Politica

Senatorul Severin: „După situaţia primarilor PDL de la Băneşti şi Secăria, candidatura lui Alin Moldoveanu la Poiana marchează… descălecatul mercenarilor”

SeverinÎn cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc ieri, senatorul PSD George Severin a atacat sistemul de selecţie a candidaţilor PDL pentru primăriile din judeţ. Pornind de la arestarea preventivă a primarului comunei Băneşti, Petre Ion Costache, amintind apoi de condamnarea primarului de la Secăria, senatorul câmpinean nu l-a iertat nici pe Alin  Moldoveanu, candidatul PDL la Primăria Poiana Câmpina. „În cazul primarului comunei Băneşti, acţionează prezumţia de nevinovăţie, dar în audienţe vin mulţi cetăţeni din Băneşti, care semnalează abuzuri ale primarului Costache… Toate materialele furnizate de cetăţeni au fost trimise autorităţilor competente. Nu ştiu în ce măsură au contribuit şi acestea la reţinerea lui Costache, dar mai grav, din punct de vedere politic, mi se pare faptul că toate aceste probleme, care se cunoşteau de mult, nu au împiedicat PDL să-l nominalizeze la o nouă candidatură pentru funcţia de primar. Acest fapt demonstrează sistemul de selecţie a candidaţilor în PDL. La fel se întâmplă la o altă localitate din colegiul de deputaţi reprezentat de Florin Anghel, Secăria, acolo unde primarul în funcţie, candidatul PDL pentru un nou mandat, Iulian Popa, are o condamnare la prima instanţă de cinci ani cu executare pentru fapte de corupţie. Cât de disperat trebuie să fii ca partid să să apelezi la astfel de candidaţi?! Un condamnat la închisoare cu executare şi un om arestat preventiv, aceasta este oferta electorală a PDL?! Iar candidatura lui Alin Moldoveanu la funcţia de primar al comunei Poiana Câmpina marchează, practic, descălecatul mercenarilor”, a declarat senatorul George Severin.

8 Comments

 1. Cristina Mihai says:

  Domnul primar Iulian Popa de la Secaria este asociatul lui Anghel la construirea statiunii montane de la Secaria,asa ca trebuie sa aiba continuitate,pentru realizarea proiectului…

 2. horia says:

  V-am spus ca va urma anghel,cat de curand…il asteapta duba,o sa fac orice ca sa il vad in ea pe el,nevasta-sa si sclavii gen armasu..

 3. laurentiu says:

  deja sunteti stresati k nu v-a mai iese primarul la poiana?alin moldoveanu are mari sanse sa devina noul primar al acestei comune care timp de 12 ani a avut numai sefii psd si care au dus de rapa aceasta comuna.BAFTA MULTA DOMNUL MOLDOVEANU si sper atat eu cati si foarte multi poienari sa ne scapati de aceasta situatie

 4. silviu potoaca says:

  Pentru Laurentiu:cand sa fim stresati inainte sau dupa ce il va lua DNA-ul si pe Moldoveanu?Nu spun,ai dreptate comuna asta 12 ani nu a cunoscut dezvoltare din cauza PSD-istului Duta ,dar,nici cu Moldoveanu nu va face nimic ,poate un alt candidat si ma gandesc la tanarul Bogdan Ghimbas!

 5. Andrei Popa says:

  Eu daca as sta in Poiana, l-as sustine sigur pe Alin, e un baiat care stie ce vrea si munceste frate!

 6. Printhzz says:

  Ce Ghimbas lume buna….Tatal lui Bogdan,o perioada viceprimar,a demisionat din CL,afacerile sale in sectoriul alimentar(cu produse expirate,parol alterate care au dus copii din Poiana la urgenta(cornul si laptele)…faceti niste interpelari la adresa acestui borfas si l-a adresa consilierului Panac

 7. george says:

  Ce Ghimbas ,ha ha ha si Panac senior sau junior, cad pe spate ,acesti oameni nu o sa obtina nici 2% din electorat impreuna o sa caute vreun fraier care o sa alerge pentu ei ca sa ajunga consilieri, cine crede in acesti oameni ???

 8. crivat says:

  dar apare si dl Ioana, ce ziceti???

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *