Social

În faţa Pieţei Centrale au fost montate căsuţe pentru comercianţii de produse handmade

Casute piata 1Cinci căsuţe din lemn au fost aduse şi montate în faţa Pieţei Centrale din Câmpina. Acestea sunt destinate comercianţilor autorizaţi de produse handmade, adică, în traducere liberă, produse făcute de mână. În această perioadă, aici se vor vinde produse specifice sărbătorilor de iarnă. Căsuţele au fost achiziţionate de Serviciul Public de Administrare şi Exploatare a Pieţei Centrale, din veniturile proprii şi au costat în total 16.500 lei. 
„Am dorit să scăpăm de măsuţele şi tarabele inestetice cu care comercianţii veneau în zona pieţei pentru a-şi vinde produsele tradiţionale. Şi am cumpărat aceste căsuţe pe care le vom utiliza atunci când se impune amenajarea unui sector specific, adică la sărbătorile de iarnă, de Valentine’s Day, 1 şi 8 Martie şi de Paşte. Considerăm că aşa este mult mai civilizat. Căsuţele sunt destinate doar comercianţilor autorizaţi”, ne-a declarat directorul Pieţei Centrale, Marian Nistor.
Casute piata 2
În ziua în care au fost montate căsuţele au fost „date în folosinţă” şi noile uşi automate, cu fotocelulă, de la intrarea în Piaţa Centrală. Recompartimentarea pieţei şi înlocuirea uşilor vechi cu cele automate au costat 14.000 lei, bani proveniţi, de asemenea, din veniturile proprii ale Pieţei Centrale.
Usi noi piata

1 Comment

  1. CAMPINEANU says:

    Felicitari „”marinciule”!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *