Politica

„Liviu Corcodel nu va fi niciodată candidatul PP-DD la funcţia de primar al Câmpinei!”

Precizarea ne-a fost făcută în urmă cu câteva minute, de Jenica Tabacu, vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene a PP-DD. Doamna Tabacu a insistat asupra faptului că Liviu Corcodel nu este membru al partidului, nu a stat de vorbă cu nimeni din organizaţia locală în legătură cu o posibilă candidatură, „iar dacă a avut o discuţie particulară la Ploieşti, este problema dumnealui, deoarece organizaţia de la Câmpina nu-l doreşte ca şi candidat la Primărie sau Consiliul Local”.

Jenica Tabacu ne-a mai declarat că nici nu se pune problema ca Liviu Corcodel să fie impus Câmpinei. „Dacă dl. Corcodel vrea să candideze, o poate face ca independent sau la orice alt partid. PP-DD nu-l doreşte. Candidatura este o treabă foarte serioasă şi chiar dacă Liviu Corcodel consideră că a venit vremea lui şi vrea să candideze, atunci trebuie să muncească pentru asta. Organizaţia PP-DD de la Câmpina există de aproape doi ani, iar aici sunt oameni care au muncit şi care nu vor accepta aşa ceva. Repet, dl. Corcodel nu va fi niciodată candidatul nostru la Primărie sau Consiliul Local!”, a afirmat Jenica Tabacu.

Şi încă o precizare. Doamna Tabacu nu este preşedinte al organizaţiei locale a PP-DD, fiind doar vicepreşedinte la nivel judeţean. Funcţia de preşedinte al filialei câmpinene este deţinută în continuare de Viorica Stănică.

5 Comments

 1. elvis arghir says:

  Unde sunt campinenii in toata aceasta ecuatie ?
  Cred ca va dati seama …. Bineinteles ca nicaieri !

 2. Andrei Popa says:

  Amuzanta stirea:)

 3. eco says:

  Pai Corcodel cu 10 clase peste Jenica si oamenii ei,nu mai vorbesc de Luminita Dumitrescu care nu stiu cum a intrat in CL Campina dar Jana stie ca doar Luminita este angajata la Anastasescu si de accea este unde este.Pacat mare pacat ca oameni ca Viorica Stanica cea care a infiintat PPDD nu o sa fie pe lista consilierilor fiind data la o parte de politrucii Janei si ai lui Dragomir-de nu l-as mai vedea in consiliul asta pe acest securist(chiar nimeni nu a fost in stare sau sa aiba curaj sa ceara de la CNSAS dosarul lui Dragomir).D-lor hai sa vedem cine are curaj!!!!!!

 4. Antonia says:

  Ar fi fost culmea ca d/na Tabacu sa/l si accepte pe Corcodel. Atunci chiar ca as fi crezut ca a luat/o razna. Zau asa, pana la urma, cine e acest Corcodel? Un baiat care vrea mai mult decat poate duce!

 5. Tina says:

  Eu am descoperit cu stupoare – ma mir ca ma mai mir !- ca in PP-DD a intrat doamna Tabacu . Asta ma face sa nu mai vreau sa aud de politica si mai ales de politicienii traseisti . Asta ma face sa nu mai doresc deja nimic pentru mine , pentru copiii mei , pentru orasul meu si pentru tara mea ! Ce-o vrea Dumnezeu ! Daca o face si EL politica …
  In ceea ce o priveste pe d-na Stanica , s-ar putea ca sosirea d-nei Tabacu sa-i fie fatala la un moment dat ! Doamna Stanica sufera de sefie si chiar daca ea a infiintat acest PP la Campina , trebuie sa stiti ca nu da voie nimanui , dar nimanui , sa faca un pas inaintea ei ! Si s-ar putea ca d-na Tabacu s-o calce pe bataturi cat de curand !!! In ceea ce priveste competenta intr-ale politichiei , cu siguranta d-na Tabacu o face K.O. pe madam Stanica din multe puncte de vedere : are scoala , are prezenta , are nerv , are discurs … toate acestea lipsindu-i cu desavarsire d-nei Stanica . De altfel , intotdeauna s-a temut de cei cu carte , pe care i-a marginalizat in organizatie … din acest punct de vedere , o prefer pe d-na Tabacu . Doar din acest punct de vedere ! In rest , duca-se !!! Imi cer urgent iesirea din acest partid si nu mai doresc sa aud vreodata de ei , oricare ar fi acestia !!! PUNCT !

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *