Poliţia Locală a pus în funcţiune noile „caracatiţe”

Categorie: Administratie publica 23 aprilie 2012

Blocare roti 2 Poliţia Locală a pus în funcţiune noile „caracatiţe”După cum se ştie deja, de luna aceasta, odată cu încetarea contractului dintre administraţia locală şi firma Strand AutoServ Ploieşti, Poliţia Locală Câmpina a preluat activitatea de blocare şi ridicare a maşinilor parcate neregulamentar pe domeniul public. Pentru a se putea ocupa de acest nou serviciu, Poliţia Locală a primit 96.000 lei de la buget, bani cu care au fost achiziţionate dispozitivele de blocare a roţilor şi urmează să fie cumpărat un autovehicul. Blocare roti 1 Poliţia Locală a pus în funcţiune noile „caracatiţe”Deocamdată este utilizat poate cel mai celebru autoturism din istoria administraţiei câmpinene – Volkswagen Golf 6, utilizat cândva de Jenica Tabacu, apoi de Casa de Cultură şi transferat ulterior la Poliţia Locală.
Vă reamintim că amenda pentru deblocarea autoturismului parcat neregulamentar rămâne 80 lei, iar persoanele care distrug „caracatiţele” aplicate roţilor vor plăti amenzi cuprinse între 500 şi 1.000 lei.

5 comentarii to “Poliţia Locală a pus în funcţiune noile „caracatiţe””


 1. laurentiu spune:

  Daca imaginea este realizata astazi 23 apr Politia Locala ar fi trebuit sa puna caracatite la toate autovehicolelor parcate acolo deoarece este luni si conform indicatoarelor montate pe tot centru oprirea este interzisa lunea pe partea dreapta pe directia peco catre campinita. Asadar treaba pe jumatate cum se practica in romania…………

  RăspundeRăspunde
 2. toma spune:

  o prostie,nu mai bine dau iei amenzi celor de la Abc si nu numai de parcheaza pe trotuar cu ditamai masinile

  RăspundeRăspunde
 3. Doar eu spune:

  da e foarte adevarat ce spune laurentiu si toma. deseori masinile parcate pe trotuar impiedica circulatia pietonilor, a mamelor cu carucioare care sunt nevoite sa ocoleasca pe strada..inadmisibil. Cat despre caracatite FOARTE BINE, romanul pana nu se frige nu se invata…tin sa mentionez ca in fata BCR-ului parcheaza cu avarii doar pentru ca au treaba in banca si le e lene sa mearga 100 m in plus unde cu siguranta sunt locuri libere.

  RăspundeRăspunde
 4. Doar eu spune:

  ….*ce spun…

  RăspundeRăspunde
 5. Dedeman Fan spune:

  As vrea sa-i amendeze mai ales pe “smecherii” care parcheaza cum le taie capul!

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF