183.000 lei de la bugetul Câmpinei pentru organizarea alegerilor din 10 iunie

Categorie: Administratie publica 10 mai 2012

În cadrul rectificării bugetare din şedinţa extraordinară de aseară, consilierii câmpineni au aprobat alocarea a 183.000 lei pentru organizarea alegerilor locale din 10 iunie. Suma va fi împărţită astfel: 113.000 lei pentru cheltuielile de personal şi 70.000 lei pentru cheltuieli materiale. Banii provin de la bugetul local, fiind luaţi de la capitolul „autorităţi executive” şi repartizaţi pentru alegeri.
De asemenea, în urma rectificării bugetare, Colegiul Naţional „Nicolae Grigorescu” primeşte 35.000 lei în vederea achiziţionării de mobilier pentru o sală de curs şi amenajării unui grup sanitar pentru clasa pregătitoare, iar Şcoala Generală „Ion Câmpineanu” beneficiază de 8.000 lei (luaţi de la capitolul reparaţii) pentru introducerea sistemului video de supraveghere la bacalaureat.

5 comentarii to “183.000 lei de la bugetul Câmpinei pentru organizarea alegerilor din 10 iunie”


 1. danz_1973 spune:

  Revin, obsesiv poate, cu o chestiune: pentru ce trebuie sa fie sectiile de vot deschise intre orele 7 si 21? Nu ar ajunge intre 9 si 17 (hai, 19)? Cit popor se prezinta la alegeri? 35-40%. Scuze, dar nu prea se justifica nici programul, nici banii cheltuiti.
  Tot din obsesiile mele, din gindirea mea turbionara: ne-am timpit cu totii sau doar eu si alte citeva persoane pe care le stiu si gindesc foarte asemanator? Pentru ciini se aloca, cel putin teoretic, mai multi bani decit pentru copii sau pentru masa unui bolnav. Ciinii trebuie sa aiba o suprafata, in adaposturi, macar dubla fata de a unui student in camera de camin etc.
  Multumesc pentru postare.

  RăspundeRăspunde
 2. Prof.Gh.C.Dinulescu-Campina spune:

  Pe domnul Tiseanu il pot ajuta in alegeri, ca pe primarul Costache de la Banesti. tel 0752145670

  RăspundeRăspunde
 3. danz_1973 spune:

  Sint total nelamurit: il ajutati fostul, actualul si 90% si viitorul primar al Cimpinei sa-l urmeze pe cel de la Banesti?!?

  RăspundeRăspunde
 4. Votez Tiseanu. Tu? spune:

  Nici eu nu am inteles asta. Dar ideea e ca Tiseanu a muncit pentru Campina, a facut treaba si se vede. Altii promit marea cu sarea, Tiseanu e singurul primar competent!

  RăspundeRăspunde
 5. Dico Emil spune:

  Pentru danz_1973, o mare parte din oameni se trezesc dimineata la 6 din instinct, chiar daca este duminica, iar faptul ca este cat mai mult timp, nu poate fi rau, tinand cont ca ai aceleasi costuri.

  Referitor la caini insa… imi aduc aminte ca acum cateva luni, am trecut pe langa autogara printr-o intersectie de doua ori la un interval de 4-5 minute dimineata pe la ora 6-7, timp in care aparusera din senin 15-20 de caini, complet debusolati, se vedea clar ca au fost debarcati :)

  Nu poti sa nu te astepti intr-o tara unde mamele abandoneaza copii, oamenii sa nu isi abandoneze cainii. Exista doi piloni lipsa in ameliorarea problemei. Primul: libertatea de a exporta animalele fara acte (pentru ca exista multi straini care i-ar lua), dar noi nu am fost in stare sa infiem copii fara parinti/viitor familiilor straine, ce sa mai vorbim de caini. Al doilea: “adaposturile” ar trebui create in plina salbaticie, intr-un mediu in care pot reveni inapoi la starea de a vana, si sa li se dea mancare periodic si sa lasi natura sa isi spuna cuvantul.

  In rest de la oameni nu ai la ce sa te astepti. Societatea este ipocrita, praful se baga sub covor. Mie imi plac cainii si am avut o gramada. Insa lumea in general pe o usa omoara sute de mii de porci de Craciun si alte milioane de animale pe an, pe de alta parte le pasa de un caine… Sau un exemplu mai dur, mor 14 copii pe minut in medie pe planeta de foame, saracie etc, dar este mai important sa salvezi o vaca din iaz cu costuri enorme pe care apoi oricum o mananci… Ce ipocrizie… :)

  …si au mai murit cam 100 de copii de cand m-am apucat sa scriu acest text pana acum… Dar sa nu furam topicul, nu?:)

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF