Social

Simularea unui jaf armat la o bancă din Câmpina i-a îngrozit pe trecători

Unicredit TiriacÎntr-una din serile trecute, câmpinenii care se aflau în apropierea Sucursalei UniCredit Ţiriac Bank, situată la intersecţia Bulevardului Carol I cu Strada Sondei, s-au speriat teribil. Mai multe persoane mascate şi… înarmate au coborât dintr-un autovehicul şi au pătruns în incinta băncii. Trecătorii s-au gândit imediat că este vorba despre un jaf armat, iar unii dintre ei au intrat în panică. Lucru normal, având în vedere că aproape în fiecare zi vezi astfel de imagini la posturile de televiziune – jafuri la bănci, case de amanet sau case de schimb valutar, care se petrec prin ţară. La Câmpina, însă, a fost vorba de un exerciţiu, o simulare a unui jaf armat.

„Pentru că în ţară se produc tot mai multe astfel de incidente, ne-am gândit să simulăm un jaf armat pentru a vedea dacă suntem pregătiţi. Decizia a fost luată pe plan local şi este primul exerciţiu de acest fel pe care îl facem la Câmpina. Am urmărit cu precădere timpul de intervenţie al echipajelor de poliţie (care a fost sub 10 minute), eficienţa, gradul de operativitate. Suntem mulţumiţi de modul în care a decurs acest exerciţiu. Sigur, noi sperăm să nu fie cazul de o intervenţie reală, să nu avem jafuri armate la Câmpina, dar trebuie să fim pregătiţi şi pentru astfel de situaţii”, ne-a declarat subcomisar Gabriel Bădiceanu, şeful Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipale Câmpina.
Au avut cunoştinţă despre acest exerciţiu doar câteva persoane din conducerea Poliţiei Municipale Câmpina şi conducerea sucursalei bancare.

1 Comment

  1. Victor Pascu says:

    Militia Campina face exercitii?Pai ziua militienii de la militia oras Campina,
    alearga dupa fetite,adica prostituate,pe care le servesc gratis,fie amenintandu-le cu dosare penale,fie protejandu-le atunci cand comit infractiuni.Noaptea militienii de serviciu sunt bagati la caldura,intr-un bar,sau restaurant,unde beau si mananca pe gratis.
    MILITIA CAMPINA=GRUP INFRACTIONAL CARE SPRIJINA MAFIA LOCALA.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *