PNL Poiana Câmpina se află în reorganizare

Categorie: Politica 12 martie 2012

PNL Poiana 1 PNL Poiana Câmpina se află în reorganizareLa alegerile din anii trecuţi, liberalii din Poiana s-au clasat, în general, pe locurile 3-4 în preferinţele electoratului. După 2008, organizaţia aproape că a dispărut. De câteva luni, cu o nouă conducere şi sub coordonarea Câmpinei, se lucrează intens la reorganizare. În prezent, preşedintele PNL Poiana Câmpina este Alexandru Lefter, fostul director al Şcolii de Poliţie „Vasile Lascăr”, iar filiala numără în jur de 45 de membri. La scrutinul electoral din 10 iunie, PNL va candida împreună cu PSD sub sigla Uniunii Social Liberale. Candidat la Primăria Poiana va fi actualul primar Aurel Duţă (PSD), iar lista de consilieri va fi comună, liberalii urmând să primească, în conformitate cu protocolul încheiat, poziţiile patru şi nouă de pe această listă, plus funcţia de viceprimar, dacă USL va avea majoritatea. Nu toată lumea este mulţumită de această negociere, dar nici nu se putea obţine mai mult în condiţiile în care PSD are, totuşi, de ani buni, o organizaţie puternică în această comună.

PNL Poiana 2 PNL Poiana Câmpina se află în reorganizare
„Noi ne propuneam să ne dezvoltăm numeric, să ne cunoaştem mai bine partenerii de alianţă, să le facem cunoscute oamenilor intenţiile de viitor, programele noastre locale şi naţionale şi să colaborăm cu organizaţia din Câmpina. Deocamdată, suntem o organizaţie mică, dar încercăm să ne dezvoltăm şi să gândim pe termen lung. Poiana Câmpina este o localitate care merită mult mai mult în ceea ce priveşte dezvoltarea. S-au făcut paşi importanţi, dar încă nu au venit acele fonduri europene spectaculoase, despre care se tot vorbeşte şi încă nu s-au pus bazele unor proiecte de dezvoltare regională, care să includă şi localitatea noastră. Cred că avem o poziţie geografică bună, lângă un municipiu, lângă o viitoare autostradă, cred că pot fi atrase fonduri importante aici. Iar acesta este scopul nostru principal, la nivel de USL, în condiţiile în care veniturile proprii ale comunei sunt destul de reduse”, a declarat Alexandru Lefter.

La Poiana Câmpina nu există organizaţie PC, iar principalul contracandidat al USL este PDL. Mai nou, la Poiana s-a înfiinţat şi o organizaţie a Partidului Poporului, pe structura fostei filiale a PNG.

5 comentarii to “PNL Poiana Câmpina se află în reorganizare”


 1. Virgil spune:

  Acum serios vorbind, poiana arata ca dupa bombardament. Sper sincer sa nu mai iasa nenea!

  RăspundeRăspunde
 2. DAN spune:

  CE DRACU MAI CAUTA SI LEFTER ASTA.TOT UN MAFIOT.

  RăspundeRăspunde
 3. ayllinmaria spune:

  k parca moldoveanu si cei kre il urmeaza tot hoti sunt si aia kre fura de stinge

  RăspundeRăspunde
 4. antigona spune:

  Poienari, salvati Poiana!Boboleni , salvati padurea , nu lasati hotii sa va fure!Nu-i lasati sa ne fure demnitatea vietile, casele , pamanturLE!Nu va lasati impresionati de un camin frumos vopsit si un drum pietruit ,care este tot pentru folosul lor.

  RăspundeRăspunde
 5. crivat spune:

  de 20 de ani incoace la Poiana doar se fura!! Avem nevoie de un OM, nu de un PARTID!
  Dl Ioana merita, este un om.
  Astept comentarii

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF