Fosta „casă a cărţii” intră în renovare

Categorie: Social 12 martie 2012

Casa Cartii Fosta „casă a cărţii” intră în renovareO anumită… mişcare în spaţiul în care altădată funcţiona „Casa Cărţii” nu poate să nu atragă atenţia în condiţiile în care, de ani buni, aici nu a mai fost văzut picior de proprietar sau personal de serviciu. De câteva zile, în spaţiul respectiv au început să apară constructori, iar pe geam a fost postat un anunţ care semnalează „şantierul în lucru”. Societatea care deţine fosta „casă a cărţii” – General Business System SRL Bucureşti a solicitat Primăriei Câmpina autorizaţie pentru „lucrări de construire în vederea refuncţionării şi reamenajării spaţiului comercial situat la parterul blocului 14G din Bd. Carol I”. Autorizaţia a fost eliberată la sfârşitul anului trecut, data începerii lucrărilor era stabilită la 22 februarie 2012, iar termenul de execuţie prevăzut în document este de 12 luni. Încă nu se ştie ce destinaţie va avea acest spaţiu excelent amplasat chiar în centrul municipiului. Se ştie doar că General Business System SRL este unul dintre cei mai vechi distribuitori de… geamantane, valize, rucsacuri şi poşete din ţară, firma fiind înfiinţată în 1992. General Business System este şi unul dintre membrii Organizaţiei Patronale AGORA a societăţilor pentru difuzarea tipăriturilor şi a altor bunuri culturale.

Vă reamintim că, din patrimoniul Companiei Publice de Gospodărie Comunală Câmpina, Casa Cărţii a intrat în proprietatea societăţii Arcadia 2000 Bucureşti. Apoi, în aprilie 2007, spaţiul a fost vândut unei alte firme din capitală – Office Pro International, care avea ca obiect principal de activitate comerţul cu ridicata al bunurilor de uz gospodăresc. Anul trecut, spaţiul şi-a schimbat din nou proprietarul, fiind cumpărat de General Business System.

un comentariu to “Fosta „casă a cărţii” intră în renovare”


 1. Doar eu spune:

  in sfarsit! ar fi fost frumos sa se reintoarca la activitatea de dinainte…ce mai pierdeam timpul printre rafturile cu carti…

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF