Social

130 de cupluri din Câmpina au participat la Balul „Nunta de Aur”

Nunta de aur 1Este prima acţiune de acest gen care se organizează la Câmpina pentru cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie. Peste 130 de familii au răspuns invitaţiei administraţiei locale, majoritatea persoane care s-au născut şi au trăit în Câmpina, practic, generaţia care a construit Câmpina. Oameni foarte frumoşi, cu o ţinută aparte, modeşti şi cu sufletul tânăr, chiar dacă nu au avut o viaţă uşoară. Balul „Nunta de Aur” a fost organizat de Primărie şi Consiliul Local Câmpina. Fiecare cuplu a primit din partea primarului Horia Tiseanu câte o diplomă de onoare şi un album al municipiului.
Nunta de aur 3
Nunta de aur 2

8 Comments

 1. Doar eu says:

  daca a fost Primaria cea care a organizat aceasta intrunire DE CE in fotografie nu se vede nici macar un consilier din tabara adversa si SUNT consilieri sau viitori(de pe lista PDL) care in 4 ani nici nu s-au sinchisit sa participe la activitati de genul asta?

 2. marius says:

  FOARTE FRUMOS!Consilierii PSD ,PNL,PPDD nu s-au sinchisit sa participe pentru ca nu participa niciodata la actiuni prin care diverse categorii de locuitori ai orasului sunt ONORATI de autoritati.Si nu participa pentru ca de aici nu le PICA nimic.A, daca ar fi fost o intalnire cu Oameni de Afaceri, cu Firme care ar putea sa-i sponsorizeze in aceasta campanie, care a devenit un adevarat dezmat de cheltuire a banilor de catre USL pentru afise si cumparat alegatori, atunci da, ar fi dat navala.

 3. sase says:

  Lasa ca mai au cateva zile si scapam de ei! Rusine Dula ca nu ai invitat consiliul local! Si mai vrei primar. hahahaha!

 4. Guran da tepe says:

  Pentru ca Guran nu le-a dat voie sa vina. A zis ca de ce sa fraternizeze cu dusmanii…gandire comunista.

 5. michelle says:

  Tabara adversa a fost invitata sa participe la acest frumos eveniment dar ca intotdeauna nu apar. DE CE? Pentru ca nu le pasa nici de tineri dar nici de oamenii ajunsi la o anumita varsta de la care pot invata oricand ceva, oamenii cu parul alb care au trecut cu bune si rele prin viata si care nu pot fi manipulati nicand dar care vad si singuri cine a lucrat in interesul lor si al orasului!

 6. EBH says:

  Chiar foarte frumoasa actiunea.. E bine ca cineva se gandeste si la cei mai in varsta !

 7. Doar eu says:

  eu nu cred ca au fost invitati cei din tabara adversa. plus ca dintr-o data si consilierii morti ai pdl-ului incep sa apara pe la manifestari…oare de ce? pentru publicitatea partidului bineinteles! si de ce tocmai acest an a fost ales PRIMUL in realizarea evenimentului? multe intrebari fara raspuns imi vin in minte dar nu cred ca mai are rost…

 8. Realismul doare says:

  Hm. Pacat ca USL si independetii din CL Campina nu au venit si ei. Ar fi fost pacat si poate ca ar mai fi invatat ceva de la cei de varsta a 3-a. USL, in special PNL Campina politizeaza orice din pacate…

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *