Politica

Consilierul câmpinean Florin Marcu a demisionat din PDL şi s-a înscris în Partidul Verde

Florin MarcuDespre plecarea lui Florin Marcu din PDL se vorbeşte de câteva săptămâni, iar acum a venit şi confirmarea oficială. Şi nu oricum, ci direct pe… Facebook, unde Marcu şi-a anunţat demisia din PDL şi înscrierea în Partidul Verde, condus, la Câmpina, de un alt consilier local – Elvis Arghir. Florin Marcu se va afla pe lista „verzilor” pentru CL, cel mai probabil pe poziţia a treia, din informaţiile noastre. Marcu a făcut parte, multă vreme, din echipa lui Alin Moldoveanu, pe când acesta se afla la PC, iar apoi la PNDC. De altfel, a şi intrat în Consiliul Local pe lista PNDC, la alegerile din 2008, pentru ca ulterior să treacă la PDL alături de toţi colegii săi.

8 Comments

 1. Sergiu says:

  dupa parerea mea, Florin Marcu mai bine ar sta acasa, este extrem de sters si nu s-a remarcat niciodata prin nimic..parerea mea..

 2. Alexutzu says:

  se recupereaza el.parca ceilalti au portavocea la ei.La Pdl in afara de peimar se remarca Dula,in rest care?Arghir care mai scoate un zambet pentru prima pagina

 3. Andreea says:

  El e baiat bun, la locul lui, cu bun simt, problema e ca n*are ce cauta in politica, nu e de el, ca sa nu mai vorbim ca a devenit consilier deorece a avut o conjunctura favorabila pe valul creat de Florin Anghel.

 4. Dedeman Fan says:

  Are dreptate Andreea, dar politica nu-i de el, el chiar simplu, ca si ceilalti, ciolan. Dar faza e ca si Liviu Corcodel a tot trecut de la un partid la altul si fiind perceput ca traseist politic, acum a disparut din peisaj. Dl. Marcu, parerea mea, nu va mai bagati in politica, ca va manjiti degeaa.

 5. elvis arghir says:

  Nu am inteles la Alexuztzu ce a vrut sa spuna cu peimar se remarca Dula ?

 6. alberto says:

  Buna ziua! Florin Marcu este un baiat cu prea bun simt si din aceasta cauza nu prea a iesit in evidenta.El si-a vazut de treaba lui iar in politica ca sa razbesti trebuie sa dai din ”coate” si sa nu tii cont de nimic.In ziua de azi pers mai rar….

 7. I Love Campina says:

  Bun simt? Ca si consilier trebuie sa te agiti, sa faci treaba, sa dai din gura, sa propui proiecte fiabile, sa fi respectat. Eu nu am auzit pana acum nimic nici de rau nici de bine de acest baiat. Parerea mea? Go home and take a nap.

 8. doina says:

  Numai pentru faptul ca avut taria de caracter si a plecat de la PDL e de apreciat. Tu „love Campina” esti inca la PDl si speri in continuare ca o sa iesi consilier….hahahaha e greu. Cand erati in forma maxima deabia ati scos 6 acum ramaneti cu trei. Iar despre Florin Marcu pot spune numai cuvinte de lauda, mi-a fost un bun sef, un baiat istet, tanar si capabil. Alaturi de Arghir o sa faca treaba cu adevarat, trebuie sustinut si sunt convinsa ca daca avem 19 consilieri ca el Campina ar fi un oras occidental, curat, cu taxe mai mici la gunoi si apa. Parerea mea loviti in cine trebuie nu in Florin, chiar e un om deosebit. Tot respectul!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *