Social

Un criminal bolnav psihic a fugit de la Spitalul Voila

Evadat VoilaUPDATE – Bărbatul a fost prins vineri, 6 aprilie. Poliţiştii l-au găsit la Olteniţa, ascuns la ferma piscicolă a unei cunoştinţe, şi l-au dus la spitalul din Sapoca, judeţul Buzău.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova anunţă că, ieri după-amiază, un bărbat internat la Spitalul de Neuropsihiatrie Voila a fugit din unitatea spitalicească şi este de negăsit. Gheorghe Dobre, din Ploieşti, se afla la Voila „în baza unei încheieri a Tribunalului Prahova, prin care s-a dispus internarea medicală provizorie, deoarece împotriva lui a fost începută urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat şi deosebit de grav, victimă fiind mama sa”, se arată în comunicatul remis de IJP Prahova. Persoanele care pot oferi informaţii despre bărbatul în cauză sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul unic de urgenţă 112.
Semnalmente: înălţime 1,80 m, greutate 60 kg, constituţie astenică, păr cărunt, poartă barbă şi mustaţă, este îmbrăcat cu pijama şi halat de spital, de culoare gri.

3 Comments

  1. mihai says:

    persoana asta am intalnito eu pe 4 aprilie la ora 15 ,eram pe strada I .H radulescu ,chiar a intrat in vorba cu mine , ma intrebat daca mai are mult de mers pina la gara,chiar a pregizat ca vine de la voila

  2. Cristian Catinca says:

    Se plimba linistit pe strada,Mergeam dinspre Lac spre str Muscelului cand a trecut pe langa mine

  3. NEBUNU ORASULUI says:

    l-am gasit la 00:40 in data te 5.02.2012 pe muscel zona unde este stana, l-am alergat cu jeep-ul, dar a intrat in padure, umbla de nebun pe acolo si le batea in geam celor care au venit si ei la un colt de „liniste pe inserat”. era imbracat cu pantaloni gri adidasi albi bluza neagra sau albastru inchis probabil si ceva pe cap sau doar parul mare netuns. DACA MILITIENII S-AR MISCA L-AR PRINDE IMEDIAT DOAR STAU SI PANDESC OAMENII SA II „LEGITIMEZE”

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *