Social

„Let’s do it, Câmpina!”

Curatenie 1Zeci de tineri din Câmpina au participat astăzi la acţiunile de ecologizare din cadrul campaniei „Let’s do it”. Vorbim despre elevi de la şcolile şi liceele din municipiu, elevi de la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr”, dar şi copii din Breaza. Lor li s-au alăturat mai mulţi câmpineni care au dorit să se implice direct în această campanie de curăţenie. În general, s-a intervenit în parcuri, pe Bulevardul Culturii, pe bulevardele centrale şi pe spaţiile verzi din apropierea unităţilor de învăţământ. Reprezentanţii administraţiei locale (primarul Horia Tiseanu şi ADPP) au inventariat locurile unde s-a făcut curăţenie şi au stabilit unde pot fi depozitaţi sacii cu gunoaie, strânşi ulterior de operatorul de salubritate.  Scopul acestei campanii voluntare este de a stimula motivaţia pentru protecţia mediului şi de a forma un comportament ecologic adecvat.
Curatenie 2

6 Comments

 1. Nea Nelu Comunistu says:

  Bravo!

 2. eu says:

  BRAVO…

 3. Votez Tiseanu. Tu? says:

  Felicitari! Poate se va dezvolta si la noi simtul civic incet incet!

 4. Cosuri de gunoi pe muscel says:

  Vrem cosuri de gunoi in zona caselor ANL de pe muscel. Toata lumea arunca gunoiul in spatele bordurilor. Este o zona de recreere, hai ca poate are lumea bun simt si umple cosurile in defavoarea ierbii.

 5. sergiu says:

  haideti sa va spun de sunt in stare unii cretini platiti din banii nostri. Vineri,asa cum se stie au fost ,mai multe actiuni cu voluntari de la scoli pt strangerea gunoaielor. Un grup de copii din clasa a II-a si-au facut singuri un proiect,prin care si-au facut siguri din sarma cosuri de gunoi,le-au invelit cu saci de plastic,si-au facut afise cu slogane pt mentinerea curateniei si au mers pe Muscel sa le fixeze in zone de interes.Ce credeti ca s-a intamplat ??? A venit politia locala si le-a interzis sa mai faca asta ! I-a notat in agenda si le-au spus ca sunt pasibili de amenzi.Voi va dati seama cat de cretini sunt oamenii astia? Va dati seama cat de cretini pot fi si sefii lor ca le permit sa faca asemenea abuzuri? Bai nesimtitilor,copiii astia va invata sa traiti in civilizatie,sa stiti sa va purtati,sa aveti grija de lucruri si locuri,va invata sa vorbiti …. Cum de puteti fi in asemenea hal de cretini si sa-i amenintati si sa-i speriati??? Copiii astia ,mai politistilor de doi bani,va invata sa nu mai mancati seminte pe strada si sa aruncati cojile pe jos si sa nu mai poluati fonic cu manelele in care va scaldati ! Dragi sefi ai acestor retardati,va rugam sa luati masuri impotriva acestor dezacsati ,daca nu plecati dracu toti de aici impreuna cu rudele si sefii vostri care va tin pe functii!

 6. EBH says:

  Tu ar trebui sa pleci ! In felul in care vorbesti ti se pare ca esti mai inteligent decat toti ceilalti ? Daca esti atat de ingrijorat de viitorul copiilor ,cam ce exemplu le dai tu vorbind astfel! Vai de noi ! Dar ne trebuie si oameni din acestia ; Felicitari ca esti printre ei !

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *