Politica

Adrian Semcu a demisionat de la conducerea PNL. Din motive de sănătate…

Şedinţa care a avut loc la Ploieşti în această seară şi la care a participat şi preşedintele PNL, Crin Antonescu, a durat mai bine de patru ore. La final, Adrian Semcu şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene, invocând, oficial, motive de sănătate. Este adevărat că Semcu are unele probleme de sănătate, dar adevăratul motiv al demisiei este, bineînţeles, altul, liderul liberal fiind contestat de mulţi dintre colegii săi cu influenţă la conducerea centrală.
„A fost o şedinţă civilizată, iar Adrian Semcu a înţeles că nu mai are susţinere în PNL Prahova şi şi-a prezentat demisia din funcţia de lider al organizaţiei judeţene. Preşedintele Crin Antonescu i-a mulţumit pentru activitatea sa, lucru care mi se pare normal, având în vedere că Adrian Semcu a deţinut funcţia de conducere o perioadă lungă de timp. Urmează să fie desemnat un birou interimar de conducere şi un preşedinte interimar al organizaţiei judeţene, până la organizarea de alegeri interne”, ne-a declarat, imediat după şedinţă, preşedintele PNL Câmpina, Virgil Guran.

Conform statutului, Virgil Guran ar fi putut deveni preşedinte interimar al organizaţiei judeţene, fiind primul vicepreşedinte al PNL Prahova şi ocupându-se de partea organizatorică a partidului, însă a refuzat propunerea, urmând ca o decizie privind persoana care va prelua funcţia interimară să fie luată de conducerea centrală.

1 Comment

  1. CAMPINEANU says:

    Era cazul ca Semcu sa se dea la o parte de multa vreme. Antonescu nu a vrut sa vada situatia de la Prahova !

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *