Administratie publica

Astăzi a avut loc recepţia finală a pasajului suprateran care leagă Câmpina de DN1

Calea Dacia 1Cu câteva zile înaintea inaugurării oficiale, s-a desfăşurat recepţia tehnică a lucrării de modernizare a Căii Dacia. Mult mai puţin spectaculoasă decât o inaugurare, recepţia finală este o etapă absolut obligatorie în derularea oricărei lucrări. La eveniment au participat reprezentanţi ai firmelor de proiectare şi consultanţă, ai societăţilor care au executat obiectivul şi ai Primăriei Câmpina, în frunte cu viceprimarul Ion Dragomir. O dată cu recepţia finală, administraţia locală preia oficial, cu acte în regulă, investiţia de la cei care au executat-o, detaliile fiind mai degrabă… tehnice. Calea Dacia 4
Cei implicaţi în derularea acestui proiect au „vizitat” pasajul, apoi au discutat despre lucrările care mai trebuie realizate după inaugurare va moderniza Calea Dacia,  artera care face legătura între Bulevardul Nicolae Bălcescu şi DN1, iar pe de altă parte, autorităţile locale, în colaborare cu Administraţia Drumurilor Naţionale şi cu Poliţia Rutieră a DN1 vor amenaja separatoare de sens în zona cuprinsă între pasaj şi podul de peste râul Doftana.
Calea Dacia 2
Calea Dacia 3
Calea Dacia 5

8 Comments

 1. floo says:

  cand se va putea circula pe el ?? Multumesc

 2. danz_1973 says:

  Un mic amanunt: nu este vorba de „receptia finala”, ci de „receptia la terminarea lucrarilor”. Receptia finala, dupa expirarea prioadei de garantie de buna executie.

 3. Teo Tiseanu says:

  Pe 11 aprilie din ce am inteles.

 4. Dico Emil says:

  Ce placere sa mergi pe cei 200m de asfalt proaspat de la intrarea in Campina…

 5. Dedeman Fan says:

  Adevarat, e o placere sa mergi si pe pod, atat pe jos, cat si cu masina. Cel putin noaptea e superba privelistea! Dar cel mai important e faptul ca e practic! Felicitari celor care s-au ocupat, Tiseanu, angajatii din primarie si bineinteles, firma constructoare!

 6. Horia Tiseanu says:

  Va invit miercuri, 11.04.2012 ora 11 la inaugurarea pasajului. Incepand din acea zi se va putea circula pe aceasta cale moderna.

 7. Pd1A says:

  Inaugurarea pasajului miercuri, 11.04.2012 ora 16.00 !!

 8. dante says:

  Felicitarile edililor pentru realizare care este meritorie, cred ca am mai putea accesa fonduri europene pentru proiecte ce sunt de interes pentru comunitate dar am o nelamurire…intrarea din Ploiesti arata foarte bine, dar dupa aceasta portiune si pana la iesirea din oras spre Cornu tot bulevardul este o poteca de tara plina de gropi si denivelari..
  Domnule primar cand se apuca municipalitatea sa asfalteze strada si sa refaca trotuarele pe bdul Carol?..ma refer la toata aceasta distanta nu doar centru orasului…

  Multumesc

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *