Politica

Este oficial: Jenica Tabacu a devenit vicepreşedinte al Partidului Poporului – Dan Diaconescu Prahova

Jenica TabacuZvonul de care scriam zilele trecute s-a adeverit. Fostul preşedinte al PIN Câmpina, Jenica Tabacu, a devenit vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene Prahova a Partidului Poporului. La Ploieşti a avut loc, ieri, Adunarea Generală a PP, în cadrul căreia a fost aleasă conducerea organizaţiei. După cum reiese din comunicatul de presă remis astăzi, preşedinte al PP-DD Prahova a fost ales Radu Socoleanu (fost viceprimar al municipiului Ploieşti în mandatul 2004-2008, din partea PNG), iar vicepreşedinţii sunt: Jenica Tabacu, Daniel Vasilescu, Dan Diaconescu, Paul Anghel şi Marian Paraschiv.

În comunicat se mai precizează că la Adunarea Generală au participat 133 de delegaţi din judeţ şi 60 de invitaţi. Din Biroul Permanent Judeţean mai fac parte preşedinta Organizaţiei de Femei – Iuliana Moscovici, preşedintele Organizaţiei de Tineret – Vlad Socoleanu, preşedintele Organizaţiei de Pensionari – Nicolae Măruntu şi preşedintele Organizaţiei Oamenilor de Afaceri – Vasile Ardeleanu.

Probabil că vor avea loc alegeri şi la nivelul PP Câmpina, organizaţia locală având o conducere interimară asigurată din luna ianuarie 2011, de la constituire, de preşedintele Viorica Stănică. N-ar fi exclus nici ca aceste alegeri să fi avut loc deja, departe de ochii publicului, iar Jenica Tabacu să fie preşedinte al organizaţiei locale (teoretic, ca să ajungi vicepreşedinte al unei organizaţii judeţene de partid trebuie să ai o funcţie în organizaţia locală din care faci parte, iar în majoritatea cazurilor, această funcţie este cea de preşedinte). Oricum, încet-încet, lucrurile încep să se lămurească şi, pe măsură ce ne apropiem de alegerile locale, vor deveni din ce în ce mai clare. Vom vedea şi dacă cei doi consilieri locali din partea fostului PIN, Luminiţa Dumitrescu şi Adrian Piţigoi, au însoţit-o pe doamna Tabacu la noul partid.

12 Comments

 1. Mihai Tudose says:

  Bah, voi ati innebunit??? Am zis ca e o gluma, vai de capul nostru daca si intelectualii sustin porcaria asta care o face Diaconescu. Doamna Tabacu, daca cititi ce se scrie pe aici poate va e rusine macar cat negru sub unghie! Vai de capul nostru!

 2. marius says:

  cei doi au insotit-o „de facto” pe Jenica la PP-DD dar pentru ca „de jure”si-ar pierde calitatea de consilieri, tac malc si sunt cu popoul(scuzati!)in doua luntre-nu au adeziune la UNPR, desi acest partid a inghitit PIN-ul;eu zic ca ar trebui ca secretarul primariei sa ceara un punct de vedere de la UNPR si de la Prefectura in legatura cu cei doi consilieri

 3. Antonia says:

  Am si eu un comentariu: HA HA HA!!!

 4. Emy says:

  Cat de mizerabila e politica si ce compromisuri paote face omul pentru putere! N/as fi crezut ca un om cu pregatirea si cultura doamnei Tabacu Jenica poate accepta sa intre intr/un asemenea joc. Discut cu sotul meu si imi spune ca sunt oameni care nu pot sta deoparte de locul unde se iau decizii si se trag sfori, poate ca are dreptate, dar de ce sa aleaga cineva tocmai acest pseudo/partid al carui mesaj e destinat, ma scuzati, prostilor! Or fi multi totusi in loc sa incercam sa/i desteptam unii dintre noi se folosesc de ei si/i manevreaza. Sunt foarte trista din cauza acestei situatii si ma intreb daca noi ca natie mai avem vre/o sansa?

 5. Doar eu says:

  ce sa mai comentam atat? cartile sunt facute. intr-o tara prostita cu ajutorul televizorului, in genere cu dan diaconescu si a lui elodie, iata ca jenica tabacu isi urmareste interesul, stie ca PP are destule sanse pentru voturi si asta ii asigura o pozitie. Oameni buni…vorba intelectualului varciu…unde putea sa mearga pentru a se afirma? in partidele actuale locale jenica tabacu nu mai are loc de mult, poate si de aia a fost in PIN odata,. stim cu totii ca listele in marile partide sunt deja scrise si nu ar propulsa-o unde are nevoie. ce sa zic…dezamagit de alegerea ei dar fiecare isi vede caciula, nu credeti? si da, politica e un joc periculos si scarbos, mai bine stam deoparte. si nu, nu mai avem sanse ca natie, prea multi creduli ca sa nu ii numesc altfel

 6. Teodor Pascu says:

  Sunt dezamagit de ce se intampla in tara asta cu Campina cu tot. Dom’le clasa asta politica nu poate fi schimbata pre curand ca nu ai cu cine. Aceiasi oameni apar pe liste din 4 in 4 ani, nimic nou si nimic bun.

 7. Anonim says:

  Dna Tabacu se îmbracă de la Stephanel dar vinde haine second.
  Dna Tabacu are doctorat în Hașdeologie dar a ales partidul OTV.
  ………………………………………………….principiile!!!??????

 8. marius says:

  Daca stie cineva :oare s-a aprobat propunerea ca inainte de alegeri toti candidatii sa isi faca un control psihologic?pentru ca d-na Tabacu este clar un caz patologic sau poate sa fie vorba de bani…multi bani la mijloc ,dar si in aceasta varianta tot despre boala este vorba.
  Vreau sa emigrez!?! sau
  Sa nu mai mergem la vot!

 9. Anonim says:

  Ptr. Marius: Ori emigrezi, ori mergi la vot și alegi pe cineva. Dacă nu, vor alege alții pentru tine și nici să emigrezi nu o să mai poți (decât cu viză de la Dan Diaconescu)

 10. Cristina Mihai says:

  O voi vota pe d-na Jenica Tabacu in cazul in care va candida pentru functia de primar al orasului Campina.Ma uit cum arata orasul:ca dupa bombardament,dar Tiseanu mai vrea,mai vrea…Despre Anghel ce sa mai spunem?Sau despre Roberta Anastase,care vine la Campina,sa-si viziteze bunica…D-na Tabacu este un om corect,a avut o buna activitate in consiliul local…Zilele trecute am observat in piata publica agentii de paza ai firmei Gallant,firma controlata de fostul militian Romica Brebeanu…Politia locala nu poate sa asigure paza pietei publice,iar angajatii politiei campina sunt foarte obositi dupa ce noapte de noapte beau de sting prin localurile orasului…Si totusi?Cine plateste firma Gallant?

 11. Proful says:

  Daca cine candideaza la „parlamentare” din partea dvs. ar face cadou cate o carte cu inalt continut stiintifico-teologic, in loc de kilul de zahar, de tricou sau galeata, nu ar face o impresie deosebita? Vedeti cum a fost castigata primaria Banesti in 2004, desi cartea nu era semnata de cel care a ajuns primar. Dar daca o semneaza chiar candidatul?

 12. Proful says:

  Doamna Tabacu, stiti cine sunt si m-am tinut de cuvant (0752145670)
  Daca cine candideaza la „parlamentare” din partea dvs. ar face cadou cate o carte cu inalt continut stiintifico-teologic, in loc de kilul de zahar, de tricou sau galeata, nu ar face o impresie deosebita? Vedeti cum a fost castigata primaria Banesti in 2004, desi cartea nu era semnata de cel care a ajuns primar. Dar daca o semneaza chiar candidatul?

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *