Politica

Candidaţii PDL la primăriile din colegiul lui Florin Anghel, prezentaţi oficial astăzi

PDLDeputatul PDL Florin Anghel are o ambiţie: vrea ca toate localităţile din colegiul său să aibă primari pedelişti după alegerile locale din luna iunie. Şi sunt şanse ca dorinţa deputatului câmpinean să se împlinească. Astăzi, la Ploieşti, în cadrul unei conferinţe de presă, Anghel i-a prezentat pe candidaţii PDL la primăriile localităţilor din Colegiul 2 Deputaţi: Câmpina – Horia Tiseanu, Băneşti – Ion Costache, Proviţa de Sus – Elena Cosmoiu, Proviţa de Jos – Mihai Dumitrescu, Brebu – Dumitru Comăniţă, Secăria – Iulian Popa, Valea Doftanei – Gheorghe Mosor, Şotrile – Iulian Preda, Poiana Câmpina – Alin Moldoveanu. Primii şapte sunt primari în exerciţiu, cu şanse reale să câştige încă un mandat. Din informaţiile noastre, ar exista unele semne de întrebare la Secăria şi Valea Doftanei. În primul caz, primarul Iulian Popa are probleme cu legea, fiind condamnat la cinci ani de închisoare pentru instigare la folosirea sau prezentarea de documente false în scopul obţinerii ilegale de subvenţii de la APIA. Hotărârea Judecătoriei Sinaia nu este definitivă, recursul înaintat de Iulian Popa la Curtea de Apel Ploieşti având ca prim termen de judecată data de 21 martie 2012. În ceea ce priveşte Valea Doftanei, aici este o concurenţă acerbă pentru statutul de „candidat al PDL la Primărie”. Gheorghe Mosor, ca primar în exerciţiu, are prima şansă, dar lucrurile nu sunt bătute în cuie.
Şotrile şi Poiana Câmpina sunt singurele localităţi din colegiul lui Florin Anghel unde primarii nu aparţin PDL. La Şotrile, edil este Daniel Davidescu, iar la Poiana Câmpina – Aurel Duţă, ambii de la PSD. Cu cine contracarează Anghel? Cu Iulian Popa, inginer şi om de afaceri, cunoscut în comună, respectiv Alin Moldoveanu, şeful de cabinet al deputatului câmpinean. Asupra acestui subiect vom reveni.

Florin Anghel a prezentat candidaţii la primăriile din colegiu la Ploieşti. Deşi, între noi fie vorba, colegiul lui e… aici, la Câmpina şi în jurul Câmpinei. Înţelegem că aşa a fost convenţia la partid, toţi candidaţii să fie prezentaţi oficial la sediul Organizaţiei Judeţene, în faţa presei judeţene. Atunci, ori inviţi şi presa din Câmpina la Ploieşti, ori mai faci una, la Câmpina, cu presa locală. Că o mână de jurnalişti mai suntem şi pe aici, prin al doilea municipiu, cât vom mai fi, iar întrebări sunt destule.

(sursa foto – gazetaph.ro)

15 Comments

 1. Antonia says:

  Sunt f. curioasa daca Florin Anghel vine sa zica ceva si la Campina, dupa patru ani in care a disparut din raza noastra vizuala si auditiva. Sunt sigura ca nu a stat degeaba dar nu credeti ca are niste explicatii sa ne dea? Ca l-am votat!

 2. Cristina Mihai says:

  Campina trebuie sa scape de Florin Anghel,cel mai nociv mafiot politic al orasului.Locul sau este la puscarie,din cate am inteles d-na Anghel este deja anchetata.Cu statiunea de la Secaria ce se mai aude?

 3. Virgil says:

  Duduie, ai o obsesie:)

 4. amelia says:

  cu candidatii prezentati -cu 2 exceptii,valea doftanei si poate Secaria, e clar ca toti ceilalti vor castiga ,inclusiv sau mai bine zis mai ales cei doi noi veniti-care sunt oameni tineri dar caliti in batalii politice;mi-ar placea ca toate primariiile sa fie castigate de PDL pentru ca au dovedit ca primarii lor sunt cei mai buni iar atunci cand au si sustinere in consiliul local fac lucruri bune pentru oameni.
  Succes oameni buni!Doamne ajuta!

 5. Virgil says:

  Subscriu la parerea doamnei. Cel putin in Campina, Tiseanu chiar s-a agitat si a facut treaba! Si ma enerveaza maxim cand ii vad pe hraparetii Guran&Co. cum critica toate lucrarile fara fundament!

 6. Teodor Pascu says:

  Offff domnule Anghel, offff! Ma bucur sa vad ca mai traiti si ca sunteti bine sanatos. Nu strica sa ne mai dati un semn de viata si in ultimii 3-4 ani, ca io zic ca meritam si noi putina atentia din partea dvs, astia care v-am votat de cate ori ati candidat. Zau asa, o sa mai veniti la toamna sa va votam iar? Cu ce argumente o sa veniti pe langa cele materiale?

 7. Cristina Mihai says:

  Programul electoral al mafiotului Anghel este simplu:in preajma alegerilor sponsorizeaza un concert,doua,la alegeri isi trimitea mafiotii cu sarsanaua plina de alimente expirate,zahar,ulei,conserve peste…Prostimea il alege,
  dupa aceea 4 ani nu-l mai vede nimeni,pentru ca este preocupat de furaciune.PRAHOVENI,TRIMETE-TI-L PE ANGHEL,ACOLO UNDE II ESTE LOCUL:LA PUSCARIE…

 8. Nicole says:

  Halal ca Brebu are un om (bazat)precum Comanita,altul mai bun chiar nu se poate…
  Secaria,VD clar o iau din primul tur,la Sotrile castiga PSD,la Poiana sincer nemeritat va castiga ciolanu Moldoveanu(oamenii sunt satuli de Duta,la Pnl din vechea conducere nu cred ca mai este controversatul Adrian Ghimbas_-desi nu este localnic,are grija Anghel sa dea un spectacol de pomina,semne de intrebare apar la Banesti unde apare alt personaj rau famat-Costache care in afara de Palada(CAST) nu prea mai are sustinere,Provita va castiga dar in turul 2,la fel va fi si la Campina(Tiseanu vs Guran).Succes la pomana

 9. amelia says:

  pentru nicolae:incepand cu acest an la alegerile locale primarii se aleg intr-un singur tur ,ca de altfel si consilierii si presedintii de consilii judetene,asa ca ar fi cazul sa mai exersezi cu pronosticurile

 10. DAN says:

  NU AM INCREDERE IN NICIUNUL.MAFIA LA PUTERE

 11. Printhzz says:

  Mafiot mai mare ca al nostru primar Volosevici mai rarut

 12. G. Avram says:

  De 6 ani nu am mai venit prin Campina, locuiesc in strainatate si nu prea am avut ocazia sa ajung pe acasa. Acum am ramas mut de uimire si spun cu mana pe inimia ca sunt foarte surprins de felul in care a evoluat orasul meu natal. Lacul, bulevardul, parcurile, piscina, strazile asfaltate etc, astea toate raman Campinenilor si trebui sa fi chior ca sa-l blamezi pe Tiseanu. Felicitari pentru tot ce a facut si toata stima.
  PS.
  Am jante pe 17 la masin, in 2006 cand am venit acsa am facut 4 pene intr-o luna, acum am deja 10 zile de cand am venit si nici o pana.

 13. un vot says:

  Nu cred ca oamenii din Poiana Campina sunt atat de indiferenti sunt sigur ca vor ocoli numele Moldoveanu,Duta,Briscan(Ghimbas)…

 14. un vot says:

  Pentru Provita de sus ,cinste Primarului Elena Cosmoiu ,dar sa nu uite de Schiopota,Anini,si acolo traiesc oameni…care platesc impozite ca toti ceilalti.Dupa atatea ani de izbeliste ar fi cazul sa ii vada si pe ei sau sunt oaia neagra a comunei.

 15. TRAIAN says:

  Florin Anghel nu are ce cauta in politica

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *