Politica

Virgil Guran candidează la Primărie şi Consiliul Local Câmpina, dar este şi pe lista pentru CJ

Virgil GuranSe ştie de mai multă vreme că preşedintele PNL Câmpina, Virgil Guran, este candidatul USL la Primăria municipiului şi primul pe lista pentru Consiliul Local. Ei bine, Guran se află şi pe lista USL pentru Consiliul Judeţean Prahova, şi încă pe o poziţie eligibilă. Acest lucru a fost anunţat oficial, zilele trecute, într-o conferinţa de presă, de liderul Organizaţiei Judeţene a PNL, Mircea Roşca. Potrivit presei judeţene, Roşca a prezentat patru dintre liberalii aflaţi în poziţii eligibile pe lista comună cu PSD pentru mandatele de consilieri judeţeni: Virgil Guran, fostul deputat Ion Luchian (consilier judeţean, în prezent), Toma Pinţoiu (de asemenea, consilier judeţean) şi Simona David (soţia primarului din Floreşti). Este foarte probabil ca, în cazul în care nu câştigă Primăria Câmpina, Virgil Guran să nu rămână consilier local şi să opteze pentru Consiliul Judeţean. Deşi, din informaţiile noastre, va obţine un post mult mai înalt, dacă USL va câştiga alegerile parlamentare, lucru foarte posibil.

5 Comments

 1. Sergiu says:

  asta auzisem si eu, ca doar se vede din ce vorbeste la televizor ca nu abordeaza probleme specifice campinei, ci doar in mare asa..eu sincer nu l-as vota niciodata pe unul ca el, dar nu scriu dc, pt ca nu e frumos..si oricum stie toata lumea ce ii poate pielea lui Guran..

 2. Bobi says:

  Sustin comentariu lui Sergiu

 3. Dedeman Fan says:

  Guran nu are ce cauta in functii de conducere la noi in oras. Cu ce merite face el atatea promisiuni? Nu a miscat un deget pentru nimeni, nu il stie nimeni nici de om bun nici de om gospodar!

 4. I Love Campina says:

  I Love Campina=>I Hate Guran. Daca o sa aiba printr-un miracol influenta in Campina, o sa puna dozatoare de apa Talea in parcul de la soldat. I Hate Apa Talea, are gust de Paltinu.

 5. Fan USL says:

  Cum frate! Eu sunt cu PDSR-ul, implicat USL-ul, trup si suflet si tocmai i-am vazut pe Dl. Guran si Dl. Dragomir, la televizor. Ei sa ma reprezinte pe mine? Doamne fereste! A fost tare cand s-au certat Moldoveanu cu Dragomir, citez ” domnu’ Dragomir, ce stiti de uleiul si micii de cadouri” si raspunsul ” nu cunosc nimic” :))

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *