Administratie publica

Comisarul şef Bogdan Despescu, schimbat de la conducerea IJP Prahova

Despescu 1UPDATE – Comisarul şef Gheorghe Parepa a fost numit, prin ordin al ministrului Administraţiei şi Internelor, şeful IJP Prahova. Gheorghe Parepa a fost unul dintre adjuncţii lui Bogdan Despescu.

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Ioan Rus, a emis ieri un ordin prin care şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Bogdan Despescu, este schimbat din funcţie, fără a se preciza cine îl înlocuieşte. Despescu va fi şef Serviciu Cabinet, în cadrul Inspectoratului Judeţean Buzău, acolo unde a lucrat până să vină în Prahova. Schimbarea ar putea avea la bază controlul dispus de Ministerul Administraţiei şi Internelor la IJP Prahova şi Dâmboviţa, după ce secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că persoane din conducerea acestor inspectorate, alături de şefi de deconcentrate, au făcut campanie pentru PDL.
„Foarte mulţi şefi de instituţii judeţene deconcentrate sunt implicaţi în campania electorală, implicând de asemenea şi instituţiile pe care le conduc. Avem două cazuri extrem de serioase şi de grave la Dâmboviţa şi la Prahova, unde conducerile judeţene ale poliţiei sunt implicate efectiv în campania electorală”, a spus Liviu Dragnea, precizând că există filmări video cu întruniri ale PDL la care participă şi şefii inspectoratelor de poliţie din judeţele menţionate.

Pe de altă parte, prin intermediul unui comunicat de presă, PDL Prahova îşi manifestă indignarea în legătură cu afirmaţiile secretarului general al PSD, Liviu Dragnea, considerând că „prin aceste afirmaţii, se aduc prejudicii grave imaginii Poliţiei Române, care duc la decredibilizarea şi la scăderea autoritaţii acestei instituţii în faţa grupărilor extrem de violente care îşi fac de cap în această perioadă pe străzile din România”. PDL susţine că aceste declaraţii vin, „în mod deloc surprinzator, în aceeaşi perioadă în care, în judeţul Prahova, grupări de interlopi acţionează pentru a favoriza Uniunea Social-Liberală, folosind forţa fizică împotriva reprezentanţilor Partidului Democrat Liberal”.

8 Comments

 1. sergiu says:

  nici ca se putea o veste mai buna! ar mai fi vreo doi de schimbat…si poate vom reusi sa scapam de interlopi.

 2. Realismul doare says:

  Subscriu cu interlopii.

 3. irimescu says:

  Bravo, nu pot uita cum si-a batut joc de baiatul acela, politistul, la Poiana Campina , cand in loc ca un scandalagiu, bataus, proliferator de expresii triviale este liber si bine mersi ,chiar consolat de dl. Despescu.Nu i-a fost rusine si jena cand un mitocan a injurat politia si pe un reperezentant al ei sa se faca ca nu vede, ba chiar sa sugereze sa fie lasat in pace sa-si faca circul zilnic.Exista un Dumnezeu in toate .Curatenia trebuie facuta adinc.

 4. adela says:

  Ar mai fi cativa dinozauri prin ipj de schimbat si pe urma poate se va face ceva in judetul asta!

 5. parolistul says:

  Cred ca, Parepa sau Despescu sunt aceeasi persoana pentru cunoscatori.

 6. eu.. says:

  Pacat ca nu ati ajuns sa-l cunoasteti pe dl Despescu…un om f profesionist, f bine pregatit, cu principii sanatoase..sunt sigura ca a picat intr-o plasa.

 7. toteu says:

  Pentru eu: informeaza-te cum a mintit in cazul politistului de la Poiana i cum i-a aparat pe infractori ,si hoti de motorina,

 8. unobservator says:

  Despescu este f si f si f,dar oamenii aia la Poiana Campina au fost amendati degeaba,adica sa li se inchida gura, si asa sa-l protejeze pe politistul ala care a venit si n-a facut nimic.A ba da, i-a dat drumul batausului sa plece,ca intirzie la servici.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *