Eveniment

De astăzi, de la ora 17.00, se circulă pe pasajul suprateran de la Câmpina

Pasaj 1La Câmpina a fost inaugurat astăzi pasajul suprateran care face legătura între Calea Dacia şi DN1. Un pasaj despre care proiectantul spune că este singurul din Europa care are căi de rulare duble şi în pantă. Este un pasaj frumos, chiar spectaculos, dar dincolo de partea estetică, este o investiţie utilă, care reduce timpul de ieşire din Câmpina în DN1 de la 9 minute la 29 de secunde. Practic, viteza de deplasare va creşte de la 30 la 90 km/h. În plus, prin realizarea acestei lucrări, dispar blocajele din trafic şi… accidentele care se produceau la intersecţia Căii Dacia cu drumul naţional. Pasajul rutier suprateran are o lungime de 880 de metri pe sensul  Câmpina – Ploieşti şi de 840 de metri pe sensul Ploieşti – Câmpina. La inaugurare a participat foarte multă lume. Multe oficialităţi centrale, judeţene şi locale, reprezentanţi ai firmelor care au proiectat şi construit pasajul, dar şi mulţi câmpineni interesaţi să vadă pasajul.
Pasaj 2
Pasaj 4
Au venit ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului – Cristian Petrescu, secretarul general al MDRT – Gheorghe Nastasia, preşedintele Camerei Deputaţilor – Roberta Anastase, alături de ei aflându-se prefectul Adrian Dobre, deputatul Florin Anghel, primarul şi viceprimarul Câmpinei, consilierii locali, angajaţi ai Primăriei, primarii sau viceprimarii localităţilor vecine, reprezentanţi ai instituţiilor publice şi ai unor firme private. După slujba religioasă şi sfinţirea pasajului de către un sobor de preoţi, toată lumea a „vizitat” obiectivul, pentru ca, ulterior, maşinile oaspeţilor să fie primele care au trecut pe pasaj spre Bucureşti. În jurul orei 17.00, s-a dat… liber la pasajul suprateran pentru toată lume.
Pasaj 3
Pasaj 7

Primarul Horia Tiseanu: „Ideea unui pasaj suprateran la ieşirea din Câmpina a fost discutată la nivelul Primăriei în urmă cu mai mulţi ani, dar nu am crezut că vom reuşi să o punem în practică până nu au apărut finanţările prin Programul Operaţional Regional POR – Axa 2. Este o investiţie importantă pentru Câmpina, o investiţie de aproximativ 25,5 milioane lei, deci în jur de 6 milioane de euro, din care 20 de milioane lei reprezintă valoarea finanţării nerambursabile din fonduri europene. Suntem mândri de această lucrare modernă şi foarte utilă!”

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase: „Aş dori să felicit Câmpina pentru această lucrare extraordinară, o investiţie deosebită, de care trebuie să fiţi mândri. Îl felicit pe dl. primar Horia Tiseanu pentru că nu s-a dat bătut şi îi felicit pe toţi cei implicaţi în materializarea unui proiect atât de frumos!”
Pasaj 5

Ministrul Cristian Petrescu: „Importanţa acestei investiţii constă în primul rând în utilitatea ei. Odată cu inaugurarea de astăzi, se va rezolva problema cozilor de la ieşirea din Câmpina pe DN 1 spre Bucureşti. Trebuie să recunosc că este şi o lucrare frumoasă, pentru care Câmpina merită toate felicitările, cu atât mai mult cu cât este o lucrare realizată din fonduri europene nerambursabile”.
Pasaj 6
Pasaj 8
Pasaj 9
Pasaj 10

13 Comments

 1. Teo Tiseanu says:

  Acu’ sincer, chiar e super lucrarea!

 2. misu says:

  Este o lucrare cu care ne mândrim, ceva deosebit, de care ne vom bucura de acum înainte, noi si urmașii noștri.

 3. Alex says:

  drumul de la cartier Voila spre Sotrile cand va fi reabilitat? este pacat, fiind o zona superba dpdv turistic!

 4. Danut says:

  Suntem fericiti pentru aceasta realizare superba
  Felicitarii edilului sef !

 5. Gogu says:

  Noroc c-a venit Roberta sa inaugureze..

 6. gogu says:

  va bateti joc de noi.7-8 popi in poza.au facut ei podul?

 7. Virgil says:

  Adevarat! Felicitari administratiei locale, in special domnului primar Tiseanu, consilierilor care s-au ocupat si tuturor celor au contribuit! Si acum-pe el baieti! 🙂

 8. Le Chat Noir says:

  Ce … cauta preotii acolo? Au turnat asfalt, sau smoala? Nu, serios acum… 🙂

 9. Andrei Popa says:

  Au sfintit lucrarea. Nu ati mai auzit/vazut? Se practica destul de des. Asta v-a impresionat pe voi? Ca erau preoti? Nu podul in sine? Felicitari administratiei locale!

 10. anonim says:

  Gogule: Lasă-ne! Du-te vere! Doar popii ăia 6 te mai fac bine.

 11. gogu says:

  anonim draga,tu nu existi.nu ai nici nume.toti de acolo nu au avut nicio contributie la lucrare.popi si politicieni,combinatie de ….serveste si tu.

 12. misu says:

  Gogu de la sculărie nu reprezinți nimic nimic….

 13. Sergiu says:

  super podul, am circulat azi pe el si chiar se reduce mult timpul de asteptare catre ploiesti, felicitari domnule Tiseanu, keep up the good work!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *