Politica

Virgil Guran este preşedinte interimar al PNL Prahova

Virgil-GuranLa Ploieşti a avut loc în această seară o şedinţă a Biroului Teritorial al PNL Prahova, în cadrul căreia preşedintele organizaţiei de la Câmpina, Virgil Guran, a fost ales preşedinte interimar al organizaţiei judeţene. Guran va conduce partidul până când Consiliul Naţional al PNL va desemna un birou judeţean interimar. Vă reamintim că PNL Prahova a rămas fără preşedinte după ce Adrian Semcu a demisionat din această funcţie. Surpriza cea mare nu este, însă, alegerea lui Guran ca preşedinte interimar, el fiind unul dintre vicepreşedinţii de la nivel judeţean, ci faptul că tot astăzi Semcu şi-a retras demisia pe care o înaintase vineri. 
Aşadar, scandalul din PNL Prahova este departe de a se termina. Semcu şi-a retras demisia, depunând la Biroul Naţional al PNL o cerere în acest sens, dar pentru contestatarii săi acest lucru nu a contat aproape deloc. Potrivit site-ului ph-online.ro, Adrian Semcu a încercat să participe la şedinţa din această seară din sediul organizaţiei judeţene, însă nu a fost primit. Biroul Teritorial Prahova a ales, cu 19 voturi pentru şi două abţineri, un preşedinte interimar, în persoana lui Virgil Guran. Acesta a precizat că alegerea s-a făcut în conformitate cu statutul partidului, care prevede că unul dintre vicepreşedinţi devine preşedinte interimar până la desemnarea unui nou Birou Teritorial.
„Lucrurile nu sunt deloc complicate. Eu voi fi preşedinte interimar până când Consiliul Naţional va desemna un nou birou de conducere. Apoi, în termen de 90 de zile, vor fi organizate alegeri interne pentru funcţia de preşedinte şi pentru Biroul Teritorial al PNL Prahova. Dar până atunci, era nevoie de cineva care să liniştească lucrurile în partid. Colegii mei m-au ales pe mine, iar eu asta am de gând să fac, să readuc liniştea şi ordinea în partid. Nu mă interesează funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene şi voi conduce interimar această organizaţie pentru o perioadă scurtă de timp”, ne-a declarat Virgil Guran.

2 Comments

  1. minion says:

    Am avut dreptate cu Semcu de doi ani Virgile !! Felicitari !

  2. CIPRIAN IONICA -INGINER GEOLOG says:

    afara cu esta ce este un … va spune CIPRIAN IONICA – care este un mare inginer geodez eu am vrut sa plec in Dubai Emirate si balte state arabe si as fi castigat bani de bani multi de tot dar am ramas pentru orasul meu cel drag Campina .

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *