Politica

PNL Poiana Câmpina se află în reorganizare

PNL Poiana 1La alegerile din anii trecuţi, liberalii din Poiana s-au clasat, în general, pe locurile 3-4 în preferinţele electoratului. După 2008, organizaţia aproape că a dispărut. De câteva luni, cu o nouă conducere şi sub coordonarea Câmpinei, se lucrează intens la reorganizare. În prezent, preşedintele PNL Poiana Câmpina este Alexandru Lefter, fostul director al Şcolii de Poliţie „Vasile Lascăr”, iar filiala numără în jur de 45 de membri. La scrutinul electoral din 10 iunie, PNL va candida împreună cu PSD sub sigla Uniunii Social Liberale. Candidat la Primăria Poiana va fi actualul primar Aurel Duţă (PSD), iar lista de consilieri va fi comună, liberalii urmând să primească, în conformitate cu protocolul încheiat, poziţiile patru şi nouă de pe această listă, plus funcţia de viceprimar, dacă USL va avea majoritatea. Nu toată lumea este mulţumită de această negociere, dar nici nu se putea obţine mai mult în condiţiile în care PSD are, totuşi, de ani buni, o organizaţie puternică în această comună.

PNL Poiana 2
„Noi ne propuneam să ne dezvoltăm numeric, să ne cunoaştem mai bine partenerii de alianţă, să le facem cunoscute oamenilor intenţiile de viitor, programele noastre locale şi naţionale şi să colaborăm cu organizaţia din Câmpina. Deocamdată, suntem o organizaţie mică, dar încercăm să ne dezvoltăm şi să gândim pe termen lung. Poiana Câmpina este o localitate care merită mult mai mult în ceea ce priveşte dezvoltarea. S-au făcut paşi importanţi, dar încă nu au venit acele fonduri europene spectaculoase, despre care se tot vorbeşte şi încă nu s-au pus bazele unor proiecte de dezvoltare regională, care să includă şi localitatea noastră. Cred că avem o poziţie geografică bună, lângă un municipiu, lângă o viitoare autostradă, cred că pot fi atrase fonduri importante aici. Iar acesta este scopul nostru principal, la nivel de USL, în condiţiile în care veniturile proprii ale comunei sunt destul de reduse”, a declarat Alexandru Lefter.

La Poiana Câmpina nu există organizaţie PC, iar principalul contracandidat al USL este PDL. Mai nou, la Poiana s-a înfiinţat şi o organizaţie a Partidului Poporului, pe structura fostei filiale a PNG.

5 Comments

 1. Virgil says:

  Acum serios vorbind, poiana arata ca dupa bombardament. Sper sincer sa nu mai iasa nenea!

 2. DAN says:

  CE DRACU MAI CAUTA SI LEFTER ASTA.TOT UN MAFIOT.

 3. ayllinmaria says:

  k parca moldoveanu si cei kre il urmeaza tot hoti sunt si aia kre fura de stinge

 4. antigona says:

  Poienari, salvati Poiana!Boboleni , salvati padurea , nu lasati hotii sa va fure!Nu-i lasati sa ne fure demnitatea vietile, casele , pamanturLE!Nu va lasati impresionati de un camin frumos vopsit si un drum pietruit ,care este tot pentru folosul lor.

 5. crivat says:

  de 20 de ani incoace la Poiana doar se fura!! Avem nevoie de un OM, nu de un PARTID!
  Dl Ioana merita, este un om.
  Astept comentarii

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *