Administratie publica

Fostul director al Finanţelor din Câmpina, Marius Sersea, este noul prefect al Prahovei

Marius Sersea a fost nominalizat de USL (mai exact, de PNL) pentru funcţia de prefect al judeţului, iar numirea oficială a fost făcută ieri, prin hotărâre de Guvern. Vă reamintim că premierul Victor Ponta a anunţat schimbarea tuturor prefecţilor şi subprefecţilor din ţară, decizia a fost luată ieri, în prima şedinţă a noului Guvern, iar hotărârea a fost publicată deja, noaptea trecută, în Monitorul Oficial. Marius Sersea nu a fost şi nu este membru al vreunui partid, iar în ultimii ani a ocupat funcţia de director executiv al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Câmpina. Noul subprefect al judeţului este Rodica Paraschiv, fost director în cadrul Consiliului Judeţean.

6 Comments

 1. tavi says:

  …cred ca pot zice:” un om cu capacitate ce poate reabilita ceva;dar ramane de vazut daca are sprijin si echipa care sa il ajute.”sa gandim pozitiv…dar eu unul nu cred…

 2. Horia Tiseanu says:

  Pentru cei care sunt interesati de politica mai de curand: Marius Sersea a fost membru PD pana prin anul 2000. O data cu guvernarea PSD 2000-2004 a trecut la PSD. Apoi si-a pierdut urma politica si acum este „apolitic”, sustinut de PNL. Interesant!…

 3. Ex-CSM.M.N. says:

  Nu ne intereseaza chestia asta pe niciunul dintre noi.

 4. sergiu says:

  ceea ce nu spui tu,primarule,este faptul ca indiferent la ce partid a fost sau este Sersea,sub ocrotirea permanenta a lui Ecaterinescu si a ta,a acoperit si ajutat in mod constant interlopii din oras. Cel putin un mare interlop din oras a fost ocrotit de tine prin nepasare,complacandu-te in situatia de a nu-i face nimic ,cu toate ca stie toata lumea ce afaceri face si cu ce se ocupa. Un alt interlop,fost coleg de-al tau,la fel a fost lasat sa faca ce vrea in acest oras,doar pentru ca avea numarul tau de telefon….Si cel mai cumplit lucru pe care l-ati facut voi,niciodata,dar niciodata orasul asta nu a fost dominat in asemenea mod de interlopi,inmultiti peste masura ,ca in perioada mandatelor tale si ale actualului comandant. Numai pentru asta,pt ca ne-ati periclitat viitorul copiiilor nostri,ar trebui sa fiti pedepsiti in cel mai dur mod.

 5. PT says:

  marciane, tot te prind in oras, mi-ai zgariat masinile, mi-ai agresat baietii..nu scapi nepedepsit..la puscarie cu USL-istii hoti!

 6. sergiu says:

  :))) ce ai facut tisene,asa repede ti-ai sunat interlopii??? E semn bun,te misti repede..:)))

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *