Câmpina rămâne cu banii alocaţi de Guvernul Ungureanu

Categorie: Administratie publica 27 mai 2012

Prin Hotărârea de Guvern 255/2012, fostul Cabinet Răzvan Ungureanu a repartizat mai multor primării din teritoriu bani pentru plata unor arierate şi cofinanţarea unor proiecte europene. Noul Executiv, condus de Victor Ponta, a hotărât că primarii sunt obligaţi să returneze la bugetul de stat fondurile necheltuite, lucru cu care administraţiile locale nu au fost de acord şi au atacat hotărârea la Curtea Constituţională. Săptămâna trecută, Curtea a decis: vor da banii înapoi doar acele primării care nu au arierate şi nu derulează proiecte europene care să necesite cofinanţare.
În aceste condiţii, Primăria Câmpina nu va trebui să returneze cei 600.000 lei primiţi de la Guvernul Ungureanu, banii fiind folosiţi pentru cofinanţarea proiectului de modernizare a Căii Dacia, mai exact pentru achitarea unor facturi către constructor. De altfel, în şedinţa de la începutul lunii mai, Consiliul Local Câmpina a votat împotriva rambursării sumei menţionate şi pentru includerea ei în bugetul local.

4 comentarii to “Câmpina rămâne cu banii alocaţi de Guvernul Ungureanu”


 1. Realismul doare spune:

  Felicitari PDL ca s-a opus restituirii banilor! Bravo domnule Tiseanu!

  RăspundeRăspunde
 2. Realismul doare spune:

  Cum ce merit are? Consilierii PDL s-au opus restituirii banilor, deci ii felicit! Nu stiu de bordurile de pe strada ta, dar unde locuiesc eu, sunt ca noi de aproape 4 ani.

  RăspundeRăspunde
 3. sergiu spune:

  nu sunt pe strada mea ci pe toate strazile adiacente b-dului Carol I,aproximativ 30 de strazi…varza !! oricine se poate convinge.

  RăspundeRăspunde
 4. Realismul doare spune:

  Am fost ieri pe strazile astea de care spui tu sergiu, dar mi se pare ca vorbesti dintr-un imbold pur electoral de anti-campanie. Sunt prea ok si bordurile si strazile la noi in oras ca sa ne plangem de ele!

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF