Amenajarea Lacului Bisericii este gata. Astăzi a fost montată şi fântâna arteziană

Categorie: Administratie publica 5 aprilie 2012

Lacul Bisericii aprilie 2012 1 Amenajarea Lacului Bisericii este gata. Astăzi a fost montată şi fântâna artezianăAmenajarea malurilor Lacului Bisericii şi a zonei adiacente a început în septembrie 2010, iar astăzi lucrările au luat sfârşit odată cu montarea fântânii arteziene din mijlocul lacului. O zonă frumoasă, apreciată de câmpineni şi nu numai, revine astfel la strălucirea de altădată. Iată câteva dintre lucrările care s-au executat la Lacul Bisericii: malurile au fost consolidate şi pavate, s-au realizat sistemul de iluminat şi aleea perimetrală, apoi a fost montat gardul ornamental pentru aleea de promenadă de la restaurant. A fost modernizată şi aleea de acces către parc dinspre Strada B.P. Hasdeu, iar pentru siguranţa cetăţenilor, Primăria a stabilit să fie realizat un gard de protecţie în jurul lacului. De asemenea, lacul a fost curăţat cu o grapă, până la adâncimea de cinci metri. Pentru întreaga invetiţie, de la bugetul local s-au alocat 300.000 lei, suma fiind suplimentată ulterior, odată cu executarea unor lucrări care nu figurau în proiectul iniţial.
Lacul Bisericii aprilie 2012 2 Amenajarea Lacului Bisericii este gata. Astăzi a fost montată şi fântâna arteziană
Lacul Bisericii aprilie 2012 3 Amenajarea Lacului Bisericii este gata. Astăzi a fost montată şi fântâna arteziană
Lacul Bisericii august 2010 Amenajarea Lacului Bisericii este gata. Astăzi a fost montată şi fântâna arteziană
Lacul Bisericii septembrie 2009 Amenajarea Lacului Bisericii este gata. Astăzi a fost montată şi fântâna arteziană
Lacul Bisericii mai 2008 Amenajarea Lacului Bisericii este gata. Astăzi a fost montată şi fântâna arteziană
Lacul Bisericii in 19402 Amenajarea Lacului Bisericii este gata. Astăzi a fost montată şi fântâna arteziană

12 comentarii to “Amenajarea Lacului Bisericii este gata. Astăzi a fost montată şi fântâna arteziană”


 1. Stefan spune:

  La asa lac, ar fi tb o fantana arteziana cu un volum de 10 ori mai mare si o coloana de apa de pe masura. Asa zici ca se pi…a broasca…

  RăspundeRăspunde
 2. alberto spune:

  felicitari pt aceasta fantana insa sunt cam dezamagit,ma asteptam la o fantana arteziana mult mai fastioasa avand in vedere ca NU aveam nicio fantana arteziana in campina.Sper cat de curand sa avem o fantana arteziana in adevaratu sens al cuvantului undeva in centrul orasului.Sunt multe municipii mult mai joase decat noi si au pe putin 2 fantani arteziene fastuase.PACAT

  RăspundeRăspunde
 3. Dedeman Fan spune:

  Era mai bine cand era stuful de 10 metri?:) Eu zic ca e super lucrarea. Cu ocazia asta ii urez succes Domnului Horia Tiseanu, pentru 2 lucruri: 1. ca se vede ca s-a agitat pentru orasul nostru, fata de acum 4 ani arata total diferit(in bine) si 2. pt ca m-a primit in audienta si m-a ajutat cu situatia matusei de handicap!

  RăspundeRăspunde
 4. Stefan spune:

  Bineanteles ca Dl. Primar Tiseanu merita felicitari. Fara discutie.

  Incercam sa reliefez ca raportat la marimea lacului fantana arteziana are o proportie aiurea. Poate se va reusi pe viitor sa fie alocate fonduri pentru o fantana mai mare sau un grupaj de fantani arteziene.

  Apropo, de orase si orase. Nu credeti ca ar trebui sa avem in oras o turla de sonda(fie si simbolica) amenajata cu bun gust(culoare, luminata) care sa aminteasca mereu despre legatura orasului cu industria petroliera?

  Asemanator am vazut amenajat pentru un lucru mai marunt chiar…
  http://en.wikipedia.org/wiki/Drake_Well_Museum

  De fapt propusesem acum cativa ani primariei sa fie amenajat un muzeu al petrolului pe platoul din sudul orasului, in colaborare cu PETROM/OMV…

  RăspundeRăspunde
 5. Ionut Neacsu spune:

  Pentru Stefan:Muzeul orasului sa se numeasca Constantin Istrati((un bust cu celebrul chimist in curtea viitorului muzeu).La intrarea in oras sa se schimbe plancarda cu una mai frumoasa si sa fie o sonda (turla).Muzeul sa contina machete de instalatii,saexiste o colaborare intre companiile care au legatura cu petrolul(OMV,Cameron,Weatherford,Steaua Romana,Neptun…punem fiecare umarul,sa fie un fel de sectie a muzeului de la Ploiesti,facem un site,aducem specialisti…muzeografi,specialisti de ICPT,etc.Se va face o treaba mai ceva decat in resedinta judetului.Felicitari dl Tiseanu

  RăspundeRăspunde
 6. rico spune:

  sustin proiectul,care este benefic orasului

  RăspundeRăspunde
 7. Ing Florea spune:

  Dear Ionut.Sa fie ca tine insa exista urmatoarele lipsuri:
  -lipsa specialistilor(dupa 1989) singurul liceu din oras care specializeaza oameni in campul muncii prin S.a.m si liceu filiera tehnica este Forestier(care are colaborare cu firmele din sectorul mobilei si silviculturii),Mecanic 2 la un pas de desfintare(ucenicii inainte de 1989 erau stalpul societatii in Intreprinderea Mecanica,in Turnatorie).De ce este monoton orasul?In primul rand ca scolile ar trebui sa ia atitudine si protocoalele sa nu fie formale,sa trimita elevii acasa…se stie unde vreau sa vorbesc.Mecanic 2 avea specialisti prin scoala profesionala(auto,sudori,mecanici tcm,prelucratori mecanici,nu croitori si constructori ca acum);Colegiul Tehnic Istrati(au disparut profile gen laborant chimist si de rafinarie,geolog,cele din domeniul foraj in favoarea celui de constructor,contabil,ospatar,vanzator in alimentatie,la Energetic apare Turismul,de parca Campina ar fi statiune turistica.Lasati CNNG cu latura teoretica si celelalte cu scoala profesionala(lucratori calificati in domeniul respectiv si liceu pentru cei capabili-viitori tehnicieni)si va merge productia,tovarasi.

  RăspundeRăspunde
 8. Horia Tiseanu spune:

  Multumesc pentru aprecierile pozitive.
  Vom mai amplasa o fantana arteziana in parc la Milia cu ocazia modernizarii zonei, in acest an.
  Deja s-a stabilit de catre Consiliul Local amplasamentul muzeului in cladirea de pe b-dul Culturii, nr.27(dr. Dinu). Se vor incepe curand lucrarile de modernizare a cladirii(dupa licitatia lucrarii).
  Se va solicita tuturor campinenilor participarea cu idei si obiecte pentru dotarea muzeului. Cu siguranta va exista si o sectie destinata istoriei exploatarii si prelucrarii petrolului.
  Multumesc pentru contributia activa a celor care gandesc pozitiv.

  RăspundeRăspunde
 9. Dedeman Fan spune:

  Oricand Dl. Primar. Eu sunt multumit ca priviti cu ochi buni criticile constructive, nu ca “tovarasii” de la fosta conducere comunista, a se citi pe litere USL.

  RăspundeRăspunde
 10. Atat de mult iubesc acest oras! Imi place ca se infrumuseteaza din ce in ce mai mult!
  Nu conteaza politicul pentru mine ci oamenii care iubesc acest oras si fac ceva pentru el!

  RăspundeRăspunde
 11. Cum pot distribui prietenilor mei, calatori, acest lucru? Multumesc!

  RăspundeRăspunde
 12. Sergiu spune:

  Ar fi tare daca s-ar face un restaurant in mijlocul lacului:)

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF