Administratie publica

Blocarea autovehiculelor parcate neregulamentar a fost preluată oficial de Poliţia Locală Câmpina

La 1 aprilie a încetat contractul între administraţia locală şi firma ploieşteană Strand Auto Serv pentru blocarea şi ridicarea maşinilor parcate neregulamentar pe străzile Câmpinei. De la data menţionată, de blocarea roţilor se ocupă Poliţia Locală, care a primit 96.000 lei de la bugetul local pentru a se dota cu dispozitive de blocare şi un autovehicul pentru ridicare şi tractare. Amenda pentru deblocarea autoturismului parcat neregulamentar rămâne 80 lei, iar persoanele care distrug „caracatiţele” aplicate roţilor vor plăti amenzi cuprinse între 500 şi 1.000 lei. Toate sumele încasate din această activitate se fac venit la bugetul local. Până acum, firma Strand Auto Serv, care s-a ocupat cinci ani de acest serviciu, încasa 60% din venituri, iar 40% reprezenta cota-parte ce revenea administraţiei locale.

2 Comments

 1. danz_1973 says:

  O fi mult, o fi putin sau atit o fi, nu stiu, nu am facut si nu am de gind sa fac vreun calcul, dar aceasta suma (80 de lei) ar trebui sa aiba o (minima) fundamentare.
  Problema nu este neaparat valoarea, ci faptul ca trebuia (trebuie si acum?) platita pe loc, efectiv pe loc. Daca o voi pati, o sa-i rog pe consilierii de au votat sa ma imprumute pina la salariu sa platesc amenda asta.
  E amenda? Nu ar trebui sa ai o perioada in care sa o platesti, basca 24-48 de ore in care sa platesti jumatate?
  Ps: 80 de lei reprezinta aproximativ 10% din salariul net al majoritatii cimpinenilor… Cam mult domnilor consilieri, nu vi se pare? Sau din „inaltul” aprobarilor de PUZ-uri, PUD-uri, schimburi de terenuri, inchirieri de terenuri, sume alocate (si mai ales cui!) pentru diverse reparatii, majorari de taxe si impozite etc ati „uitat” cam care sint veniturile cimpinenilor?

 2. Silviu says:

  @danz_1973: Aveți dreptate cu privire la plata pe loc, e o prostie. Dar n-aveți dreptate cu privire la valoarea amenzii. Dacă vi se pare mult, nu parcați neregulamentar.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *