Politica

Elvis Arghir: „Nu bat la uşa Primăriei Câmpina, ci intru direct, pentru că sunt consilier local şi am acest drept!”

Elvis Arghir 3Vă prezentam, zilele trecute, acuzaţiile dure pe care viceprimarul Ion Dragomir le-a lansat la adresa unor consilieri locali care, în opinia sa, se folosesc de funcţia din administraţie pentru a obţine o serie de avantaje personale. Punctul de vedere al unuia dintre cei doi consilieri vizaţi, Daniel Telegescu (PDL), l-am prezentat într-un articol anterior. Revenim acum cu reacţia lui Elvis Arghir, consilier independent, cel depre care viceprimarul Dragomir a spus că „este abonat la lucrări din banii publici, pentru care bate toată ziua la uşa Primăriei” şi îşi condiţionează votul din CL „de acordarea unor lucrări pentru firmele sale sau ale familiei”. 

Conflictul dintre Arghir şi viceprimar nu reprezintă o noutate. Cei doi s-au contrat puternic în mai multe şedinţe ale Consiliului Local, Ion Dragomir vorbind de nenumărate ori despre „interesele personale ale unor consilieri care bat toată ziua la uşa Primăriei pentru a obţine lucrări şi apoi pentru a insista ca facturile lor să fie plătite înaintea altora”. La conferinţa de presă organizată de USL la finele săptămânii trecute, Dragomir a pronunţat răspicat numele lui Arghir.

Elvis Arghir a tratat oarecum ironic toată această poveste. „De când sunt în acest Consiliu Local am auzit de foarte multe ori că eu aş fi în spatele unor lucruri. Da, sunt în spatele a tot ceea ce se întâmplă în Câmpina, de la intrarea în oraş – şi sunt mulţi oameni, inclusiv din Primărie, care pot depune mărturie că am avut şi eu contribuţie mea importantă la demararea proiectului privind modernizarea Căii Dacia – şi până la podul de la Lunca Cornului. Acum, înţeleg că am fost acuzat că bat la uşile Primăriei. Nu este adevărat, nu bat la nici o uşă, ci intru direct pentru că sunt consilier local şi am acest drept, ba aş putea spune chiar că este o obligaţie. Şi o să mai fac acest lucru încă multe mandate de acum încolo!”, ne-a declarat Elvis Arghir. Acesta consideră că, în loc să-l atace pe el, Ion Dragomir  are două soluţii: ori să-şi dea demisia din funcţia de viceprimar şi să facă o opoziţie serioasă actualei puteri, ori să rămână viceprimar şi „să continue jocul duplicitar de până acum”.

Referitor la acuzaţiile privind firmele sale şi ale familiei, Elvis Arghir a afirmat: „Am mai fost acuzat şi altădată că eu şi firmele unor fraţi de-ai mei facem diverse lucrări din banul public. În momentul de faţă, eu nu am nici o firmă care să facă afaceri cu Primăria Câmpina. În privinţa fraţilor… Eu am încă trei fraţi de sânge şi alţi peste 600 de fraţi creştin-adventişti şi, da, este posibil ca unii dintre ei să aibă diverse afaceri, inclusiv cu Primăria. Vreau să vă mai spun un singur lucru – voi continua să-mi văd de drumul meu şi să nu mă abat de la el, pentru că eu nu mă sinucid politic”.

3 Comments

 1. Toni says:

  Mai Elvis, mai baiatule, chiar nu/ti e rusine? Cat tupeu poti sa ai! Stii bine ce interese duci in spate, stii ca Dragomir are dreptate, mai bine taceai naibii din gura decat sa vi cu explicatiile astea tampite! Ne iei pe toti de prosti inclusiv pe astia cu site-ul. Cand te-au criticat ai comentat repede si ai jignit, acuma cand te intreaba tu raspunzi in doi peri desi stii bine ca triesti doar din bani publici, Mai bine taceai mai baiatule!

 2. un cetatean says:

  Se pare ca cei din increngatura ARGHIR – W. BRANZA , se cred pe mosia mamii lor…. O sa le vina sorocul curand la alegerile necomasate asa cum vroiau sa puna la cale PDL cu exemplare ca si Argir….
  PREGATITI-VA DEBARCAREA SI DAREA DE SOCOTEALA LA FARADELEGILE PE CARE LE-ATI FACUT VOI ,CEI DIN PDL…

 3. Cera says:

  Aici se vede clar diferenta dintre unii carora le place tigania si UNUL care o ignora. Iar la capitolul rusine ???? reformulati intrebarea, ca asa cum ati scris-o nu are nici o noima. E mai placuta la vedere urmatoarea: E adevarat ca nu ai nici un motiv sa te rusinezi?
  Pt. Dl. „cetatean” asta cu DEBARCAREA nu se potriveste stimabile ca DL ARGHIR are experienta la IMBARCARI :))))))

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *