Social

Participare record la a treia ediţie a concursului „Umbrela verde”

Umbrela verde 1Pentru al treilea an consecutiv, Şcoala Generală „Ion Câmpineanu” din Câmpina a găzduit „Umbrela verde”, un concurs naţional pe teme ecologice deschis tuturor elevilor. Concursul este organizat pe categorii de vârstă – preşcolar, şcolar din ciclul primar şi gimnazial – şi pe diverse domenii – grafică, pictură, desen, fotografie. Participarea la ediţia din acest an a depăşit chiar şi aşteptările organizatorilor, fiind înscrise în concurs 720 de lucrări trimise de copii din întreaga ţară. 15 dintre acestea au fost descalificate din start pentru că nu s-au încadrat în condiţiile impuse de organizatori. Ediţia din acest an a „Umbrelei verde” este prima la care au trimis lucrări şi copii cu dizabilităţi, ceea ce a produs o puternică emoţie în rândul organizatorilor şi juriului.
Umbrela verde 2
La deschiderea concursului au participat reprezentanţi ai partenerilor instituţiei de învăţământ câmpinene – de la administraţia locală şi până la Casa Corpului Didactic, Clubul Copiilor sau Agenţia pentru Protecţia Mediului, precum şi alte ONG-uri sau asociaţii cu preocupări în acest domeniu.
Şcoala Generală „Ion Câmpineanu” este angrenată în mai multe proiecte pe teme ecologice, tocmai prezenţa sa activă în acestea aducându-i anul trecut titlul de „Eco-şcoală”, fiind singura instituţie de învăţământ cu acest statut din municipiu.
Umbrela verde 3

1 Comment

  1. cornelia says:

    s-au afisat undeva rezultatele concursului?

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *