Administratie publica

Au fost deblocate 500 de posturi din sistemul sanitar

Guvernul României a aprobat în şedinţa de ieri o hotărâre privind deblocarea a 500 de posturi din sistemul sanitar. „Măsura vine în sprijinul unităţilor publice din sistemul sanitar, care se confruntă cu un important deficit de personal, atât personal de specialitate medico-sanitar, personal auxiliar sanitar, dar şi alte categorii absolut necesare pentru efectuarea actului medical”, se arată într-un comunicat de presă emis de ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi.

Dintre cele 500 de posturi deblocate, 300 vor fi repartizate spitalelor judeţene de urgenţă (câte 4 posturi pentru fiecare spital judeţean), spitalelor care asigură asistenţa medicală de urgenţă pentru adulţi şi copii din municipiul Bucureşti, serviciilor de ambulanţă şi institutelor şi centrelor medicale clinice, pentru angajare de personal de specialitate medico-sanitar şi auxiliar sanitar. Alte 200 de posturi se vor repartiza Institutului Regional de Oncologie Iaşi, pentru demararea activităţii şi Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Spiridon” Iaşi în vederea reorganizării activităţii. Serviciilor de ambulanţă le sunt repartizate 68 de posturi (dintre cele 300 menţionate mai sus), Serviciul Judeţean de Ambulanţă Prahova urmând să beneficieze de 8 astfel de posturi.

2 Comments

 1. Realismul doare says:

  Astia ingrasa porcul in ajun! Tipic PDSR-ist!

 2. Guran Minte says:

  Scrisoarea primita de multi dintre noica fiind din partea Primariei este un FALS, comandat de Virgil Guran si mafiotii de la Ploiesti!

  Se incearca denigrarea primarului si viitorului primar Tiseanu prin minciuni ieftine, ordonate de Virgil Guran si interlopii de la Ploiesti!

  Insa Politia isi face treaba, arestand gruparea mafiota de la Ploiesti si in momentul de fata ancheteaza gruparea mafiota din Campina!

  Va tin la curent cu ce se mai intampla,

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *