Politica

Crin Antonescu arată cu degetul spre primarii PDL, rămaşi în… PDL

Crin Antonescu si GuranPreşedintele PNL, Crin Antonescu, consideră că municipiul Câmpina este unul dintre cele mai grele fronturi politice pe care se duce bătălia pentru alegerile locale din 10 iunie. Este de acord că în competiţia electorală pentru Primărie trebuie să primeze omul, dar în acelaşi timp afirmă că sunt şi alte criterii. Insistă asupra faptului că în spatele oricărui primar pedelist stau cei care au distrus ţara, însă atunci când vine vorba despre primarii PDL care au trecut la USL, situaţia se schimbă: „E dreptul lor să aibă altă opţiune politică la final de mandat!”
„În alegerile locale, se spune că primează omul înainte de toate. Omul despre care credem că este capabil să ne reprezinte comunitatea, să ne reprezinte interesele. Tocmai de aceea, sunt aici în primul rând pentru a-l susţine pe omul Virgil Guran. Un om puternic, care se angajează în bătălii grele, în care alţii n-ar avea curajul să se implice. O astfel de bătălie este cea pentru Câmpina şi nu ascund faptul că aici este unul dintre cele mai grele fronturi politice”, a afirmat Crin Antonescu în cadrul conferinţei de presă susţinute ieri la Câmpina.

Apoi, Antonescu a vorbit despre primarii pedelişti care candidează pentru un nou mandat, cum este cazul şi la Câmpina, considerând că şi ei trebuie traşi la răspundere de către electorat, împreună cu liderii lor de la centru: „În momentul în care primarii pedelişti vin şi spun ce au făcut ei pentru localitate, n-ar trebui nimeni să uite că aceşti primari sunt direct responsabili, alături de Băsescu, Boc, Udrea, Anastase şi toţi ceilalţi, de dezastrul economic, social şi instituţional al acestei ţări. Unde erau şi ce au făcut aceşti primari atunci când partidul lor reducea salarii, reducea pensii, mărea TVA, distrugea societăţile şi lăsa fără slujbă angajaţii? Unde erau în momentul în care acest partid al hoţilor, peste tot în ţară, inclusiv în Prahova, fura pentru clientela sa, iar nouă ni se spunea că este criză şi se impune austeritate?”

Întrebat de ce, în aceste condiţii, USL a primit în rândurile sale, în ultimele luni, mulţi primari pedelişti, pe care acum îi susţine pentru un nou mandat, Crin Antonescu răspunde: „Este dreptul lor să-şi schimbe apartenenţa politică la final de mandat, este dreptul lor să vină în faţa electoratului şi să spună că şi-au schimbat opţiunea. E oricum mai corect decât tot ce s-a întâmplat când era UNPR în floare şi racola, cu sprijinul autorităţilor de stat, primarii portocalii la jumătatea mandatului sau chiar mai devreme. Este o situaţie pe care electoratul are prilejul să o judece şi să o taxeze peste două săptămâni. Oricum, să ştiţi că nu toţi primarii PDL care au dat târcoale USL au fost primiţi, ci numai unii dintre ei”. Totuşi, Crin Antonescu a recunoscut că la mijloc este şi o decizie electorală, de vreme ce, lucru ştiut de toată lumea, primarii în exerciţiu au prima şansă la alegerile din 10 iunie, în condiţiile organizării unui singur tur de scrutin.

7 Comments

 1. I Love Campina says:

  Antonescu, doarme in bocanci!

 2. misu says:

  Bla, bla ,bla ,Crinel același lucru de patru ani .

 3. Antonia says:

  Intrebare, daca Tiseanu se ducea la USL anul trecut sau acu’ 6 luni, nu era cel mai tare candidat de pe planeta la alegerile astea? Nu astept raspuns.

 4. Guran da tepe says:

  Sigur era, dar eu il respect pe Tiseanu ca nu a fugit repede in alte partide cum au facut altii…asta denota demnitate si respect pentru campineni.

 5. Antonia says:

  Sergiu, scuza-ma ca-ti spun dar lucrurile nu au stat asa cum le spui tu. Nu c-as tine cu Tiseanu, dar nici nu se pune problema sa-i fi intors spatele lui Anghel. Lucruile au fost complicate atunci si toata acea strategie a fost pusa la cale chiar de Anghel, stai linistit. Nimic nu s-a facut fara voia si fara acordul lui Anghel asa cum nu se face nici acum. Da’ omul are niste probleme si s-a dat la fund o vreme dar tot el are controlul. Sti ce e interesant in politica asta damboviteana? Ca toti acesti oameni politici sau cum vrei sa le spui au multe lucruri comune. Tiseanu a trecut pe la mai multe partide si daca te uiti la candidatii la primarie din anul asta toti au aceeasi problema a traseismului, mai putin aia pe care oricum nu-i cunoaste nimeni. Sper ca nu crezi ca Virgil Guran a aparut in politica in 2008 de cand e la pnl??? Ca sa fim si mai corecti as vrea sa te intreb daca sti cine a fost seful de campanie al lui Alin Moldoveanu la alegerile locale din 2008? Iti spun eu, dl Guran. Asta e politica la noi si toti sunt la fel!

 6. sergiu says:

  Antonia,cu toate ca nu ai dreptate,apreciez macar tonul pertinent pe care-l folosesti. iti garantez ca am dreptate in ceea ce spun legat de cearta dintre ei. Anghel fiind singurul care a investit in tiseanu si singurul care l-a promovat,dupa „ungere” bineinteles ca anghel a vrut sa-si recupereze investitia,solicitandu-i lucrari de canalizare, construirea statiei de epurare,si altele. Cearta s-a extins si pentru concesionarea unor terenuri,asa tare incat anghel a dat-o afara pe carmen tiseanu de la fibec. tiseanu a prins si trenul care ducea multi traseisti care pdl care era in formare,in cautare de noi talente,iar pdl i-a promis sustinere lui tiseanu in schimbul nenorocitelor de borduri. aminteste-ti faptul ca din pozitia de presedinte al c.j. anghel nu a ajutat deloc campina,ba chiar uneori i-a pus piedica,a oprit finantarile catre primarie,proiecte,etc. cearta a fost maxima si evidenta pana in momentul in care anghel a „citit” ca pdl e paine de mancat si s-a tras incet ,incet catre ei. trebuie sa stii ca nu a avut succes din prima,initial berceanu opunandu-se venirii lui anghel. dupa a avut un clinci si cu prigoana,dar …a reusit. Abia atunci relatiile dintre anghel si tiseanu s-au reluat destul de timid. Nici acum nu mai sunt ceea ce au fost ! La fel a fost si cu bitza,numai ca cearta nu a fost de asa amploare si nu au racit relatiile definitiv. vezi ca si acum bitza,cu toate ca e in alta barca,nu trage in tiseanu si e aproape inexistent in sustinerea lui guran. Pentru intrebarile tale legate de ceilalti,te rog sa urmaresti toate mesajele mele. nu am nici o sustinere fata de niciunul dintre ei,pt mine sunt ca si inexistenti. ma intereseaza strict persoanele care au functii publice,care sunt platite din bani publici si care se fac vip-uri peste noapte sfidand pur si simplu oamenii care platesc taxe si in calicia si prostia lor ignora nevoile acestor oameni si calca in picioare dorintele lor in detrimentul unor functii temporare,dupa care,la un moment dat cand aceste functii nu mai sunt ale lor,umbla cu jalba-n protap cautand scuze.Nu am mila fata de acesti oameni,care din oameni extrem de simpli asa cum a fost si tiseanu dealtfel si odata ajuns acolo ,ca orice ghiolban da cu bata in balta si se cred dintr-o data napoleon.

 7. Realismul doare says:

  Din strafundurile imaginatiei. Poti sa ma compari cu Crin.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *