Politica

USL Câmpina va anunţa, în două săptămâni, adversarul lui Tiseanu la funcţia de primar

Virgil GuranDecizia Curţii Constituţionale de a declara neconstituţională legea privind comasarea alegerilor a produs o mare agitaţie în plan politic. O agitaţie normală având în vedere că, în aceste condiţii, mai sunt doar trei luni până la începerea campaniei electorale şi patru luni până la alegerile locale. La Câmpina, se ştie deja că actualul primar, Horia Tiseanu, va candida pentru încă un mandat, dar nu se ştie, cu certitudine, care vor fi contracandidaţii săi. Potrivit preşedintelui PNL Câmpina, Virgil Guran, USL îşi va anunţa candidatul la Primărie în maximum două săptămâni. „Vom avea candidat comun, noi, PSD şi PC, iar în maximum două săptămâni vom anunţa despre cine este vorba. Apoi, cam într-o lună, vor fi definitivate şi listele cu candidaţii pentru Consiliul Local”, ne-a declarat Virgil Guran.
Comentând decizia Curţii Constituţionale, liderul PNL Câmpina a afirmat: „Mă bucur că măcar în al doisprezecelea ceas, Curtea Constituţională a reuşit să iasă de sub tutela partidului-stat şi a aplicat corect Constituţia. Alegerile locale bănuiesc că vor fi fixate la începutul lunii iunie, fapt care ne obligă să începem organizarea campaniei, în urma căreia sperăm să obţinem un rezultat bun şi să fie o altă configuraţie a Consiliului Local şi a conducerii executive a Primăriei”.

3 Comments

  1. Anonim says:

    USL nu reprezintă o alternativă nici la nivel național, dar mai ales la Câmpina. Guran, Tiu sau Dragomir, nu? Tiseanu este cu cel puțin două clase peste ei. Dacă va fi Tiu, poate lupta va fi un pic mai strânsă. Dar, ce interese îl mână pe doctor în această luptă? Cumva relația Spitalul Municipal – Medis? Cumva externalizarea anumitor servicii, în interesul Medis? Sau poate chiar mai mult?

  2. alina says:

    Felicitari Dl Guran!Eu personal il sustin, si in cazul in care candideaza, votez!Avem nevoie de o schimbare, avem nevoie de oameni de afaceri care sa dezvolte din punct de vedere economic orasul, sa atraga investitori romani si chiar straini in oras!Exact cum spunea Dl Guran intr-un interviu acum ceva vreme, avem nevoie de o politica „prietenoasa” economica, asta a nu se intelege gresit!Numai cine conduce o societate stie ce inseamna in adevaratul sens al cuvantului, si aici nu ma refer la societati ce incheie contracte cu statul, in licitatii dubioase, ci la societati ce functioneaza firesc, prin munca, marketing, si clientela „de rand”, nu clientela „statul „.Doresc o schimbare asadar Sustin!Succes!

  3. marius says:

    pentru Anonim-poate relatia cu senatorul vopsit in toate culorile posibile, BITA , care i-a vandut cladirea unde are Policlinica?

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *