Politica

Senatorul George Severin şi-a donat indemnizaţia la două asociaţii din Câmpina

SeverinLa nivelul USL s-a luat decizia ca toţi senatorii şi deputaţii din cele trei partide care formează această alianţă politică (PSD, PNL şi PC) să direcţioneze banii încasaţi în perioada protestului parlamentar spre organizaţii neguvernamentale sau persoane aflate în dificultate. Singurul parlamentar câmpinean al opoziţiei, senatorul PSD George Severin, a anunţat că şi-a donat indemnizaţia aferentă lunii februarie Centrului de Recuperare şi Reabilitare a Persoanelor cu Sindromul Down şi Asociaţiei AISI, ambele din Câmpina.
„Am ales o asociaţie care se ocupă de persoanele cu sindrom Down şi o asociaţie care are grijă de copiii defavorizaţi deoarece am considerat că fiecare ajutor contează pentru aceste categorii de persoane. Sunt probleme grave în sistemul sanitar şi în cel al protecţiei sociale, probleme care s-au acutizat sub actuala guvernare”, a precizat senatorul Severin prin intermediul unui comunicat de presă.
Vă reamintim că opoziţia se află în grevă parlamentară, USL cerând actualei puteri schimbarea liderului Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase; stoparea funcţionării Parlamentului prin ordonanţe de urgenţă şi asumări de răspundere; încetarea recunoaşterii ca partid parlamentar a unei formaţiuni care n-a participat la alegeri (UNPR).

4 Comments

 1. Alexandra says:

  Cred ca a murit de ciuda ca trebuie sa doneze bani aia, la cat e de zgarcit.

 2. Virgil says:

  Da, corect :)))

 3. Virgil says:

  Dar oricum e singurul pe tara din pacate:)) Marele USL..un mare FAS invelit intr-un ambalaj atractiv.

 4. atg68,5 says:

  Vorbeste cam mult de multe ori aiurea acest senator

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *