Social

Iată cum arată, după modernizare, locul de joacă de pe Bulevardul Culturii

Parc bulevard 4După reabilitarea Bulevardului Culturii din Câmpina, singurul loc din zonă rămas nemodernizat era părculeţul de joacă pentru copii. Săptămâna trecută, acesta a fost închis publicului pentru câteva zile, iar la redeschidere, copiii au avut o surpriză. Locul de joacă arată cu totul altfel, după cum se poate vedea şi din imagini. Modernizarea şi dotarea părculeţului au fost realizate exclusiv de firma care a sponsorizat administraţia locală cu carbura de siliciu, adică… sclipiciul de pe Bulevardul Culturii şi de pe trotuarele Bulevardului Carol I.
Parc bulevard 3
Parc bulevard 1
Parc bulevard 2
Parculet 1

8 Comments

 1. eu says:

  da,in sfarsit un parc pt copilasi in adevaratul sens al cuvantului,felicitari si sper ca vom vedea cat mai multe astfel de parcuri in Campina

 2. Ex-CSM.M.N. says:

  Felicitari administratiei Tiseanu pentru aceasta treaba si celui care a sponsorizat!

 3. celini says:

  Daca tot s-a facut acest parc frumos poate se instaleaza si cateva camere video sa fie monitorizat non-sop

 4. EBH says:

  Foarte frumos parcul ! Felicitari celor din administratie ,dar mai ales felicitari dlui. primar Tiseanu pt ca inca odata a dat dovada de implicare si competenta !

 5. USL=O mizerie says:

  Ar fi excelente camerele. Pacat ca sunt unii tarani si strica.

 6. Tanti Mimi says:

  Mai maica, nu mai ridicati atata-n slavi administratia tiseanului ! Nu e meritul lui nici pe departe ! Tot meritul este al viceprimarului Dragomir ! Daca citeati cu atentie ce au scris administratorii site-ului, va dadeati seama, „modernizarea şi dotarea părculeţului au fost realizate exclusiv de firma care a sponsorizat administraţia locală cu carbura de siliciu”, adica … Asa ca meritul modernizarii acestui parc apartine in totalitate viceprimarului Dragomir si PSD-ului ! Ciocu’ mic cu tiseanu al vostru !

 7. Guran da tepe says:

  Mai Tanto, a facut Dragomir donatia? Nu. A facut Tiseanu? Nu. Atunci cum poti sa zici ca il aplauzi pe Dragomir? Sau ca il blamezi pe Tiseanu? Daca nu au niciunul legatura. Cred ca ai fost la „domnul” Dan si te-a indoctrinat.

 8. Tanti Mimi says:

  @ Guran da tepe : „Mai Tanto” sa-i spui la mama-ta, … ! Se cunoaste ca nu ai nici macar cei sapte ani de acasa ! Prost te-au mai educat parintii tai ! Eu sunt femeie cu parul alb si nu accept de la orice mucos sa fiu apelata asa. Esti un prost-crescut si un … abject al tiseanului ! Daca nu ai cunostinte despre politica locala, taci Dumnezeului din gura si nu mai latra a paguba, mergi si urla-i tiseanului in batatura, da’ nu-ti mai da cu parerea p-aci ca esti total paralel ! Viceprimarul Dragomir este presedintele PSD Campina, daca nu stiai incultule, si, totodata, este omul de baza al patronilor care au facut finantarea acestei modernizari ! La rugamintile lui, cei doi oameni de afaceri au realizat aceasta lucrare, loaza prost educata ! Ai inteles acum al cui e meritul ? Iar indoctrinati de dd pot fi doar parintii tai, pentru ca la ce grad de educatie ti-au dat, doar ei se puteau cobori la nivelul „domnului dan” !

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *