Politica

Senatorul Severin a început 2012 atacând Puterea pentru „mesajele penibile” transmise populaţiei

George SeverinPrima conferinţă de presă din noul an, la Câmpina, a fost susţinută vineri de senatorul PSD George Severin, iar unul dintre principalele subiecte abordate a vizat mesajele pe care Guvernul le transmite populaţiei. Mesaje din care reiese că… trăim bine. „Am constatat, la începutul acestui an, că Puterea induce pe diverse canale media – de la blogurile unor politicieni şi până la interviurile din presă – o stare de bine care nu are nici o legătură cu realitatea. Premierul Boc vine cu mesaje penibil de optimiste, ne spune ce bine o ducem, că avem o creştere economică de 2%… Aceşti oameni sunt inconştienţi sau ne cred proşti?! Cum poţi să spui aşa ceva, în condiţiile în care preţurile carburanţilor au crescut, implicit toate preţurile, inclusiv cele la produsele alimentare, vor creşte şi urmează majorarea tarifelor la gaze şi energie electrică. Este culmea nesimţirii şi tupeului ca, în aceste condiţii, să le spui românilor că o duc bine! Suntem minţiţi în faţă cu ceea ce se întâmplă şi, poate şi mai grav, este că măsuri extrem de dure şi delicate sunt trecute pe ascuns”, a afirmat senatorul PSD.

George Severin a mai vorbit şi despre „atacurile la democraţie ale actualei puteri”, unul dintre exemple fiind propunerea legislativă a unor senatori PDL ca înalţii funcţionari publici să nu mai fie obligaţi să-şi dea demisia pentru a candida. „Practic, prefectul, care este reprezentantul Guvernului în judeţ şi organizatorul alegerilor, poate deveni astfel unul dintre jucători în alegeri. Ori aşa ceva este inacceptabil!”, a spus senatorul câmpinean.

4 Comments

 1. misu says:

  Bla ,bla bla

 2. misu says:

  Imi pare rau ca te-am votat

 3. radu says:

  Domnul Severin auitat de unde a plecat?Ce sa facut din 1990 pentru populatia tarii(exceptie alesii atit cei locali cit sisenatorii si deputati}I-si aduc aminte de popor cand au nevoie de voturi.

 4. Teo Tiseanu says:

  Toti uita cateodata de unde pleaca, problema e ca unii uita de tot din pacate.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *