Politica

Prima conferinţă de presă a USL Câmpina în formulă completă şi cu candidatul… recunoscut de toate trei partidele

USL 1Sediul PNL a găzduit astăzi prima conferinţă de presă comună a USL şi spunem prima – chiar dacă Virgil Guran, Ion Dragomir şi George Severin au mai apărut împreună – pentru că, de această dată, a fost prezent şi preşedintele PC Câmpina, Dumitru Bolocan. De asemenea, alături de cei patru lideri politici locali, la conferinţa de presă au mai participat, fără a scoate vreun cuvânt, însă, mai mulţi reprezentanţi ai celor trei formaţiuni politice, unii dintre ei persoane cunoscute, care cu siguranţă se vor regăsi pe lista comună a candidaţilor USL pentru Consiliul Local. Printre ei Mihaela Neagu Petrovici, Gheorghe Tudor, Horaţiu Zăgan – de la PSD, Rodica Papuc, Daniel Ioniţă, Dragomir Enache, Florin Frăţilă – de la PNL. A lipsit, în schimb, Călin Tiu, „contracandidatul la candidatură”, dacă ne putem exprima aşa, al lui Virgil Guran. „Călin Tiu ar fi fost cu siguranţă aici, dar se află la un congres de chirurgie la Barcelona şi vreau să insist asupra faptului că acesta este singurul motiv pentru care nu este prezent”, a explicat senatorul George Severin.

USL 2

Apoi, rând pe rând, senatorul PSD – George Severin, preşedintele PSD – Ion Dragomir şi liderul aproape inexistentului PC – Dumitru Bolocan au ţinut să-şi manifeste public susţinerea faţă de candidatura lui Virgil Guran. Dincolo de argumentarea necesităţii schimbării, cei trei şi Virgil Guran au insistat asupra faptului că Horia Tiseanu trebuie identificat cu formaţiunea politică pe care o reprezintă, dar şi că i-a susţinut pe plan local pe Emic Boc, Elena Udrea, Roberta Anastase şi Traian Băsescu. „Fără a spune cuvinte mari, cred că este un act de patriotism să realizăm schimbarea”, a afirmat Virgil Guran, care a ţinut să trimită o „săgeată” şi spre Tiseanu: „La începutul primului său mandat de primar, în Câmpina erau 40.000 locuitori, acum mai sunt în jur de 33.000, şi erau 20.000 angajaţi, iar acum mai sunt doar vreo 10.000. Eu sunt liniştit şi cred că aş fi un bun primar, pentru că mai rău decât în timpul lui Tiseanu nu poate să fie!”

USL 3

S-au stabilit candidaţii USL în toate localităţile Prahovei

După cum scriam într-un articol anterior, la nivelul USL Prahova a fost semnat protocolul de desemnare a candidaţilor în toate cele 104 localităţi. După cum a precizat senatorul George Severin, în 53 localităţi vor fi candidaţi PSD, în 46 – PNL, iar în alte 5 localităţi – candidaţi din partea PC. Protocolul nu prevede şi numele candidaţilor, ci doar formaţiunea politică parte a USL, care va face nominalizarea, astfel încât mai pot apărea… surprize de ultim moment. În ceea ce priveşte lista de candidaţi pentru Consiliul Local Câmpina, ea a fost conturată, dar nu şi bătută în cuie, pentru că ar mai fi ceva timp la dispoziţie. „Trebuie să trimitem listele la Ploieşti până pe 15 martie, dar algoritmul se cunoaşte şi lucrurile sunt destul de clare în această privinţă”, după cum a precizat Ion Dragomir.

8 Comments

 1. drapelica says:

  mai rasfiratzi, baieti, mai rasfirati…

 2. elvis arghir says:

  Nea Enache noteaza cu satisfactie nedisimulata intoarcerea domnului Severin la PNL.

 3. Virgil says:

  De la stanga la dreapta, Nenea Severin ( PUR-PNDC-PNL-PDL-PSD, va urma cumva UDMR?), Nea Nelu Gaddafi, Virgil Apa Talea Guran si cineva necunoscut. O echipa demna de urmat si respectat! Bineinteles, intre ghilimelele de rigoare:)

 4. Alecu says:

  Bolocan e presedinte la pc? OMG pai asta lucreaza la ApaTalea, e omul lui Guran, deci pc nu exista e controlat de Guran si ai lui, foarte mishtoo!

 5. Virgil says:

  Deci am aflat si cine era tipul 🙂 Mda, caracteristic lui nea Iliescu:)

 6. amelia says:

  FANTASTICII TREI IN UNU,MARCA AMIGO(S)!Ma uit la ei si imi dau seama dupa atitudine cat de mult se iubesc si se „STIMEAZA”.Astia vor sa castige alegerile in Campina?cred ca o sa-i bata la scor si PP-DD. Sansa lor sa nu se faca de ras MAXIM sta in baza de date a PNDC aflata in calculatoarele pe care Virgil-Apa-Talea le-a luat cand a plecat de la acest partid, sunt acolo oameni care ii vor vota pentru BANI iar la impartit bani URIASUL Dragomir se pricepe.De unde o sa aiba bani?PRIETENII stiu !!!!

 7. Dorian Nedelcu says:

  de ce nu candideaza dl Dragomir la primarie? sigur ar scoate mai mult decat dl Guran, cu tot respectul meu fata de PNL!

 8. lulu says:

  Din pacate (sunt un sustinator al USL-ului) candidatul propus de alianta VA PIERDE D-l Guran este TOTAL necunoscut,nimeni nu stie ce pregatire are la baza,se stie ca a avut probleme cu justitia (chiar daca a fost reabilitat) ca este ,,propietar de apa” imbuteliata afacerist deci.Eu va voi vota dar putini vor face ca mine PACAT de sansa pe care o ratati.Nu mai pot cu Tiseanu care considera orasul ca pe mosia sa dar………..

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *