Administratie publica

Câmpina rămâne cu banii alocaţi de Guvernul Ungureanu

Prin Hotărârea de Guvern 255/2012, fostul Cabinet Răzvan Ungureanu a repartizat mai multor primării din teritoriu bani pentru plata unor arierate şi cofinanţarea unor proiecte europene. Noul Executiv, condus de Victor Ponta, a hotărât că primarii sunt obligaţi să returneze la bugetul de stat fondurile necheltuite, lucru cu care administraţiile locale nu au fost de acord şi au atacat hotărârea la Curtea Constituţională. Săptămâna trecută, Curtea a decis: vor da banii înapoi doar acele primării care nu au arierate şi nu derulează proiecte europene care să necesite cofinanţare.
În aceste condiţii, Primăria Câmpina nu va trebui să returneze cei 600.000 lei primiţi de la Guvernul Ungureanu, banii fiind folosiţi pentru cofinanţarea proiectului de modernizare a Căii Dacia, mai exact pentru achitarea unor facturi către constructor. De altfel, în şedinţa de la începutul lunii mai, Consiliul Local Câmpina a votat împotriva rambursării sumei menţionate şi pentru includerea ei în bugetul local.

4 Comments

 1. Realismul doare says:

  Felicitari PDL ca s-a opus restituirii banilor! Bravo domnule Tiseanu!

 2. Realismul doare says:

  Cum ce merit are? Consilierii PDL s-au opus restituirii banilor, deci ii felicit! Nu stiu de bordurile de pe strada ta, dar unde locuiesc eu, sunt ca noi de aproape 4 ani.

 3. sergiu says:

  nu sunt pe strada mea ci pe toate strazile adiacente b-dului Carol I,aproximativ 30 de strazi…varza !! oricine se poate convinge.

 4. Realismul doare says:

  Am fost ieri pe strazile astea de care spui tu sergiu, dar mi se pare ca vorbesti dintr-un imbold pur electoral de anti-campanie. Sunt prea ok si bordurile si strazile la noi in oras ca sa ne plangem de ele!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *