Politica

Iată primii 11 candidaţi de pe lista PDL Câmpina pentru Consiliul Local

Cele mai multe formaţiuni politice şi-au stabilit deja listele finale cu candidaţii la alegerile locale din 10 iunie, pentru că, vă reamintim, aceste liste trebuie depuse la Biroul Electoral de Circumscripţie până la 1 mai. La PDL Câmpina a avut loc, zilele trecute, o şedinţă în cadrul căreia preşedintele organizaţiei locale, primarul Horia Tiseanu, a anunţat ordinea pe lista pentru Consiliul Local. Vă prezentăm şi noi primii 11 candidaţi de pe această listă, cu precizarea că, în zilele care urmează, vom publica toate listele partidelor, după depunerea lor la BEC.
1. Horia Tiseanu
2. Ovidiu Cord
3. Marian Nistor
4. Gena Preda
5. Marian Dulă
6. Elena Albu
7. Daniel Telegescu
8. Monica Clinciu
9. Viorel Bondoc
10. Lucian Cercel
11. Gheorghe Sandu

După cum se poate observa, în primii 11 candidaţi sunt actualii consilieri locali ai PDL, cu excepţia lui Florin Marcu. Cel mai probabil, Horia Tiseanu va câştiga un nou mandat de primar, iar Ovidiu Cord va obţine un nou mandat de consilier judeţean, acesta aflându-se pe o poziţie eligibilă pe lista PDL pentru CJ. În aceste condiţii, cresc şansele altor candidaţi de a urca spre… Consiliul Local. Cert este un lucru – PDL nu va mai avea majoritatea în CL Câmpina, chiar dacă primarul Horia Tiseanu va trage lista după el.

10 Comments

 1. alberto says:

  Aceleasi pers care tin cu dintii de scaunul lor dar pt Campina nu au facut nimic.Sper ca,Campinenii sa deschida bine ochii si sa vada ca de cativa ani Campina nu a avansat deloc.Suntem in stadiul anilor 90.Pacat ca acest oras merita mult mai mult….

 2. Stefan says:

  Stimate Domn,

  Ca sa sustii ca persoanele respective nu au facut nimic pentru Campina si ca „se tin cu dintii de scaun” nu este rauvoitoare. Imi pare rau sa o spun insa este de o iresponsabilitate vecina cu nebunia sau cu isteria Antenelor. USL-iste.

 3. Sergiu says:

  cred ca traiesti in moldova sau ai probleme serioase de vedere:) tocmai m-am intors de la braila si exact cand intram in campina am realizat ca suntem cu 10 ani inaintea tuturor localitatilor de la braila pana la campina. inclusiv braila, buzau si ploiesti:)

 4. Bobi says:

  Alberto, sfatul meu este sa iesi din casa si sa casti ochisorii pe unde mergi.
  La Campina chiar sa facut treaba si pentru asta trebui sa felicitam pe cei care au condus orasul in ultimii 4 ani

 5. I Love Campina says:

  Sunt de acord cu Bobi. Campina a evoluat super in ultimii 4 ani. Tiseanu a facut treaba, chiar daca baietii de la USL au incercat sa bage bete-n roate si sa blocheze proiecte importante. Domnule Tiseanu, keep up the good work, nu ii lasati pe copiii lui Lenin sa ne distruga orasul!

 6. elenas says:

  CE CAUTA TELEGESCU ASTA CARE SI-A ANGAJAT-O PE FISA LA PRIMARIE FARA EXAMEN.TISEANU A ANGAJAT-O PE FISA ASA CA LUATI MASURI DRAGI CETATENI,CA SI ASTA CA SI PRIMARUL BANDIT ARESTAT DIN BANESTI SUNT IN GASCA LUI FLORIN ANGHEL.
  TELEGESCU ESTE UN … CARE A FACUT SI EL SPIRU HARET LA PLOIESTI LA 45 DE ANI,CICA E OM CU STUDII.ESTE VAI MAMA LUI.SUNT PDLIST SI NU MAI SUPORT SA-I VAD PE HOTII ASTIA DIN CAUZA CARORA O SA PIERDEM MULTE VOTURI.JOS CU TELEGESCU.

 7. O cunosc pe Andreea inca din scoala primara,pe tatal ei de la Rafinarie,mi se pare ok.Nu cred ca trage pe nimeni in jos chiar daca studiile le faci la o anumita varsta important este ca ai curaj sa inveti la acea varsta

 8. Horia Tiseanu says:

  Multumesc celor care apreciaza pozitiv munca echipei PDL. Ma bucur ca nu v-am dezamagit. Cat priveste angajarea Andreei Telegescu, s-a facut prin concurs.

 9. emilian toma says:

  dl tiseanu nu mai are nevoie de afise electorale ‘SUCCES

 10. Cristina Mihai says:

  Il tot vad pe chelnerul Ovidiu Cord cum candideaza,si-mi amintesc de cand turna in pahare la restaurantul Sinaia…securistilor…Ce scoala,ce calificare are acest chelner securist?

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *