Administratie publica

Poliţia Locală a pus în funcţiune noile „caracatiţe”

Blocare roti 2După cum se ştie deja, de luna aceasta, odată cu încetarea contractului dintre administraţia locală şi firma Strand AutoServ Ploieşti, Poliţia Locală Câmpina a preluat activitatea de blocare şi ridicare a maşinilor parcate neregulamentar pe domeniul public. Pentru a se putea ocupa de acest nou serviciu, Poliţia Locală a primit 96.000 lei de la buget, bani cu care au fost achiziţionate dispozitivele de blocare a roţilor şi urmează să fie cumpărat un autovehicul. Blocare roti 1Deocamdată este utilizat poate cel mai celebru autoturism din istoria administraţiei câmpinene – Volkswagen Golf 6, utilizat cândva de Jenica Tabacu, apoi de Casa de Cultură şi transferat ulterior la Poliţia Locală.
Vă reamintim că amenda pentru deblocarea autoturismului parcat neregulamentar rămâne 80 lei, iar persoanele care distrug „caracatiţele” aplicate roţilor vor plăti amenzi cuprinse între 500 şi 1.000 lei.

5 Comments

 1. laurentiu says:

  Daca imaginea este realizata astazi 23 apr Politia Locala ar fi trebuit sa puna caracatite la toate autovehicolelor parcate acolo deoarece este luni si conform indicatoarelor montate pe tot centru oprirea este interzisa lunea pe partea dreapta pe directia peco catre campinita. Asadar treaba pe jumatate cum se practica in romania…………

 2. toma says:

  o prostie,nu mai bine dau iei amenzi celor de la Abc si nu numai de parcheaza pe trotuar cu ditamai masinile

 3. Doar eu says:

  da e foarte adevarat ce spune laurentiu si toma. deseori masinile parcate pe trotuar impiedica circulatia pietonilor, a mamelor cu carucioare care sunt nevoite sa ocoleasca pe strada..inadmisibil. Cat despre caracatite FOARTE BINE, romanul pana nu se frige nu se invata…tin sa mentionez ca in fata BCR-ului parcheaza cu avarii doar pentru ca au treaba in banca si le e lene sa mearga 100 m in plus unde cu siguranta sunt locuri libere.

 4. Doar eu says:

  ….*ce spun…

 5. Dedeman Fan says:

  As vrea sa-i amendeze mai ales pe „smecherii” care parcheaza cum le taie capul!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *