Social

Proviţele rămân două zile fără gaze

Alimentarea cu gaze naturale în comunele Proviţa de Sus şi Proviţa de Jos va fi sistată temporar din această dimineaţă şi până mâine seară, la ora 19.00. Prin intermediul unui comunicat de presă, Distrigaz Sud – Reţele anunţă că se ia această măsură în urma solicitării primite de la SNTGN Transgaz Mediaş, pentru efectuarea unor lucrări de mentenanţă la reţeaua de gaze.
„Reluarea alimentării cu gaze naturale pentru clienţii casnici şi non-casnici din zona menţionată se va face începand cu data de 26 aprilie, orele 19.00, în condiţiile în care lucrările realizate de Transgaz Mediaş vor respecta planificarea iniţială”, se precizează în comunicatul emis de Distrigaz Sud.
În aceste două zile, pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, clienţii sunt rugaţi să verifice dacă aparatele de consum sunt închise, inclusiv cele automatizate şi cele cu flacară de veghe. În momentul în care se va face realimentarea, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugaţi să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice şi, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *