Politica

Alin Moldoveanu se mută la ţară… Vrea Primăria Poiana Câmpina şi va face orice să o obţină

anghel si alinZvonurile privind posibila candidatură a lui Alin Moldoveanu la Primăria Poiana Câmpina au apărut cu multă vreme în urmă, dar puţini i-au dat crezare. Acum, a venit confirmarea oficială. Moldoveanu este candidatul PDL la funcţia de primar al comunei Poiana Câmpina. De ce ar dori şeful de cabinet al deputatului Florin Anghel şi consilier personal al primarului Câmpinei să candideze la primăria unei comune sărace, cu foarte multe probleme? Am putea încerca unele răspunsuri, pornind de la ideea că Alin Moldoveanu nu e de capul lui. 

Moldoveanu nu mai e băiatul naiv în politică de acum patru ani, când candida la Primăria Câmpina şi, cu sprijinul lui Anghel, intra în turul al doilea de scrutin, dându-le frisoane unor politicieni cu destulă experienţă în spate. A crescut, iar Florin Anghel l-a ţinut aproape şi l-a învăţat unele lucruri. Nu întotdeauna ortodoxe, dar folositoare în politica de Dâmboviţa. Moldoveanu, ambiţios din fire şi foarte orgolios, a prins repede, a executat totul ca la carte şi a încercat să nu-şi dezamăgească şeful. Singurul şef. Iar acum, Florin Anghel are ambiţia de a avea primari pedelişti în toate localităţile din colegiul său şi a pregătit un scenariu complex, în stilu-i caracteristic. Nimic nu e lăsat la întâmplare.

Poiana Câmpina e o localitate pesedistă de mandate bune. Aici, PSD a câştigat fluierând şi primăria, şi majoritatea în Consiliul Local. În aceste condiţii, trebuie să vii cu un candidat puternic, care nu se dă în lături de la nimic, un om de încredere, un locotenent care să întoarcă pe dos comuna asta amărâtă, cu oameni săraci, mulţi dintre ei uşor de manipulat. Poate şi de cumpărat. Nu, în nici un caz Alin Moldoveanu nu trebuie subestimat. Poate fi foarte convingător, îl are pe Anghel în spate, are şi o echipă aproape robotizată („trupa de comando a lui Alin”, cum i se spunea în campaniile anterioare). Şi şi-a început deja campania preelectorală prin comună, din poartă în poartă.
Probabil că vor urma atacuri dure din partea PDL la adresa actualei administraţii locale din Poiana Câmpina. Probabil că primarul Aurel Duţă va deveni ţinta preferată a lui Alin Moldoveanu şi a echipei sale. Probabil că Moldoveanu va profita de nerealizările edilului pentru a-l băga la malaxor şi pentru a deturna atenţia locuitorilor de la faptul că el, Alin Moldoveanu, nu are nici o legătură cu Poiana. Se va muta aici temporar, în documente, va toca PSD-ul şi va marja pe problemele localităţii. Probleme reale, trebuie să recunoaştem, dar pe care nu le poţi rezolva pe plan local, cu mărunţişul de la buget, ci doar cu sprijin de la un guvern de aceeaşi culoare politică, unul care să direcţioneze fonduri şi spre tine, în teritoriu. Să fi primar al opoziţiei, iar PDL are şanse mari să treacă în opoziţie după alegerile parlamentare, nu-i o treabă simplă. Cum n-a fost nici pentru un primar pesedist sau liberal în timpul guvernării PDL.

Ar mai fi un lucru pe care nu trebuie să-l omitem legat de Florin Anghel. Nu credem că deputatul câmpinean a uitat că, la alegerile parlamentare din 2008, la Poiana Câmpina a obţinut un scor mai mic decât principalul contracandidat, Ioan Simion. Patronul Confind candida atunci din partea PNL şi i-a dat ceva emoţii lui Anghel. Deci, un motiv în plus pentru ca Florin Anghel să fie şi mai înverşunat în lupta lui de a-şi impune oamenii la Poiana Câmpina.
Anghel vrea primarii lui în toate localităţile colegiului, aşa cum am scris şi în articolul anterior. Să nu creadă cineva că e doar o chestie de orgoliu, să demonstreze el ceva cuiva. Totul e calculat şi gândit în perspectivă. Păi cine va pregăti pe plan local alegerile parlamentare şi va avea un rol foarte important în… votul electoratului, dacă nu primarul?! Ai primarii tăi, ai prima şansă să câştigi încă un mandat de parlamentar…

210 Comments

  1. dana says:

    Doamneeeee cate comentarii rautacioase! Oare asta e campanie electorala??? Te au avertizat prietenii ce se va spune despre tine Mihai!
    Iti urez sa fii asa cum esti si sigur vei reusi! BAFTA ! SUNTEM TOTI CEI CARE TE CUNOASTEM SUFICIENT DE BINE ALATURI DE TINE!ARATA LE CE POTI!

  2. Alin.C says:

    In primul rand nu votez nici cu PSD ofilit nici cu Ioana traseistul nici cu kata lui Alin.In primul rand cititi fiecare program electoral inainte de a vota si bagare de seama la echipa fiecaruia.Daca e sa asculti sondaje vei observa ca manevrele le fac cei mici cu sanse infime care se agata de un post la Cl.PSD joaca tare sa mai spele intrarea la apa si anume asfaltarea in comuna,pe Ragman,la Bobolia s-a asfaltat doar str Bisericii,cand in plan era si Podul,interesele trageti-le voi…ale hingherului si ale celor din primarie(prioritar find…cu carciuma)la fel si in centrul comunii,langa primarie si pe Ragman unde sunt oamenii primarului,ca daca era sa faca si celelalte zone din proiect …merge zicala la consilierii Pdl le asfalteaza Anghel ulita(ma refer la toti consilierii care nu stau in zona 0),Ioana se lauda cu realizarile de altadata cand era pe val,Moldoveanu cica isi face o casa la Bobolia(poate i-o vinde paduraru)

  3. Alin.C says:

    Louis si Burciu mult prea slabi la sondaje ca sa faca ceva scor si inconjurat cu tot cu familie la gramada,lui Apostoiu ,Gheorghe Constantin si Voinea nu le-a ajuns 12 ani prin primarie,vor sa depaseasca varsta de 70 ani +pensia?PER ,UER DE CE NU FACEAU FRONT COMUN CU PV?Votez Briscan insa sunt dezamagit ca doua persoane trag partidul la fund…Ghimbas jr si Panac.Degeaba sunt ei in frunte cu stea,Briscan se descurca si fara ei.Votez Briscan fara Ioana

  4. crivat says:

    Briscan nu se descurca nici cu, nici fara Panac sau Ghimbas, nu prea are habar de ce se intampla prin comuna…
    Votam Ioana

  5. orgoliosu says:

    Pentru Alin: OK , sunt de acord ca meritele lui Briscan sunt diminuate de cei doi.Programul acestuia l-am vazut, este pertinent , merita un vot. Cu faptul ca ,, nu prea are habar ce se intimpla prin comuna” cum spune crivat nu prea pot fi de acord.E normal sa-si sustina candidatul , dar Briscan este un fin observator si nici nu va imaginati voi cu cate probleme este la curent. Daca bunul simt si eleganta nu-l lasa sa iasa ca paduchele in frunte nu inseamna ca nu stie nimic. Este mult prea elevat pentru funciia pentru care candideaza , dar daca a avut acest curaj eu il sustin.Crivat, poti vota pe cine vrei , dar nu vorbi in necunstiinta de cauza.Salut

  6. ion says:

    Spune-mi mie ce stie Moldoveanu!Stie ce se fura ,poate!

  7. adina says:

    Pentru Alin C ,unde ai citit tu sondajele astea,inteleg ca esti fan Briscan lasane ca nu sti ce vorbesti alte preocupari trebuie sa ai tu cum ar fi Duta sau Alin Moldoveanu de Burciulica nu ai ce sa zici si nici tu nu esti convins ca nu are sanse,cum poti fi atat de rautacios la adresa unui om pe care eu personal il apreciez pentru ce a facut ce face pentru oameni,eu personal cunosc o multime de oameni care il voteza habar nu ai ce poate acest om.EU VOTEZ PPDD MARIAN BURCIU

  8. omuldecentru says:

    Sa lasam ce poate unul si ce poate celalalt. Ioana a venit cu raspunsuri clare, exacte si la obiect la comentariile referitoare la unele obiective din comuna noastra si problemele cu care se confrunta acestea( betivii de pe strada si parcul central) . Este prima reactie de respect pentru cetatenii comunei si problemele acestora . Bravo, sa-i vedem si pe ceilalti.Cand vorbesc ceilalti , exclud clar pe actualul primar in functie, care foloseste legea in interes personal si-si bate joc de oamenii cinstiti care platesc taxe, impozite Referitor la Adina eu nu am vazut nici un sondaj nicaieri, nici macar listele de consilieri afisate pe site-ul primariei , insa o gramada de greseli gramaticale in interventia sa.Pe Burciulica il voteaza lumea ca-l cunoaste ,asa, sau ca are in spate un program ,niste raspunsuri la intrebarile oamenilor ?

  9. Alex Geana says:

    Ioana in sus si la vale…si daca isi aminteste de Duta dupa data de 10?
    Multi postaci pe aici gen Crivat alias Parvu.Jucam dur dragi Usl-isti???Burciu cum isi aduce aminte de casa tocmai acum,ce sanse are PER in general.Scoate 10 la suta in voturi?daca aduna 300 voturi sa vorbeasca cu popa sau cu asistatii sociali care lucreaza cu primarul si voteaza pe dos adica asta este vot la 2 maini.Briscan ii ia pe toti,vorbim dupa 10.Dau eu o bere la drojdieri fara alcool.Voi veniti cu carnea si cu bicicletele(aviz postacilor)

  10. Biro says:

    pentru Alex Geana :poti sa le dai la drojdieri si bere cu alcool , dar numai strange-i pe toti , inclusiv marii patroni de magazine din zona centrala si du-i undeva, daca vrei si la tine ACASA,sau arunca-i pe Prahova(ca acum este mai mare) ca ne-au facut de ras comuna in tot judetul cred.

  11. crivat says:

    pentru Alex Geana: citeste postarile mele de mai sus, apropo de Ioana isi aminteste de Duta… Ioana nu s-a intors NICIODATA din drumul lui, cu atat mai putin acum, drumul si-l stie foarte bine si foarte clar, indiferent de ce spun altii…gen tu…
    Briscan de oarecum nul, pe aici, doar propaganda si atat. Nici un progam, nicio solutie la atatea alte probleme… Pai ce facm aici, ne jucam doar de-a primarul?????

    Ioana are cele mai clare si mai sustinute idei, cunoaste legea cel mai bine, si cum sa o aplice

    Votam IOANA – PARTIDUL UNIUNEA ECOLOGISTA DIN ROMANIA

  12. george says:

    Pentru Crivat-Briscan are program , daca il studiezi si intrebi ,sigur vei primi raspuns.Probabil nu a ajuns la tine ,. Daca intrebi la adresa de email din program iti va raspunde . Mie mi-a raspuns. Incearca .Singurele programe , bune , rele, pe care le-am vazut si care mi-au parvenit sunt ale celor 2.Ioana si Briscan.De altfel sunt si singurii care au raspuns.Nu le-am vazut deloc pe ale celorlalti.

  13. antigona says:

    Din cate inteleg eu , un numitor comun exista .Dl Duta trebuie sa plece de la conducerea primariei.
    Principalii contracandidati, din pacate printre care se numara si Alin Moldoveanu cu padurarul acela, sau cum s-o mai numi, ar trebui sa discute si sa gaseasca solutii sa eliminam tumoarea.Chiar daca fiecare are orgoliul sau, firesc de altfel, mi-as dori ca de discutiile dintre acestia sa nu aiba norocul sa profite dl.Duta .Poiana cu dansul pe scaunul de primar sufera si sper ca nu va suferi in continuare de o boala incurabila.

  14. Alex Geana says:

    Vrei sa vezi si sa nu crezi:Iese Briscan ca il sustin eu si Pietrisu,ba chiar scoate si voturi in Poiana,in Bobolia iese detasat Moldoveanu,la Gara Duta(cu asistati cu tot si cu personalul din primarie),Ioana pe 4 dupa ceilalti de la sucitii care s-au intors impotriva lui Duta.Restul daca aduna de un suc dau eu berea la drojdieri

  15. Alex Geana says:

    si pentru toti fanii Ioana.De cand este in CL?Nu conteaza din ce partid.Vreau sa vad ACTIUNEA pentru binele comunii daca a existat

  16. fiicasatului says:

    Pentru ,,Burciulica’ -am intrat cu greu in posesia programului dvs.Eu ca locuitor la Pietris de cand m-am nascut ma vad nevoita a fac cateva precizari si sa pun si cateva intrebari , catre un alt,, fiu al comunei’:
    -in comuna Poiana Campina nu exista numai o scoala si una, doua gradinite spre care pct.14 in program asigura transportul.Exista si scolile de la Bobolia si Pietris care nu sunt incluse nicaieri in program cu solutii.Sau poate le vedeti deja daramate!
    -satul Pietris are ,doua lunci’cea de jos si cea de sus.Dumneavoastra unde stopti poluarea?(sau este vorba de alta lunca?)
    -canalizarea la Pietris apare pe site-ul primariei ca investitie deja aprobata.Va referiti la canalizare sau la rezolvarea problemei inundatiilor care cu ,,buna stiinta” sunt ignorate si chiar ,,aprobate de actuala administratie”?
    -de ,,podul lui Rache „ati auzit?Dar de puntea de la Craciun ?Si Pietrisu a avut si ar putea sa mai aiba poduri mobile care deservesc atitea familii(asta daca actuala administratie nu spunea ,,si asa vine autostrada”?Sau la acestea va referiti cand spuneti pod Bobolia Campina ?
    Pentru ca sunt de la Pietrisu,pentru ca stiu ce oameni deosebiti sunt acolo, pentru ca stiu cat au fost de batjocoriti si nu in ultimul rand pentru ca sunt,,fica satului’ votez Briscan Mihai.
    Apropo , programul dumneavoastra este 40% plagiat.
    Cu scuzele de rigoare, va multumesc,

  17. alin says:

    Ultimul sondaj realizat de un grup format din trei prieteni pe 100 de persoane din Bobolia 25 Pietris 25 Poiana 25 Ragman 10 Gara 15,diferite varste,aviz candidatilor
    1. Duta Aurel USL 38%
    2.Burciu Marian PP DD 32%
    3.Alin Moldoveanu PDl 20%
    4.Briscan Mihai PV 9%
    5.Ioana Nicolae UE 8%
    6.luis Raducanu UNPR 3%
    Va Doresc multa bafta tuturor candidatilor

  18. mircea says:

    Pentru Alin -Depinde prietenii cui erau!

  19. crivat says:

    haideti sa fim seriosi cu aceste sondaje fantoma

  20. mircea says:

    Apropo-votati-l pe Burciu ca leaga Bobolia de Campina prin pod Mobil!Doame iarta-l ca nu stie spune!E cu pluta total, dumenzeule!

  21. al..... says:

    Sunt student la Bucuresti si locuiesc la Bobolia .Cand vin de la Universitate de la Bucuresti iau maxi taxi Bucuresti Campina si de multe ori as fi vrut sa cobor in DN 1 sa am un pod fie el si mobil sa ajung mai repede acasa .Dupa ora 20 seara noi suntem nevoiti sa luam maxi catre Poiana si de la Poiana sa venim acasa pe jos in Bobolia . Este o idee extraordinara refacerea acestui pod . bravo domnule Burciu .Cand o sa iesiti primar sa renovati si podul rutier de la iesirea din Bobolia cel paralel cu calea ferata , pentru ca acel pod este foarte important pentru noi oamenii din Bobolia .Bravo, bravo , bravo ! Va vom vota domnule Burciu !

  22. unaltstudent says:

    Pentru un student-Podul catre DN1 leaga Bobolia de Banesti nu de Campina.De la Banesti la Campina se mai mananca o paine buna.,,iarna nu-i ca vara”, adica Banesti nu e Campina. Burciu , inainte sa-si treaca acest obiectiv in program trebuie sa cunoasca impartirea administrativ teritoriala a comunei.De fapt de ce vorbim de Burciu cand nici actualul primar cred ca n-o stie.Dumnealui nu cunoasta decat drumul de acasa la primarie si nici pe aceste de ajuns.Acest lucru ti-l spune un fost student care a mers si cu trenul si a coborat chiar in halta la Bobolia.Pe vremea mea studentii erau studenti si la Bobolia se cobora in halta.

  23. GABI says:

    domnul Moldoveanu stie unde sta acum in Bobolia?????, ca daca merge noapte cu masina cred ca trece de casa sa, asa de bine cunosate el aceste meleaguri de care este legat foarte mult si le iubeste atat de bine pe ele si le locuitori incat in fiecare sambata orgazeaza excursii (are agentie de turism)

  24. boboleanu says:

    Il are pe ,,costanda, si o ontreaga gasca de lingai ce mai are nevoie de casa.

  25. Alex Geana says:

    Gabi,tu cui rozi verdeata?Prea mult rosu strica.Fac cinste pe 10,cand Briscan iese primul adica ceea ce conteaza apoi Moldoveanu(apreciez ca toti il ataca si culmea are cea mai decenta echipa,o fi el bataus dar este om decent nu ca cei de nici buna ziua…pftiu cine

  26. costin says:

    Duta daca pierde , la Turnatorie nici la standardele de portar nu se mai poate ridica. El este obisnuit sa i se deschida si inchida usa. La Turnatoie i se va inchide in nas.Poate sa-l roage pe Moldoveanu sa -l primeasca si pe el la ,,Mes Amis” pe salariul minim eventual .

  27. un alegator says:

    Sunt din Pietris si sunt indigna tade actuali reprezentantii ai comunei, aflatii la Primarie. D-le Duta, poate ai fi facut mai multe dar consilierii si toata echipa care te sustine de la Primarie nu face 2 bani!! Comuna are si oameni de valoare,nu numai NULITATI. Niste incapabili si incompetenti.

  28. un alegator din Pietris says:

    D-le Burciu, nu te cunosc, dar reprezinti un partid respectabil. PP Dan Diaconescu ne-a dat mari sperante. Chiar daca nu vei iesi la nivel local, sau in calitate de Primar nu vei putea face mare lucru, la nivel local, suntem oricum obisnuiti de 22 ani, speram ca Presedintele PP< Dan Diaconescu sa realizeze ceva. Nu suntem numai 2 categorii sociale : pensionarii si bugetarii carora li se promite de actualii guvernanti !!! Categoria de mijloc, cei care au ajuns la 45 de ani, nu au un loc de munca, nu mai au cu ce sa se intretina, atat pe ei cat si pe copiii lor, carora prin propria persoana de parinti nu mai pot fi un exemplu demn de urmat copiilor, asa cum au fost parintii si bunicii nostri, noi cu ce ne alegem? Nu alegem omul, alegem Partidul PP DD, oameni buni. Vreti schimbare? Haideti sa indepartam tumora, cancerul, s-a ajuns la metastaza, metaforic vorbind, nu vedeti? Unde vom ajunge? JOS CIOCII, MAFIA, MIZERIA! PP DD MERITA VOTAT !!!

  29. un alegator din Pietris says:

    Parerea mea, pestele de la cap se Impute!! Votati Dan Diaconescu, Partidul Poporului, un om care a ajuns la varsta de mijloc, nu este corupt,si care, speram ca va tine cu generatia care-l reprezinta! Ceilalti: ori prea tineri si sunt imaturi in gandire, ori pensionari carora nu le mai pasa, caci oricum pensia este asigurata, si-au trait traiul, iar noi, ce facem? Cine ne reprezinta? Cui vom da votul?In cine mai avem incredere ca ne va asculta sau ca ne va rezolva problemele . PP DD, prin reprezentantul sau Burciu, spre sa realizeze ceva!!!!

  30. george says:

    Pentru un alegator de la Pietris-Daca-l alegi pe Burciu o sa-ti dea Dan Diaconescu un loc de munca asa cum iti doresti probabil, sa stai degeaba sa dai ordine si munca mai deloc” Pacat ca te erijezi in alegator de la Pietrisu.Acolo am crescut si oamenii sunt mucitori, respectuosi si nu asteapta mura ion gura,HA ,HA -TOCMAI de la Burciu.Poate sa-ti inlesneasca o plecare in Spania , eventual la ciordit”Numai aceasta categorie de oameni poate sa voteze pe Burciu.Daca-l votezi pe Burciu vine DAN Diaconescu sa-ti curete santul si sa te tina stand degeaba .Sa fim seriosi.Aveti la Pietris un baiat nemaipomenit, cinstit , cu creer si care pana acum chiar s-a implicat in problemele reale de acolo.Are un mare ,,defect” -nu-l plac puturosii.Daca locuiesti la Pietris rusine sa-ti fiesa-l votezi pe Burciu ,care leaga Bobolia de Campina si sa nu votezi un om care a crescut linga tine.

  31. ana says:

    Nu pot sa cred cum Dan Diaconescu poate manevra atata lume. Cum? Decat profitand de mediocritate si incultura.Referitor la alegerile locale raul primordial este Duta.Oameni buni chiar vreti sa ramaneti in ”mocirla”?nu vreti sa nu mai avem imaginea de sat amarat?Studiati putin mai intens persoanele care candideaza la alegerile din 10 iunie si incercati sa nu ne mai conduca niste tarani fara stil.e pacat.in aceasta comuna exista si lume stilata,eleganta cu clasa care nu merita simplitatea si micimea aleasa de minti reduse.

  32. M. Alexandru says:

    Daca doriti o schimbare, si daca doriti sa pedepsiti pe actuali conducatori, votati Marian BURCIU!
    Si de ce va spun sa faceti chestia asta? Pai sa va argumentez, si asta fara sa ii atac pe ceilalti candidati:
    1. O idee care nu necesita foarte multi bani, o linie de transport public care sa lege cartierele comunei. Asta se poate face fara bani, doar cu putin efort din partea administratiei locale.
    2. Asfaltarea si consolidarea strazilor impracticabile din Bobolia si Ragman.
    3. Constructia de trotuare in zonele cu trafic intens ce nu au trotuar (Pietris-Lunca, Gara-Poiana)
    4. Relaxarea aparatului din primarie.
    5. Infratirea cu o localitatea din Uniunea Europeana. Ce inseamna asta? Pai creearea unor legaturi stranse cu o localitate dintr-o tara dezvoltata (Spania, Franta, Italia, Portugalia, Germania), asta va aduce macar un investitor care sa angajeze macar 10 salariati! Astfel vom avea 10 familii al caror nivel de trai va fi acceptabil!
    si as mai putea spune multe, pentru ca sunt multe idei, ale caror costuri de implementare sa fie suportabile!
    Iar solutia Marian Burciu este cea mai buna mai ales ca este singurul candidat, din cei care reprezinta schimbarea, care chiar are sanse sa castige primaria!

  33. Nu votez Ioana Agramatu' says:

    Rog pe domnul Ioana Nicolae, ca inainte de a candida la Primaria Poiana Campina, sa invete sa scrie si sa formuleze corect niste fraze! Si pentru a va arata la ce ma refer va exemplific cateva pasaje dintr-un pliant al dumnealui:
    „VA ASTEPTAM IN ZONA PETROVICI, LA DISCUTII SI INTREBARI, SA NE CUNOASTEM MAI BINE MULTUMIM!” – Si un copil de clasa a 2a leaga o fraza mai bine.
    „Dupa 1990 a activat si in administratia locala ca,Consilier Local intre ani 1992-2008 fiind Presedintele Comisiei Juridice.” – Tot asa prost scria si documentele primariei?
    „SE lauda cu licitatii care urm,eaza a fi facute pentru asfaltarea strailor…”
    „…din mandatul 2004-2008 care printro HOT. de cons.local…”
    „…cu care incearca s-ai pacaleasca…”
    Si nu mai dau exemple pentru ca acel pliant electoral este scris oribil si chiar ma dor ochii de la asemenea scris!
    Iar daca domnul Ioana spune ca nu este vina lui, si ca au scris altii acel pliant, este tot vina lui pentru ca ar fi trebuit sa verifice ce este scris acolo!!!

  34. locuitor says:

    Pentru M Alexandru- Se vede ca esti mai tanar:
    Pietrisul nu poate fi legat de Lunca pentru ca Pietrisul are doua Lunci Lunca de Sus si Lunca de Jos. Deci nu are cum sa lege Pietrisul de Lunca , pentru ca acesta include Lunca.
    Problema canalului colector de la Pietris nu a pus-o, inseamna ca nu o cunoaste!
    Leaga Bobolia de Campina cu pod mobil , ceea ce ar insemna ,,cea mai mare investitie din ultimii 50ani in comuna noastra” si cea mai mare gogomanie.Iata de ce nu-l votez pe Burciu.
    Probabil dupa ce-l votam va pleca din nou in Spania sau cine stie unde > Hai sa fim seriosi!

  35. unantipatic says:

    Votati pe Duta , care se vede ca ii plac proverbele din batrani si se va aplica in continuare ,, cainii latra ursul b…”.Cunoastem si noi proverbe din batrani domnule,,Aurica”.

  36. nimeni says:

    Nimeni n-a raspuns cine a facut trotuar la Pietris si cine a stricat trotuarul la Pietris.Ioana stie, Briscan stie, fiul satului Burciu habar n-are , Duta trebuie sa o intrebe pe maica-sa , iar Alin va incerca sa afle.
    Astept comentarii!

  37. una says:

    Domnule Duta, daca pentru dvs. normalitatea inseamna sa te urci in masina,sa cobori , cand sunt probleme sa iesi pe usa din spate si sa pleci pe,,teren’ pentru noi locuitorii comunei normalitate inseamna un climat placut, cand vii acasa dupa o zi de munca istovitoare sa nu faci slalom printre betivi care scuipa, prolifereaza expresii triviale si de cele mai multe ori jeneaza lumea care merge pe strada, sa-ti poti lasa masina in siguranta in fata casei , copii sa se poata juca in parc nestingheriti, noaptea sa ne putem odihni iar cand deschid geamul sa intre aer curat nu fum de gratare.Vorbiti de bun simt si de limite: probabil va ganditi la dvs. ,care prin incurajarea tuturor fenomenelor care sunt in afara legii in zona centrala a comunei, ati transformat-o pe aceasta, dintr-o zona model in ghetou.Si mai vorbiti de normalitate!Indiferent de guvernare, si nu a fost numai cea P.D.L. atitudinea si educatia dvs. au lipsit cu desavarsire.

  38. intelectualul says:

    La Pietris Duta ne da din nou ,,IGNORE”.Nici un consilier din zona pe lista lui , nimic de scoala pe care cu buna stiinta a lasat-o sa se deterioreze.A poate a identificat ceva,,deficit de teren” cum spune dansul in program , pe care n-a putut sa si-l insuseasca si sa-l vanda. Si nu l-au lasat consilierii! Hai ca -i cusuta cu rosu. Domnulr Duta ,acesta este unul din motivele pentru care NU VA VOTEZ.

  39. pietrisu says:

    Duta e disperat.Daca a ajuns sa spuna ca o investitie din fonduri 100%private este una din marile lui realizari este disperat.Dumnezeule, de cati ani n-a mai fost la Pietrisu!Va spun eu ,de cand oamenii se luptau cu noroiul de la inundatii si dumnealui organiza pe drumul care leaga Poiana de Pompe Prahova curse de motociclism .Pietriseni amintiti-va cine s-a zbatut atunci perntru fonduri , la petitia voastra s-au primit, iar Duta i-a investit la ,cisterne,.Nu va lasati pacaliti ,umiliti.Ce v-a zis de scoala voastra ,unde mai buni sau mai rai ati invatat sa numarati, sa scrieti. Votati Briscan ,este de-al nostru .

  40. Realismul doare says:

    Nici eu nu l-as vota pe Duta daca as sta in Poiana.

  41. unaltpoienar says:

    Oameni buni nu va lasati pacaliti de Duta.Discuta acum ,in al 12 -lea ceas probleme gospodaresti la blocuri.In15ani de cand stau acolo nu l-am vazut nici in calitate de primar, nici de vice , nici de consilier sa discute vreodata de probleme acolo. Si sunt multe slava domnului. ex: locurile de parcare, limitarea vitezei in zona , protectia si siguranta cetatenilor ziua si noaptea de indivizi certati cu legea, amenzi pentru cei care urineaza in vazul minorilor si prolifereaza injurii.Ne-a ignorat 8ani, de ce credeti ca nu ne va ignora in continuare.Si pentru ca-i plac proverbele din batrani: lupu-si schimba parul , dar naravul ba.

  42. Alin.C says:

    Motive sa nu votam Duta:
    -a venit cu stafful(consilieri,Parvu,Baltasescu in Pietris si la Bobolia…penibil si jenant la asa primar gospodar ca lumea nici nu ii baga in seama.Macar Burciu si Briscan au vorbit si cu mine,par oameni de bun simt,azi la 18 isi anunta prezenta prin Bobolia,cica Ioana
    -au inceput amenintarile de la Dl Cosma prin supusi catre Alin Moldoveanu(adica denigrari tipice…vor urma si ceilalti adversari :Burciu,Briscan,Ioana,Raducanu,PER-atentie MAXIMA).Si apoi vedeti adevaratii manipulatori.Cunosc pe Alin de mult timp.\,acum 4 ani a avut cea mai disciplinata campanie.Mafia este in judet si este rosie

  43. unaltpoienar says:

    Pentru Alin C- Parvu este un sofer caruia i s-a dat atita nas incat jigneste , confirma ca a vazut sau n-a vazut si , ca orice sofer ii face treburilew murdare lui Duta. Consilier intre ghilimele.Bravo si eu votez Briscan

  44. iulica says:

    Pentru Alin C-eu intr-o perioada , deranjat de scandalurile repetate la ore inalte mi-am permis sa sun de cateva ori la politie.Cine credeti ca s-a deplasat(cel mai vasnic aparator al ordinii in comuna)- Parvu.A verificat , ca om de incredere ce era si dupa ce acest sofer o fi comunicat cui trebuia ,despre cine trebuia, s-a ajuns la concluzia , de catre autoritatile locale,ca nu s-a intimplat nimic, ba chiar acest scandalagiu a fost sfatuit de autoritaile comunei, avandin vedere,, cuvantul” acestui om de baza sa faca scandal ziua ca atunci nu mai poate fi amendat.Acesta este adevarata administratie Duta.

  45. crivat says:

    pentru nu votez…: esti plin de ifose, cum iti asterni asa vei dormi inca 4 ani
    probabil ca esti unul dintre cei care nu face nimic, doar da din gura…
    De ce nu iesiti la discutii? De ce stati pititi? Pentru ca habar nu stiti ce vreti… Sau asteptati doar „pomenile elctorale” acasa?
    Nu sunt multi ca Ioana in comuna
    Bravo lui, asa agramat cum spui tu ca este….

  46. crivat says:

    joi, 07.06.2012 Dl Ioana si Uniunea Ecologista din Romania va asteapta la orele 19 in parcarea, parcul dintre blocuri, pentru intrebari si discutii!
    Sa ne pregatim cu cat mai multe

  47. omuldecentru says:

    Mama ce va fi! La 17.30 vine Duta. Sa vedeti diferenta de atitudine.Bravo domnule Ioana , oamenii vor putea compara.Eu i-as invita pe toti candidatii seara intre orele 22,00 si 24,00 sa savureze expresii si urlete.Chiar si aseara a fost recital .Si dupa aceea le-as cere un punct de vedere.Sa-l anuntam si pe Briscan.Ar fi interesant!

  48. oaky says:

    Dragi admini,ia chemati la confruntare televizata si candidatii limitrofi orasului Campina si sa vedem si noi amuzament pe viu:la Banesti,Brebu,Magureni,Poiana.Unul si unul.Aveti subiect de scris pentru o luna.

  49. omuldecentru says:

    s-a vazut diferenta .Duta o intreaga ceata, consilieri, asistati, femei ,copii ,harmalaie, asfaltari, pungi , injuraturi , zbiereta de la balcoane.Ioana, eleganta , rafinament , discutii pertinente , staf elevat, .
    Voi regreta aceste comentarii. Urmeaza 4ani grei, bafta tuturor!Apropo, aseara a fost o liniste in zona centrala de ne tiuiau urechile.Sa fie de bun augur?

  50. pentru locuitor says:

    Desteptule de „locuitor” … Burciu nu a zis ca leaga Bobolia de Campina ci reface vechiul pod care trece peste Prahova ,care lega Bobolia de Banesti .Si este foarte bine pentru ca noi oamenii din Bobolia avem mare nevoie de vechiul pod … Dacas erai din Bobolia ai fii stiut aceste lucruri …dar fiindca nu esti , scornesti numai aberatii despre Burciu … Noi votam cu Burciu pentru ca este un om de incredere , un om sincer si care vrea din tot sufletul sa faca ceva … nu a facut nimic rau omul acesta … VOTATI PP-DD !

Next Comments 4 Prev

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *