Social

Magazinul Kaufland de la Câmpina se deschide joi. Penny Market şi Carrefour Express se pregătesc să întâmpine concurenţa…

KauflandDupă o aşteptare destul de lungă, concernul Kaufland deschide joi dimineaţă, la ora 7.30, magazinul de la Câmpina. Nu ştim dacă primii clienţi vor găsi sau nu tigăi cu 10 lei bucata, dar ştim că noul supermarket şi-a pregătit intens deschiderea şi, prin intermediul ziarului propriu, distribuit în Câmpina şi localităţile din jur, anunţă oferte interesante. Dar la fel de… interesante sunt şi ofertele anunţate de magazinele Penny Market şi Carrefour Express (tot din Câmpina). Şi, deloc întâmplător, ofertele lor sunt valabile exact când se deschide Kaufland.
La Carrefour Express, de exemplu, avem un anunţ uriaş: „Pe 14 decembrie, preţuri şoc!”. Adică mâine. Dar nu pe parcursul zilei, ci noaptea, între orele 22.30 şi 2.00. În noaptea premergătoare deschiderii Kaufland… Aşadar, Carrefour vă aşteaptă să vă cheltuiţi banii în acest magazin plin de „reduceri şi oferte incredibile”.
Oferta Carrefour
La Penny Market, altă surpriză. Un cupon de reducere, valabil doar pentru joi, 15 decembrie. Cumpăraţi produse în valoare de 50 lei şi aveţi 10 lei reducere, pe baza acestor cupoane distribuite în toată Câmpina.
Bani să fie, că iată, avem oferte din toate părţile. Oferte cu care s-ar putea să nu ne mai întâlnim de acum înainte. Oferte de care nici n-am mai avut parte până acum. Poate doar în august 2007, când s-a inaugurat Artima (magazinul care a funcţionat înaitea Carrefour-ului) şi când primii 100 de clienţi au primit câte o sacoşă cu produse gratuite. A fost bătaie, după cum se poate vedea mai jos…
Artima 1
Artima 2
Artima 3

4 Comments

 1. minion says:

  Kauflandul ramane ceva deosebit nu numai pentru campineni !

 2. Jericho says:

  O sa-i rupa Kaufland la preturi 🙂

 3. Georgica says:

  Gresit inca odata, reclama lor agresiva de la inceputul lunii niembrie si pana acum sa dovedit a fi fara rost,cine cunoaste cat de cat retailul din aceasta tara isi poate da seama ca ofertele nu sunt asa cum s-au laudat.
  Am fost acolo si in afara de ceva pijamale si ciorapei restul produselor erau mai scumpe fata de ceilati concurenti.
  Imbucurator este faptul ca locuitorii acestei urbe au mai multe optiuni de a face cumparaturi si concurenta este benefica pentru noi campinenii.
  Apropo,ce se mai aude cu magazinul FIBEC?

 4. nu conteaza says:

  Georgica, din pacate e in cadere libera din mai multe motive :)). Kaufland ul chiar dezamageste, preturi extraordinare nu sunt, gama de produse nu, angajati slab pregatiti. Am vazut la case fete care datorita nivelului de pregatire au fost puse pe liber la alte magazine din oras> Asta inseamna ca selectia a fost facuta ….ca in Romania din pacate. Nu cred ca era lipsa de oameni competenti cu adevarat care sa ocupe aceste posturi. Ar mai fi ceva, culoarul principal dintre rafturi cam ingust, parcarea e gandita aiurea…

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *