Politica

Ion Dragomir lansează un atac dur la adresa administraţiei PDL. Oare îşi pregăteşte viceprimarul Câmpinei demisia din funcţie?!

Ion Dragomir 1Viceprimarul Ion Dragomir a mai avut unele ieşiri la rampă, destul de dure. Să ne amintim doar de bazinul de înot şi de replicile acide de la şedinţele Consiliului Local. De această dată, însă, vorbeşte cu subiect şi predicat, dă nume şi… dă de înţeles că nu se va opri aici. Poate fi considerat un simplu atac politic, dar, în acelaşi timp, poate fi o strategie, o pregătire a terenului pentru o eventuală demisie a lui Ion Dragomir din funcţia de viceprimar. Iar după demisie, ar putea toca mărunt administraţia locală din care… n-ar mai face parte.

„Gaşca celor care îi susţin pe cei aflaţi la putere este formată din oameni mediocri, slab pregătiţi, care îşi câştiga existenţa doar prin susţinerea puterii. Acest lucru se întâmplă şi la Câmpina, în Consiliul Local existând reprezentanţi ai puterii care nu au un loc de muncă şi a căror singură sursă oficială de venit este indemnizaţia de consilier local. Aceştia stau toată ziua pe capul primarului pentru a primi lucrări pentru firmele lor sau ale unor apropiaţi. Unii au fost chiar diriginţi de şantier la unele lucrări, cum ar fi aleea de acces din spatele Stadionului Rafinărie. În alte cazuri s-au inventat lucrări la Casa Tineretului şi exemplele ar putea continua. Noi încercăm să luptăm, dar suntem marginalizaţi pentru că ei fac numai ceea ce vor, având banul public în mână. Susţinem realizările administraţiei locale, dar va veni vremea să spunem ale cui au fost ideile, cine a venit cu iniţiativa şi să întrebăm de ce nu s-au făcut aceste lucrări în legislaturile anterioare”, a afirmat viceprimarul, care este preşedinte al PSD Câmpina.

Telegescu si Arghir
Consilierii Telegescu şi Arghir, primele „victime” ale viceprimarului

Pentru că reprezentanţii presei au cerut nume şi exemple concrete, Ion Dragomir s-a dezlănţuit: „Ştie toată lumea despre cine este vorba. Vreţi să le spun eu numele? Le spun! Este vorba de Daniel Telegescu, Elvis Arghir şi mă opresc aici, deocamdată. Daniel Telegescu a fost un adevărat şef de şantier la lucrarea de care v-am spus, cea din spatele stadionului, iar la concursul care are loc săptămâna viitoare în Primărie, pentru ocuparea unui post la Biroul Stare Civilă, totul este aranjat pentru fiica lui Telegescu, care este vicepreşedinte al Organizaţiei de Tineret a PDL. Şi ca să vă mai spun una despre Daniel Telegescu, aflaţi că acesta primeşte salariu de la Clubul Unirea, din banii publici repartizaţi de Consiliul Local. Este vorba de 10 milioane lei vechi pe lună! Iar Elvis Arghir, care susţine la votul din Consiliul Local actuala putere, este un exemplu de abonat la lucrări pe bani publici. Dacă nu sunt pentru firmele sale, sunt pentru firme ale unor rude ale sale, dar tot el este cel care bate toată ziua la uşile Primăriei pentru a obţine tot felul de lucrări. O să propun cât de curând în Consiliul Local ca pentru fiecare lucrare, chiar şi pentru cele care sunt încredinţate direct, să cerem o structură de personal, pentru că am semnale că, în unele cazuri, s-a lucrat chiar şi cu oameni care primeau în acelaşi timp şi ajutor social. Este o formă evidentă de evaziune fiscală, împotriva căreia trebuie să luptăm prin toate mijloacele”.

„Dacă viceprimarul avea ceva de spus, de ce nu a făcut-o până acum?!”

Daniel Telegescu este consilier local PDL şi manager al Clubului Unirea Câmpina. Contactat telefonic, acesta ne-a raspuns la acuzaţiile aduse de Ion Dragomir. „Nu am fost diriginte de şantier la nici un fel de lucrare. Atunci când s-a realizat acea alee de acces din spatele stadionului, eu şi preşedintele Clubului Unirea, Mărgărit Ciobotaru, fiind la stadion, am ieşit şi ne-am uitat cum se desfăşoară lucrarea şi am stat de vorbă cu oamenii. Nu cred că am făcut nimic ilegal! În privinţa concursului la care participă fiica mea, nu am nici un fel de amestec. Ea a găsit anunţul pe site-ul Primăriei Câmpina, este un concurs deschis oricărei persoane, se poate înscrie oricine. Ea şi-a pregătit dosarul, a învăţat şi nu înţeleg de ce nu ar putea participa la acest concurs. În fine, în privinţa banilor de la Clubul Unirea, este adevărat că sunt trecut pe statul de plată cu o sumă de 1.000 lei brut. Nu înţeleg, însă, care este nemulţumirea viceprimarului Dragomir, atâta vreme cât şi dânsul face parte din Comitetul Director şi ştia încă din luna august a anului trecut că eu şi ceilalţi oameni cu funcţii de conducere executivă la acest club, care chiar muncim, suntem trecuţi pe statul de plată şi chiar domnia sa ne-a învăţat să nu trecem că este salariu, ci indemnizaţie. Dacă avea ceva de zis, de ce nu a făcut-o atunci?! De ce s-a trezit abia acum? În plus, de fiecare dată când s-au aprobat bani pentru FC Unirea, eu m-am abţinut de la vot, fiind în conflict de interese şi nu în stare de incompatibilitate. Oricum, pentru a evita orice alte discuţii pe această temă, îmi voi anunţa demisia din Comitetul Director al clubului”, a afirmat Daniel Telegescu.

Zilele viitoare vom reveni cu punctul de vedere al consilierului Elvis Arghir, mai ales că acuzaţiile care i-au fost aduse sunt mult mai grave decât în cazul lui Telegescu.

5 Comments

 1. Vasile says:

  Ii cunosc bine pe cei doi la care face referire viceprimarul. Sint printre cei mai mari profitori de pe lumea asta. Nu/mi dau numele adevarat pentru ca as avea mari probleme dar trebuie sa stiti ca dl Dragomir are dreptate. Sint doi PROFITORI carora nu le pasa decit de ei si buzunarul lor. Vina o poarta cei care i/au promovat politic, astia doi nu aveau ce sa caute in consiliul municipal. Azi iti sint prieteni iar miine dusmani daca nu mai au vreun interes. Nu pot sa nu remarc dincolo de asta si alta problema. Dl Dragomir stie multe dar nu spune decit ce vrea si cind vrea ceea ce nu mi se pare foarte corect!

 2. Tudor says:

  asta e o manipulare mizerabila din partea lui Dragomir;daca vrea sa plece, sa plece, sa demisioneze dar nu mi se pare barbateste sa stai trei ani pe fotoliul de primar si sa vii acum sa busesti in dreapta si*n stinga cind tu sti de multa vreme asemenea lucruri; daca e o strategie pesedista e o strategie de doi bani.

 3. Georgiana says:

  Zi-le domnule Dragomir! Mai bine mai tarziu decat niciodata! Sa stie lumea ce consilieri avem!

 4. Andrei Popa says:

  Cum sa aiba atata tupeu un securist, un om pe care toti angajatii de la Neptun pe cand era director il urau? Si cum sa aiba tupeul sa comenteze despre Unirea Campina, echipa cu, care eu, campinen, sincer ma mandresc pt ca e aproape de promovarea in C, echipa la care face parte din comitetul director din ce am auzit? Domnule Dragomir, mai bine v-ati face munca pentru care v-a ales consiliul local, in loc sa politizati orice porcarie de lucrare de 2 bani?

 5. portocaliu says:

  Domnu Vice ai dormit in bocanci?
  Pai erai acolo cand se semnau facturile grase catre firma de gunoi,
  cand ati marit tariful la gunoi, macar moldoveanu prietenul tau are 4 clase.
  Erai acolo cand s-au dat toate lucrarile din oras catre firmele preferate de tine.
  Erai acolo cand s-au facut angajari in primarie si in institutiile publice
  Ai dormit in bocanci? Acum te plangi? Iti sufla astia lucrarile?
  Cred ca seful tau e dezamagit de tine. Cei doi fac ceva care se numeste concurenta, hahahaha. Pe cine ai la Hidro? este ca prezinta mare interes?
  Sunt bani multi si lucrari de facut, nu? De cainii din oras tot tu te ocupi nu?
  De acoperisul de la casa Tineretului ai uitat? De manevrele cu jenica ai uitat?
  Am cheltuit bani pe prajiturile unei firme. Vezi te lasa memoria.
  Nu e corect ce faci tu. Orasul e mic lumea stie!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *