Politica

„USL va câştiga alegerile locale în peste jumătate dintre judeţele ţării”

Antonescu si GuranAfirmaţia aparţine preşedintelui PNL şi co-preşedinte al USL, Crin Antonescu, şi a fost făcută vineri, în cadrul conferinţei de presă care a avut loc la Câmpina. „Există multe judeţe, peste jumătate dintre judeţele ţării şi municipiile mari, unde victoria USL va fi categorică, rămâne să vedem doar proporţiile scorului. Dar există şi unele locuri unde bătălia este echilibrată, cum ar fi şi Prahova, în general, cum ar fi municipiul Ploieşti, cum ar fi Clujul”, a declarat Crin Antonescu.

Liderul liberal consideră că asistăm la un fenomen politic fără precedent în istoria ţării – „dispariţia” fostului partid de guvernământ, PDL. „S-a dat pierdut, cineva a şterpelit partidul aflat la guvernare până acum două săptămâni. A dispărut PDL-ul. Sunt nou-nouţi cei de acum, sunt verzi. Aşa ceva nu s-a mai întâmplat în România! Dar chiar şi în aceste condiţii, eu consider că nu mai există loc în ţară unde PDL să fie sigur de victorie. Sigur că mai au nişte zone în care, chiar dacă s-a schimbat guvernarea, încă îşi fac de cap ca în codru, în judeţul Neamţ, de exemplu, în judeţul Suceava şi chiar pe aici, prin Prahova”, a spus Crin Antonescu.

7 Comments

 1. m&m says:

  Astia se cred deja invigatori, dar o sa aiba o mare surpriza!

 2. Georgica says:

  Trufia,hotia si sfidarea legilor din Romania este atuul USL-ului( vezi cazurile Nastase,Voicu & company).
  Acesti indivizi ,si nu numai de la USL ne i-au de fraieri,adica natia romaneasca sa tampit si a uitat tunurile date de PSD dinn anii carmuiti de dady Ilici.
  Stau si citesc sau urmaresc ce se intampla pe scena politicului din urbea noastra si in tara si oameni buni ma crucesc,pe zi ce trece, oameni care se vor primari,presedinti sau eu stiu ce functie in statul asta al nostru folosesc cele mai mizerabile metode pentru a ajunge in varf,unde este ciolanul gros si mare,unde suntem priviti ca niste furnici sa le aducem lor bunastarea,adica salarii bugetare cu sporuri nesimtite ,cu pensii care sfideaza salariul mediu pe economii si cu promisiuni care si bunicu in mormant s-ar trezii.
  Domnilor candidati la functiile statului incercati sa intelegeti ca noi plebea nu suntem asa de tampitei cum credeti sau aveti impresia.
  Am postat de mai multe ori pe acest forum diverse probleme care exista sau persista in urbea noastra si am facut referire direct la domnu primar sau cei din consiliul local pentru a le rezolva,dar am primit raspunsuri gen –- esti comunist, ai fost in securitate ,etc.,nu domnilor sunt Campinean si observ ca lucrurile nu stau asa cum le povestesc unii prin ziare (editate pe banii nostrii) sau pe la televiziunile locale si nu inteleg de ce autoriltatile locale se stiu ele care sunt se infrupta din banii nostrii prin salarii pline de sporuri,prin tichete gen cadou de ziua mamei,a copilului sau eu stiu ce alta ocazie unde sa mai dispara ceva din bugetul local,unde cotizam cu impozite si taxe parca am locuii la Bucuresti.
  Structura aparatului administrativ local este stufos si masiv si se duc pe salariile sau sporurile unor angajati din Primarie,Politie Locala ;Spitale( verificati statul de plata pentru Spitalul Voila,parcca toti incepem sa ne ducem cu capul si avem nevoie de internari la Voila)
  Imi pare rau ca deranjez anumite persoane dar asta este realitatea si campinenii vad acest lucru si sincer nu mai cred in promisiuni si zambete.

 3. spartacus says:

  daaaa, cam asa este. Moldoveanu este pontat si nu este un ceas la biroul din primarie. Sunt curios cine il ponteaza si cine ii semneaza statul de plata.
  A fugit la Poiana Campina sau e tot la Campina? cat este de legal domnule primar, ca acest individ sa fie platit fara sa presteze pentru primaria orasului? La spitalul Voila acelasi lucru, isi umfla salariile prin tot felul de sporuri. Oare cat se mai „da” acum pentru o pensionare de boala?Cine se ocupa oare cu aprovizionarea cu alimente si deratizarea acolo? Dar lucrarile de acolo, oare de ce firme sunt luate? Ce facem domnule primar sau viceprimar dormim? Nu aveti cosmaruri? Are dreptate Georgica. Felicitari!

 4. inves says:

  Draga Spartacus,
  Precis HoT nu are raspuns la ,,salvati Campina de AlMo,,. Stie el de ce !

 5. Tiseanu-Primar says:

  Moldoveanu si-a dat demisia demult din Primarie.

 6. Realismul doare says:

  Ia sa fie si USL realisti si vor vedea ca in 3 luni o sa-i injure lumea mai ceva ca pe Boc si Udrea. Pai ce, ei maresc salariile cu 8%, dar din cauza inflatiei galopante si a cresterii preturilor la combustibil, curent electric si alimente(de care trebuie sa ii multumim lui Adrian Nastase), nu se va simti nimic. Guran, cu Antonescu lui adormit, crede ca va ingrasa porcul in ajun, dar se inseala amarnic.

 7. malimbistilor says:

  inghititi-va galbenusul …ca nu pupatzi puterea…he he he

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *