Politica

Până la urmă, e bătut în cuie. La Câmpina, USL merge pe mâna lui Virgil Guran pentru primărie

USLLa începutul acestei săptămâni, la Ploieşti a fost semnat Protocolul USL pentru desemnarea candidaţilor la funcţia de primar în toate localităţile din judeţul Prahova. În ceea ce priveşte Câmpina, candidatura liberalului Virgil Guran, anunţată de mai multă vreme, dar doar de PNL, nu şi de PSD, a fost bătută acum în cuie la nivel de USL. Guran va candida la Primăria Câmpina şi va fi susţinut de cele trei partide din USL – PNL, PSD şi PC. Cel mai probabil, medicul Călin Tiu, susţinut de PSD pentru a candida la fotoliul de primar, va ocupa o poziţie eligibilă pe lista (comună) pentru Consiliul Local Câmpina.
„Prahova este primul judeţ din ţară unde s-a semnat protocolul privind stabilirea candidaţilor pentru primării, ceea ce demonstrează că USL funcţionează foarte bine la nivel de judeţ. Au fost multe discuţii între noi şi PSD, trebuie să recunoaştem, dar erau inerente într-o astfel de construcţie politică şi mă bucur că am ajuns la un consens. Aş mai vrea să remarc faptul că, spre deosebire de alte judeţe, în toate cele 104 localităţi din Prahova vom avea liste comune pentru consiliile locale”, ne-a declarat preşedintele PNL Câmpina, Virgil Guran.

În ceea ce priveşte localităţile din jurul Câmpinei, potrivit protocolului, PSD va da candidaţi la primăriile din Băneşti, Poiana Câmpina, Proviţa de Jos şi Şotrile, iar PNL la Brebu şi Proviţa de Sus.

2 Comments

  1. Virgil says:

    Ce rusine pentru PNL-ul din zilele noastre sa il puna candidat pe Guran…omul care are relatii cu interlopii campinei ( a se vedea drept exemplu prietenia lui cu Alberto tiganul gras ). Al doilea Alin Moldoveanu! 🙂

  2. Andrei Popa says:

    Chiar ca:))

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *