Electoral

Adrian Piţigoi este candidatul PP-DD la Primăria Câmpina. Corcodel a plecat la PNG…

Adrian PitigoiConsilierul local Adrian Piţigoi (foto) a fost desemnat candidat al Partidului Poporului – Dan Diaconescu la Primăria Câmpina. Este o decizie interesantă a acestei formaţiuni politice care face destule valuri pe plan local şi nu numai. Adrian Piţigoi are 32 de ani, lucrează la ButanGas România şi face parte din echipa cu care Jenica Tabacu a venit la PP-DD de la fostul PIN. El este şi primul candidat pe lista pentru Consiliul Local, fiind urmat de Luminiţa Dumitrescu, Viorica Stănică şi Mihai Tifigiu. Dar lista completă a candidaţilor o vom prezenta după ce va fi înregistrată oficial la BEC.

În ceea ce-l priveşte pe Liviu Corcodel, despre care am scris, la un moment dat, că a negociat la Ploieşti candidatura la funcţia de primar al Câmpinei din partea PP-DD, ei bine, înţelegerea a picat, iar când Jenica Tabacu ne-a declarat că „Liviu Corcodel nu va fi niciodată candidatul PP-DD la Primărie”, a ştiut ce spune. Corcodel va candida la Primăria Câmpina, dar din partea… PNG-CD. Asupra acestui subiect vom reveni când vom prezenta şi listele organizaţiei PNG Câmpina la alegerile locale.

7 Comments

 1. Tudor says:

  am mai zis*o eu, Corcodel asta nu*si vede lungul nasului; vrea el neaparat sa candideze la primarie; ce sa zic, are vointa da’ se va face de ris ca PNG-ul va scoate cateva voturi de la fanii rataciti ai lui Becali si atit; offff fratilor, iata cum ajung unii sa se creada buricul tirgului si nu e cayul doar al lui Corcodel, mai sint si altii; astia sunt politicienii de miine, atentie, noul val! vai de capul nostru!

 2. Lori says:

  A innebunit si dr Tifigiu, daca e el si nu e o coincidenta de nume, nu stiu ce la trebuie la oamenii astia politica, ca e o lume mizera si plina de venin. Mi se pare o rusine ca un intelectual sa se asocieze cu un astfel de partid.

 3. I Love Campina says:

  Astia nu au nici cea mai mica treaba cu Campina. Sa fie sanatosi, sa stea acasa sau la muzeul Hasdeu si sa dea pachete cu cartofi ca pana acum, dar in rest, sunt zero, multimea vida, nix, niet, etc.

 4. iani says:

  PAI CINE A ZIS CA DACA ESTI DOCTOR INSEAMNA CA ESTI INTELECTUAL?!VEZI DEX-UL!!!

 5. alberto says:

  N-au nicio treaba cu CL,vor la putere si nimic mai mult…

 6. Sergiu says:

  Corect. Acasa cu voi:)

 7. Proful says:

  Domnule Pitigoi, doamna Jenica Tabacu ma cunoaste si stie cum in 2004 am sprijinit primarul din Banesti sa castige primaria.
  Am capacitatea sa sprijin decisiv candidatii PP-DD la „parlamentare” daca sub semnatura fiecaruia sau a unei personalitati din conducerea nationala (eventual si cu banderola explicativa) vor face un cadou deosebit, nejignitor si neilegal, cu valoare culturala stiintifica si religioasa, pentru fiecare alegator. „Cadourile” pot fi distribuite „pe fata”, fara obiectia preotilor, chiar si enoriasilor la iesirea acestora de la slujba religioasa.
  Daca aveti incredere si convingeti decidentii, doamna Jenica ma poate contacta. Eu m-am tinut de cuvant in ce va priveste, dar nu stiu daca acest lucru a fost suficient.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *