Elvis Arghir, preşedinte la Partidul Verzilor

Categorie: Politica 19 martie 2012

Elvis Arghir Elvis Arghir, preşedinte la Partidul Verzilor Dacă n-a găsit o formaţiune politică dispusă să-l primească şi mai ales să-l pună primul pe lista pentru Consiliul Local, Elvis Arghir şi-a făcut singur partid. Mai exact, filială locală, pentru că partidul există de mai multă vreme, însă la Câmpina nu funcţiona. Aşadar, Arghir a constituit, împreună cu un grup de prieteni, Organizaţia Câmpina a Partidului Verzilor. Acum, el centrează, el dă cu capul şi tot el face lista de candidaţi pentru CL. „Nu mă interesează o candidatură la funcţia de primar, deoarece sunt conştient că nu am nici o şansă… Voi candida doar la Consiliul Local, iar organizaţia noastră va avea listă completă de candidaţi pentru CL”, ne-a declarat Elvis Arghir, consilier în exerciţiu, aflat la al doilea mandat. Singura problemă a lui Arghir va fi acum aceea de a obţine suficiente voturi pentru ca noul său partid să intre în Consiliul Local. Lucru deloc uşor. Asta înseamnă 5% din numărul voturilor valabil exprimate la alegerile locale din iunie. Iar cu 5% nu scoţi decât un consilier.

Partidul Verzilor a fost înfiinţat în anul 2006, ca formaţiune politică de centru, cu ideologie… ecologistă. Are ca simbol electoral floarea-soarelui. În 2011, PV s-a aliat cu Partidul Ecologist Român (PER). La nivel naţional, Partidul Verzilor este condus de Ovidiu Iane, cel care, în 2009, a candidat la funcţia de preşedinte al ţării din partea Partidului Ecologist Român. Înaintea lui Iane, „verzii” au fost conduşi de actorul Mugur Mihăescu (fost component al grupului Vacanţa Mare). În Prahova, PV nu are organizaţie judeţeană. Există, totuşi, câteva organizaţii locale, la care se adaugă acum încă una – cea de la Câmpina.

14 comentarii to “Elvis Arghir, preşedinte la Partidul Verzilor”


 1. Cristina Mihai spune:

  Aici d-ul Arghir este bun,are si porumbei,a avut si 150.000 de verzi(USD),
  acum am inteles ca a saracit si nu mai are nimic…

  RăspundeRăspunde
 2. elvis arghir spune:

  Tin sa precizez ca au inceput sa vina la Partidul Verde foarte multi campineni . Asteptam cu drag campinenii care vor sa salveze Campina de sub “ocupatie” . Nu primim uscaciuni, ci numai oameni cu spiritul verde .

  RăspundeRăspunde
 3. Andrei Popa spune:

  Nu cred ca am vazut pana acum om mai avid dupa bani si putere, poate doar din “respectabilii” de la psd..

  RăspundeRăspunde
 4. elvis arghir spune:

  Au fost doua partide care m-au cautat, problema era, la fel ca si la celelalte partide, ca erau cam uscate si stricate la cap .

  RăspundeRăspunde
 5. eco spune:

  Ma bucur ca Partidul Verde a reaparut si la noi in Campina si de asemenea,ca, Elvis Arghir si-a gasit un partid sanatos si curat,Acum sa vedem cu ce oameni va veni pe lista,daca sunt curati foarte bine si nu cu vechii 2-3 mandate care au jefuit orasul acesta.Succes Elvis si promit ca te voi vota.Haideti sa schimbam ceva cu toate ca,Campina nu a fost niciodata PSD-ista tare ma tem!!!!!!!!!

  RăspundeRăspunde
 6. Virgil spune:

  Eu nu te voi vota, pentru ca nu imi oferi siguranta ca dupa alegeri ma vei primi vreodata in audiente. Sincer, votez Tiseanu, ca e singurul primar care a facut ceva pentru noi!

  RăspundeRăspunde
 7. elvis arghir spune:

  Doamna Cristina , aici aveti dreptate , am saracit dar nu numai eu, ci toti campinenii .

  RăspundeRăspunde
 8. elvis arghir spune:

  Pt. Andrei Popa : daca din poza ai putut sa iti faci o parere despre mine . Poate esti corect si iti pui si tu poza ca sa imi fac si eu, si campinenii despre tine .

  RăspundeRăspunde
 9. Cera spune:

  Felicitari Domnule Arghir, tineti-o tot asa si nu luati in seama rautatile unora ce exerseaza tastatul pe diverse saituri ca dupa parerea mea fac parte din categoria celor chei ce isi trec degetele prin par,iar despre fotografii…. lasati-i ca le e si lor rusine sa iasa cu fetele printre oameni :) )))
  Multa Bafta va doresc! Si sunt sigura ca veti primi pe toata lumea in audiente, ca ati facut-o totdeauna nu doar in timpul campaniilor electorale… ca unii

  RăspundeRăspunde
 10. Cera spune:

  Felicitari Domnule Arghir, tineti-o tot asa si nu luati in seama rautatile unora ce exerseaza tastatul pe diverse saituri ca dupa parerea mea fac parte din categoria celor cheliosi ce isi trec degetele prin par, iar despre fotografii…. lasati-i ca le e si lor rusine sa iasa cu fetele printre oameni :) )))
  Multa Bafta va doresc! Si sunt sigura ca veti primi pe toata lumea in audiente, ca ati facut-o totdeauna nu doar in timpul campaniilor electorale… ca altii

  RăspundeRăspunde
 11. danz_1973 spune:

  Propun ceva: toti candidatii sa-si plateasca cheltuielile privind alegerile.

  Despre Elvis Arghir? Sanatate, bafta , tot ce-si doreste si se poate realiza legal, dar sa dispara sau sa-l ajutam sa dispara din din politica.

  Bafta!

  Pa!

  RăspundeRăspunde
 12. florian florian spune:

  elvis ,,elvis ,dragostea mea vom reusi vom castiga ii tabacim pe toti .
  suntem verzi,, ,scoatem toate uscaturile din Campina si ii trimitem sa candideze la tara.
  Orasul arata ca in 1990,numai chiorii nu vad.

  RăspundeRăspunde
 13. dragos spune:

  Domnule Argir de ce vorbiti gresit ca PV nu are organizatie judeteana la PRAHOVA…daca nu stiti va informez eu…are si chiar in multe localitati rurale…1n 2009 la PRAHOVA s-a format un nucleu in jurul unei persoane care a facut un rezultat frumusel pe judet.Daca esti sef la Campina cu cine ai discutat…ai facut alegeri ceva?astept un raspuns al dumneata la mailul alex_ciuca2001@yahoo.com

  RăspundeRăspunde
 14. dragos spune:

  aaa daca te-a numit Silviu Dumitru m-am convins…

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF