Social

„Hora Prahoveană” – ediţia a 18-a, ploaia torenţială a stricat planurile organizatorilor

Hora prahoveana 2Ghinion curat în ceea ce priveşte acest festival ajuns, iată, la cea de-a 18-a ediţie. De câţiva ani încoace, indiferent de perioada în care este organizat, festivalul stă sub semnul ploilor torenţiale, fie în prima zi, fie în ambele zile în care se desfăşoară manifestarea. În acest an, „Hora Prahoveană” a fost mutată în centrul Câmpinei (de la Fântâna cu Cireşi), dar chiar şi aşa, doar cei care au urcat pe scenă au fost feriţi de ploaie. Spectatorii, puţini la număr, au stat pe unde au putut, dar nu au rezistat prea mult din cauza ploii, vântului, frigului. Parada portului popular, care trebuia să se desfăşoare pe traseul Casa Tineretului-Casa Cărţii, n-a mai avut loc. Ansamblurile folclorice au venit cu microbuzele, au urcat pe scenă, au dansat, apoi au plecat. La fel şi soliştii invitaţi la festival şi care au cântat în faţa unui public foarte redus şi… zgribulit. O primă zi tristă pentru toată lumea, inclusiv pentru comerciaţii care au ocupat bulevardul central şi care au dus lipsă de clienţi. Din păcate, şi astăzi se anunţă vreme rea, lucru dezamăgitor pentru copiii de la cele 10 ansambluri folclorice invitate la festival, dar şi pentru oaspeţii din Kumanovo (Macedonia). Ei urcă pe scenă şi încing podeaua, dar… lipseşte publicul care să le aprecieze eforturile.
Hora prahoveana 1
Hora prahoveana 3

UPDATE
În cea de-a doua zi a manifestării, duminică, lucrurile au stat ceva mai bine din punct de vedere… meteorologic. Prin urmare, şi publicul a fost mai numeros.
Momentele speciale ale zilei – recitalul unui solist din Kumanovo (Macedonia), invitat d eonoare la „Hora Prahoveană” şi recitalul cunoscutului interpret de muzică populară Constantin Enceanu.
Hora prahoveana solist Kumanovo

27 Comments

  1. sergiu says:

    nici Dumnezeu nu-l mai suporta pe tiseanu asta ! El si maimutareala lui ! a trasnformat Campina intr-un balci. Sughita circarii lui daca se batzaie pe Muscel ! Nu poate Cord sa-si vanda marfa decat ” pi shentru ” . Trebuie sa blocheze el tot orasul ca sa-si vanda Cord micii si berea . HUUUUUOOOOOO

  2. Oldrap says:

    Locuiesc chiar in centru unde tiseanu a organizat balciul folcloric care ne deranzeaja in primul rand fonic, fiindca daca avea loc pe Muscel il deranja pe escrocul de anghel, unul din traseisti politici imbogatititii pe seama prostilor ca noi! Personal, precum si intreg centrul Campinei nu-l vor mai vota pe acest „interlop” de primar!

  3. PT says:

    Mici a vandut Negoiasa.

  4. PT says:

    Eu stau pe centru. Eu il votez, ca a reabilitat Eminescu, langa biserica.

  5. sergiu says:

    Oldrap,banuiesc cam ce simti,insa stiu ca si voi aveti o parte de vina. Daca reclamati in mod repetat ca nu va convine(si este normal sa fie asa).Nu cred ca la 100-200 de sesizari lautarul si-ar mai permite sa faca asa ceva. tu nu stii ca unui interlop cum este el nu ii poti spune poezii?? el trebuie tratat ca toti interlopii ca sa plece. El nu stie de lege si de bun simt. Sunt de acord si chiar propun,ca atunci cand interlopul mai organizeza dupa bunul sau plac asemenea balciuri sa ne adunam si noi la el la poarta si sa ascultam la maxim BUG Mafia,Ombladon,Parazitii….sa vedem cat de tare ii convine…:)))). Aprindem si noi un foc de tabara,aducem 4-5 lazi de bere ( de preferat nu de la cord)

  6. sergiu says:

    Prezentatoare de renume mondial fata lui Telegescu, angajata la primarie cu blat. Ce rusine! Avea dreptate si vicele cu Telegescu asta :))) Telegescu e al doilea din PDL care isi agata la primarie toata familia. El la Unirea cu salariu, fata la primarie urmeaza nevasta. Chiar trebuie sa privim si sa nu facem nimic?

  7. sergiu says:

    Telegescu este decat un … nevinovat,care sta pe langa … lui Anghel si-i culege urjumele. Este un nene de doi bani,habar n-are de nimic,este un fel de boc la scara mai mica..:)))). Daca va uitati cam toate slugile lui tiseanu sunt oameni care nu au stiut sau nu au putut sa realizeze ceva prin propriile forte si au apelat in ultima instanta la pupincurism. Intrebati-l pe telegescu ce suparat era cand Anghel a dat-o afara pe nevasta-sa de la complexul fibec.Cat l-a injurat el pe Anghel atunci. El era un amarat,cu multe rate de achitat,pierduse o paine…Acum se crede ca ajuns vreun miez,peste noapte,fara a avea nici un merit ! Pai,telegescule,astea nu dureaza o viata….

  8. Daniel Telegescu says:

    Domnule Sergiu vad ca nu ai curajul de a-ti da adevarata identitate,minti cu o nerusinare demna de un securist.Sotia mea nu a fost data afara din Fibec ci au fost restructurate anumite posturi,nu l-am injurat niciodata pe dl.Anghel drept dovada ca am lucrat in Fibec pana acum 6 luni .Nu iau bani(salariu)de la Unirea,fiica mea a dat un concurs si ia acel mare salariu de 500lei in primarie.Daca te uiti pe saitul primariei la declaratia mea de avere vei observa ca nu am avut decat o rata la autoturism.Nu sunt un amarat asa cum ai declarat si imi pare rau ca administratorii blogului permit astfel de comentarii.Daca astfel a-ti dorit sa va faceti campanie domnule…………….,va intreb daca declaratia dumneavoastra prin care negati faptul ca a-ti fost lucrator sau informator al securitatii,nu este si ea o mare minciuna care din pacate se pedepseste conform legii.In ceeace priveste,,Prezentatoare de renume mondial fata lui Telegescu” cred ca este o oftica a ta ca ea poate si dumneata NU.In rest iti urez multa sanatate in alegeri!

  9. nutysoR says:

    Ce rau imi pare ca nu am vazut spectacolul si nici prezentatoarea ,daca este asa cum spune sergiu am pierdut ceva frumos .Sa inteleg ca el a fost la spectacol?La valoarea lui(sergiu) a stat in ploaie sa urmareasca spectacolul,frumos din partea lui.

  10. sergiu says:

    danut tata,inca odata dovedesti ca nu ai ce cauta in nici o functie publica. Analfabetii trebuie sa stea acasa. Daca te uiti pe comentarii,vei vedea ca eu nu am zis nimic de fata ta,altii au zis si probabil ca au dreptate. De ce spui ca mint? Cand spun ca erai ofticat ca ti-a dat Anghel sotia afara? E perfect adevarat ,chiar tu imi spuneai ca nu-i mai suporti toanele,ca te considera bun numai cand se foloseste de tine … tu ai spus asta! Recunoaste,nu te aude :))) Si pe vremea aia nu lucrai la fibec,erai pe la partid un fel de sculer-matriter :)). De ce sunt securist? Ca spun adevarul despre voi? Ca spun ca din niste oameni cat se poate de simpli,ajungeti peste noapte mari „vip-uri” :)))) de nu va mai ajunge nimeni cu prajina la nas ,fara sa aveti vreun merit,fara sa faceti ceva concret,doar pentru ca va place sa pupati dosuri? Fii sigur ca daca aveai aceste realizari prin munca ta,probabil ca te-as fi laudat,desi nu muncesti pt mine. Nu va mai suport sa vad cum va erijati unii dintre voi in mari intelectuali,in mari oameni cu responsabilitati majore. Ramaneti dracu aia care sunteti,care ati fost mereu, asa …,analfabeti,in banca voastra !! Maine-poimaine Anghel se cara,tiseanu va fi somer,… si voi ramaneti ca fraierii de caruta. Respectati dracu oamenii care altadata,inainte de a deveni voi mari scule,poate ca v-au apreciat,poate ca v-au ajutat,poate ca aveau in voi o cunostinta/amic/prieten . Nu va mai aplecati la primul … dat de catre unii care la o adica maine nu va mai cunosc . Nu ma confunda pe mine nici cu Virgil,nici cu altii care ravnesc dupa functii politice/publice. Chiar nu am nici o treaba cu el ,inafara de faptul ca il apreciez ce face pentru unii copii. Votez cu el,adevarat, doar din dorinta justificata de a scapa de leprele portocalii care ne-au adus in urma cu 30 de ani si ne sfideaza de parca cumva suntem pe mosia lor. Nu am de unde sa stiu ca Virgil va fi mai bun,dar stiu cat de rau a fost tiseanu si as vota si cu capra vecinului meu decat cu asta.

  11. USL=O mizerie says:

    Eu la USL-isti le urez urmatorul lucru: La puscarie!

  12. Asta e acelasi Sergiu care mananca … pe facebook ?

  13. PT says:

    Tiseanu rau? Dar Guran care are procese pe rol? Care se aude ca a furat apa din tevi la Comarnic? Fratila care nu isi plateste impozitele? Sa fim seriosi „sergiu”. Voi astia de la USL, aveti 4 mari trasaturi in comun:
    1. sunteti pusi pe ros ciolanul la maxim
    2. jigniti orice nu e USL
    3. sunteti rude cu exponatele de la muzeul Antipa
    4. toti ati fost comunisti sau aveti rude care au fost comuniste.
    Pa-pa!

  14. celini says:

    Un balci,o tiganie in centrul orasului.In orice oras civilizat exista spatii amenajate pt astfel de serbari,nu trebuie sa blocam traficul si sa creem un haos total.Mda,noi suntem ramasi in urma si in loc sa progresam noi dam inapoi in toate la Campina.

  15. EBH says:

    Cam ce rau a facut Tiseanu in Campina ?? Poate aveti probleme de vedere si nu vedeti cat de mult s a schimbat Campina de cand Tiseanu este in administratia acestui municipiu. Poate ar trebui sa mergeti in alte orase si atunci sa comentati si sa comparati !

  16. sergiu says:

    mai pt mic si bolnav,vad ca te tot bagi in seama…ai ajuns si tu vreun fel de anal-ist?? :)) de ce te roade buza ce fac altii? Eu nu jignesc pdl-istii ca nu mai exista:))) Eu vreau un singur lucru: sa … prietenul tau tiseanu :))) in 14 sa … :)) . Si o sa … fie ca vrei tu sau nu. daca iubesti asa de mult ,i-al la tine acasa,ca va potriviti perfect,dar inteleg ca se va face doar vecin cu tine,se va muta in camin la turnatorie :)). Ia sa vedem cat de tare te oftici ca-l injur eu pe tiseanu :)))

  17. sergiu says:

    Nuty esti blonda tare,cea mai blonda nuty…:)))

  18. USL=O mizerie says:

    Repet, USL=o mizerie. A se vedea cazul „sergiu”.

  19. marius says:

    Sergiu, toata lumea stie ca esti Marcu, cel mai „inteligent”fost consilier PDL;pana ieri erai prieten cu Dan Telegescu nu mai vorbesc de Alin Moldoveanu pe care il spalai si pe picioare;ai plecat cu Arghir ,alt exponat de muzeu-muzeul …;nu stiu cum va mai suporta campinenii domnilor,nu stiti decat sa jigniti, astea sunt argumentele voastre pentru ca nu aveti ce sa scoateti din „putul”gandirii voastre abjecte

  20. Guran da bani says:

    Se aude ca Guran da bani la lume pentru vot. Tipic romaneste. Ma duc si eu pe 10 sa iau, ca nu-mi strica.

    Insa, votez Tiseanu.

  21. Guran da tepe says:

    Domnilor Admini, voi paziti site-ul de ploaie sau de comentarii ca ale colegului „sergiu”? Care e concurentul vostru cu ziarul Oglinda:)

  22. sergiu says:

    Cristina/Sandu va rog sa-mi publicati comentariul ,replica la harneala lui marius. Nu am folosit injurii si nici altceva ca sa nu-l publicati. Cum de le permiteti unora sa debiteze tot felul de ineptii,tot felul bazaconii,pe care nu le poate sustine,dar nu permiteti sa i se spuna … ca bate campii???

  23. sergiu says:

    mariusica,mergi si tu blat…sa nu mai spui nimanui ca eu sunt MARCU… !! ia uita-te la spate ,vezi ai ceva in fund? Asa e mariusica,nici in cap nu ai nimic :)))

  24. sergiu says:

    dar de ce te dor pe tine toate orificiile de ceea ce fac eu? Sluga pocita !

  25. sergiu says:

    :)))) pt slugile tale sunt marcu(deci le trag cu arcul ) ,pt tine sunt marcian…:))) mai ai de mancat mult bors :))) se vede treaba ca ai multi „prieteni” . E normal daca singur recunosti ca pana cand si amenzi ai ajuns sa dai preferential,doar ca nu te place cineva.Ma bucur ca ti-am captat atentia,inseamna ca realizezi marsaviile pe care le faci si te temi…ma doare fix in … tau cu cine ma asemeni tu,sau cine crezi tu ca sunt :)) uite cu ocazia asta se afla inca ceva despre tine si caracterul tau. tiseneeeee,lasa toti maimutoii care te injura pe tine si ai tu rafuieli cu ei. Crezi ca intereseaza pe cineva ca ai tu probleme cu nu stiu care marcian care te injura ( cel mai probabil motivat si nu e deloc singurul),nu te mai ascunde in spatele oricarei aratari care presupui tu ca exista,sau poate chiar exista,dar este neinteresant… Dar interesant este cum alegi tu intentionat (sau poate si marcian asta e tot un lingau de-al tau)sa te ascunzi in spatele unor argumente penibile,in loc sa raspunzi la acuzatiile care ti se aduc. De ce schimbi borduri? de ce faci trotuare impracticabile? de ce furi din banii publici? de ce oferi facilitati acolitilor tai ? de ce nu faci lucrari care sunt necesare de facut,in locul lucrarilor inventate de tine pt a duce banii la partidul tau de …? de ce ignori problemele oamenilor ? de ce nu tragi la raspundere pe cei care pe bani foarte multi au facut lucrari extrem de proaste? Sunt mii de intrebari la care tu trebuie sa raspunzi si tu te ascunzi in spatele unei acuzatii facute unui lingau care nu stie nimeni daca exista ? esti expert in diversiuni,dar tu nu esti securist ( ha ha ha ) ,esti primar si in principiu ar trebui sa gestionezi problemele oamenilor,nu rafuielile personale. Vad ca te-ai suparat tare,nu mai dormi noaptea :))) ,ce imi place !! o sa-ti mai dau cateva ghionturi … esti … si penibil !!

  26. sergiu says:

    ce … ! de ce dracu nu va omorati amandoi :))))

  27. USL=O mizerie says:

    mareane, tu de unde ai aparut?

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *