Politica

Guvernul Boc şi-a depus mandatul

În urmă cu câteva minute, premierul Emil Boc şi-a anunţat demisia din funcţie, precizând că întregul Cabinet îşi depune mandatul „pentru stabilitatea ţării”. Boc a afirmat că are conştiinţa împăcată, că a făcut tot ceea ce trebuie pentru a evita colapsul economic, că lasă viitorului Executiv o ţară stabilă, cu o economie în creştere şi că… înţelege nemulţumirile românilor cu privire la scăderea nivelului de trai. Emil Boc nu-şi reproşează nimic şi solicită Parlamentului să aprobe noul Guvern în cel mai scurt timp posibil. Care vor fi următorii paşi? Desemnarea unui nou premier (lucru care va fi făcut de preşedintele Băsescu, în mod sigur, deşi propunerea trebuie să aparţină coaliţiei de la putere) şi constituirea unui nou guvern care va trebui validat de Parlament.

4 Comments

 1. marius says:

  sa fie Ponta PRIM MINISTRU si sa ia urmatoarele masuri:
  1. impuscarea tuturor oponentilor fara judecata. sau macar ceva asa de ochii lumii(regia OTV). avem experienta cu ceausescu.
  2.nationalizarea terenurilor vandute de toti taranii la dezvoltatorii imobiliari , demolarea constructiilor si plantat porumb ca sa aibe toti mamaliga.
  3. interzicerea eurilor din alimentatie, si reducerea cu 100% a accizelor la tutun, ca sa mancam sanatos si apoi o tigara buna!!!
  4. de ce doar cu 50% ieftinirea alimentelor, ci sa le dam pe degeaba. bugetarii sa aibe norma dubla! doar avem mamaliga de la punctul 2.
  5. sunt 101 miliarde de euro si 102 tone de aur/argint(nu stim exact cat din fiecare), dar nastase, voiculescu, vantu stiu mai exact. daca nu s-ai impuscam.
  6. confiscam tot la toata lumea si apoi, mai ales ca s-a terminat recensamantul, impartim in mod egal , sa ajunga la toata lumea.
  7. nu inapoierea , ci dublarea salariilor la bugetari. si toata lumea sa fie bugetar asistat.
  8. directorii bugetari sa fie pusi prin rotatie, cate o luna sa ajunga la toata lumea salariul lor.
  9.locuri de munca nu ne mai trebuie ca suntem toti bugetari.
  10. concediu de maternitate , minim garantat 2500 euro si sa fie pe zece ani.
  11. banii tarii, ce mai raman dupa ce dam salariile la toti bugetarii sa fie constiuiti in fonduri de investitii, iar beneficiile impartite la bugetarii nemultumiti.

  Interzis sa ia masuri precum:
  1. sa nu mai luam spaga.
  2. sa fim remunerati pe baza productivitatii noastre sau a plusvalorii generate de fiecare.
  3. sa nu mai fraudam statul(economia neagra).
  4. sa prestam fiecare cateva ore de munca in folosul comunitatii.
  5. sa nu mai aruncam mizerii/gunoaie.
  6. si cate si mai cate, dar sa nu pronunte cuvantul munca!!! decat confiscare, marire salarii, ieftinire, bugetar.

 2. Doar eu says:

  Marius si ce ai rezolvat cu toata prelegerea asta? eu nu m-am amuzat…

 3. Andrei Popa says:

  Si eu :))

 4. mișu says:

  Marius, dacă vrei să nu mai auzi cuvântul munca du-te in Coreea de nord ca acolo toți sunt egali. Numai prin muncă poți realiza ceva, dar nu degeaba, în folosul comunității. Munca trebuie plătită…mai mult s-au mai puțin

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *