Social

În week-end, sunteţi invitaţi la „Hora Prahoveană”, în centrul Câmpinei

Sâmbătă şi duminică, în Centrul Civic are loc cea dea 18-a ediţie a Festivalului Folcloric „Hora Prahoveană”, manifestare organizată de Consiliul Local Câmpina, Primăria şi Casa de Cultură „Geo Bogza”. La festival vor participa ansambluri folclorice din mai multe localităţi ale judeţului şi interpreţi de muzică populară din ţară şi din Republica Moldova. În week-end se va afla la Câmpina şi o delegaţie din Kumanovo (Macedonia), oraş cu care municipiul nostru este înfrăţit de aproape doi ani. Iată programul complet al Festivalului „Hora Prahoveană”:

Sâmbătă, 19 mai 2012

10.30  – Parada portului popular (de la Casa Tineretului până în Centrul Civic)

11.00 – Concertul Fanfarei Centrului Judeţean Ploieşti

11.10 – Ansamblul Folcloric Breaza

11.30 – Grupul vocal-folcloric „Mlădiţe câmpinene” Câmpina

11.50 – Ansamblul Folcloric Adunaţi

12.10 – Ansamblul Folcloric Comarnic

12.30 – Ansamblul Folcloric Cornu

12.50 – Ansamblul Folcloric „Ghiocelul” Câmpina

13.10 – Ansamblul Folcloric Kumanovo – Macedonia

Recitaluri de muzică populară

13.30 – Mariana Ionescu Căpitănescu

– Augusta Dogot – Chişinău

– Victor Bondari – Chişinău

– Vasile Trandafir Vădan

– Bianca Pătrăşcioiu

Duminică, 20 mai 2012

10.30 – Parada portului popular

11.00 – Ansamblul Folcloric Kumanovo – Macedonia

11.20 – Ansamblul Folcloric „Ciobănaşul” Câmpina

11.50 – Ansamblul Folcloric Băneşti

12.10 – Ansamblul Folcloric Goruna

12.30 – Ansamblul Folcloric Mislea

12.50 – Ansamblul Folcloric Măneciu

Recitaluri de muzică populară

13.30   – Constantin Enceanu

– Adela Dumitrache

– Ionuţ Andraş ( Trupa Romania)

– Georgiana Lepădat

– Mihai Şinca

18 Comments

 1. Ex-CSM.M.N. says:

  Prezent!

 2. sergiu says:

  marele primar nu stie decat borduri si balamuc in centru. Nu e muscelul ala destul de mare? nu poate sa-si mute ineptiile acolo?? chiar trebuie sa suportam toti aceste maimutareli?

 3. PT says:

  Nu iti place, nu veni. E simplu.

 4. celini says:

  de fiecare data blocam centrul orasului si creem un haos,propun sa se gaseasca un spatiu mult mai adecvat,de ex pe bulevard sa se tina astfel de serbari si cu aceasta ocazir am promova acea zona frumoasa

 5. sergiu says:

  mai pt ,nu trebuie sa vin eu,eu sunt aici si am dreptul sa circul liber pe strada,am dreptul la liniste si la civilizatie. Acest drept nu mi-l da tiseanu si nici nu are cum sa mi-l ia. Ceea ce face tiseanu nu este decat o mascarada ieftina. Doar de asta e el in stare,de circ,de panarama…daca tie iti place acest circ de ce nu te muti cu el cu tot la tiseanu in poarta? de ce dracu nu va mutati toti in padure,acolo de unde ati venit??

 6. super says:

  Blocarea centrului este ideea lui Dula, cel care dirijeaza la comanda sefului toti banii alocati la cultura. In loc sa dam la olimpici, la sportivi noi dam la concerte de muzica simfonica. Dula asta e a doua Jenica. Pacat de el ca se umple de rusine, mai bine statea in banca lui si manca pensia linistit. Unde este mandria de ofiter dnl Dula?

 7. USL=O mizerie says:

  USL=O mare mizerie!

 8. sergiu says:

  Dar Dula asta ,nu ar putea sa-si blocheze el accesul in propia-i casa? Oricum nu cred ca se face ceva fara acordul lui tiseanu…el este raspunzator de toate bataile de joc la adresa locuitorilor.

 9. EBH says:

  Asa este romanul : daca se face, de ce se face, daca nu se face, de ce nu se face ! Vesnic nemultumiti ! Nu cred ca nu se poate suporta zgomotul acela 2 zile ,ca doar nu e in fiecare zi . Si Sergiu: singurul care vine din padure esti tu , dar si toti ceilalti care gandesc idem tie… Un om civilizat ,bine crescut si cat de cat inteligent nu ar avea o astfel de gandire… Dar asa e in democratie :fiecare are dreptul sa se exprime liber.

 10. sergiu says:

  siiiiguuurrr ca da. Uiti un lucru: 2 zile hora,2 zile mierea,2 zile tuica,2 zile branza…uite asa se tot aduna vreo 60 de zile pe an. Zile in care noi ,cei locuim aici suntem obligati sa suportam urletele unora. Tu sa-mi spui de ce toate astea nu se pot desfasura pe Muscel,o zana creata special pt agrement,unde acesti giboni se pot zbengui pana isi pierd si bruma ramasa de neuroni??? De ce crezi tu ca un om care este deranjat pe buna dreptate de aceste evenimente,este necivilizat? Pt ca nu este de acord cu bataile de joc ale acestui primar meschin? bati campii !!! La fel ca tiseanu !!!

 11. I Love Campina says:

  Marciane, demonstrezi zilnic ca sustinatorii lui Guran sunt numai oameni fixati pe anumite subiecte, cum ar fi anti-campanie la adresa lui Tiseanu si Jenica Tabacu, dezinformarea de ordin nesimtito-iliescian si toate porcariile pe care pe face echipa USL-PNL. Eu l-as fi votat pe Tiu, nu pe Guran, care a falimentat firme la greu. Asa, il votez pe Tiseanu.

 12. Guran da tepe says:

  Marcele, tu ai probleme de sanatate. Iti recomand Spitalul Sanatorial Voila.

 13. EBH says:

  NU bat campii . Spun realitatea ,iar tu exagerezi cu 60 de zile pe an… Si probabil se fac acolo toate aceste zile pt ca e o zona destul de cuoscuta pt toata lumea ;POATE NU VIN DOAR CAMPINENI LA ACESTE SPECTACOLE! Dar ma roade curiozitatea : daca Guran ar fi facut aceste spectacole ai fi fost la fel de deranjat ? Ce te faceai ca nu mai aveai subiecte ca sa l denigrezi pe Tiseanu ! Mai bine ti ai cumpara o pereche de ochelari si te ai uita bine in acest frumos oras cum rar mai intalnesti in ziua de azi …si cred ca tu iti vei omori bruma de neuroni pe care ii mai ai incercand sa gasesti un alt subiect de denigrare!

 14. sergiu says:

  si muscelul este o zona arhicunoscuta. dar recunosti ca de fapt tiseanu isi bate joc de campineni in favoarea altora. nu este singurul caz. si daca te roade grija atat de tare ,iti transmit ca pe oricine as critica care ar face la fel. Sigur putem spune ca nu arata urat orasul,dar cu ce sacrificii??? si mai ales care este scopul principal? si cu ce costuri? inzecit mai mari decat este normal si doar in folosul unora. Dar orasul nostru,inainte de a fi frumos,trebuie sa fie util si functional. Ca sa intelegi,urcate in masina si mergi de la kaufland pana la iesirea spre cornu. daca tie iti place pe unde mergi,inseamna ca asa trebuie sa fie. dar el face trotuare. cu sclipici :)))). remarca faptul ca nici nu se termina bine un trotuar,ca imediat vine si il sparge pentru nu stiu ce lucrari. Remarca faptul ca sunt strazi principale si importante care nu au canalizare,dar el face tot trotuare. Remarca faptul ca in loc de bazin de inot unde s-au creat max.5 locuri de munca si este total inutil,cumulat cu banii cheltuiti aiurea pe borduri,facea spre exemplu parcul industrial de care vorbeste acum cu atata frenezie,poate ca acum cateva zeci de familii erau putin mai fericite acum avand un loc de munca. Eu sunt convins ca si voi realizati ca tiseanu nu poate fi votat doar pentru ca a facut trotuarul,doar pentru ca va cheltuie banii total inutil. Sunt sigur ca si voi remarcati de fapt toate evidentele,dar pt cativa leuti sau si mai rau doar pentru a va lauda ca sunteti in lista lui tiseanu,doar pentru atat va complaceti in situatia asta ,in realitate toti vedeti cat de penibil este. S-a plimbat pe la toate partidele,s-a certat cu toti prietenii care l-au ajutat,…. Este un om fara onoare si sa nu va mire ca in octombrie nu o sa va mai cunoasca. Pe unii chiar mai devreme! este evident ca el acum mizeaza foarte mult pe tinerii care au pt prima data drept de vot, pentru ca acestia sunt mai usor de trombonit. deocamdata ! si nu toti. cine are capul pe umeri vede toate astea si stie ce are de facut.

 15. EBH says:

  E clar ca nu vrei sa vezi ce e bun in oras ! asa ca nu mai imi obosesc mainile degeaba ….. Si ai dreptate: CINE ARE CAPUL PE UMERI VEDE ! Si o sa l voteze multa lume pe Tiseanu , nu doar tineretul.. Si partea cu ‘ daca era altcineva in locul lui care organiza spectacolele acelea ‘…..invata sa mai minti ! Nu poti sa denigrezi persoana cu care tii atat de mult! Si apoi tu cam cati leuti iei ca sa l ataci pe Tiseanu ?? Si Guran ce crezi ca va face tinand cont de nr. firmelor falimentate??

 16. sergiu says:

  ceea ce este bun in orasul asta nu are nici o legatura cu tiseanu sau pdl. asa e,cand stiti cum sunteti voi aplaudacii,nu vreti sa intelegeti ca mai sunt si oameni normali pe lume. Singurele persoane cu care tin sunt cele din familia mea. As critica pe oricine ar face la fel,sau alte greseli inventate pe teme politice. Asa cum am criticat fsn-pdsr-psd timp de 10 ani,asa cum am fost singurul din orasul asta care am avut curajul sa-i zic in fata lui iliescu cat de javra este in mai 96 cand a venit in campina,in timp ce voi (care existati pe vremea aia) aplaudati ca la parada,in frunte cu tiseanu care flutura steagul in fata la cafe-bar. asa cum ne-am mobilizat in 96 sa scapam de pdsr intelegand sa votam cu oameni mai putin capabili,dar care se apleaca asupra nevoilor noastre si am reusit sa stopam o dominatie periculoasa. asa cum din nou in 2004 am crezut ca basescu este o alternativa pentru a opri psd din ascensiune. Aici ne-am inselat foarte tare: asta a oprit psd-ul ,dar a creat o caracatita infinit mai mare si mai periculoasa. tot asa ne vom mobiliza sa scapam si de pdl-istii hoti . un prim pas a fost facut.si daca nu avem alternativa mai convenabila nu este vina noastra!!! noi,toti cei care avem capul pe umeri si vrem ceva de la viata asta ,vom vota intotdeauna impotriva totalitarismului si a dictaturii. intotdeauna impotriva celor care nu ne reprezinta interesele si cred ca odata ajunsi acolo isi pot permite orice. istoria nu minte si noi nu iertam. se vor gasi intotdeauna solutii sa scapam de javre. chiar cu riscul de a veni in locul lor oameni cu care nu rezonezi neaparat,dar dintre doua rele,alegi intotdeauna raul cel mai mic. Varianta asta s-a dovedit benefica pt noi in 96-2000,atunci cand am instalat la putere cdr-ul,care cu oameni mult mai putin capabili(unii dintre ei),cu nepotisme fara precedent,cu cea mai mare rata a coruptiei,au facut ca pe vremea lor sa se traiasca cel mai bine in istoria postrevolutionara. erau locuri de munca,salarii indexate periodic,pensii.cel putin atunci coruptia era generalizata,nu beneficiau de :servicii” numai membrii de partid,nu avea culoare politica. tiseanu,la fel ca si basescu,cu cat vor amana iesirea lor din scena,cu atat iesirea va fi mai dramatica pt ei. rest in peace.

 17. EBH says:

  Mi se pare foarte corect sa alegi din 2 rele ,raul mai mic… Dar da mi voie sa ti spun ca Guran NU E RAUL CEL MAI MIC !!! Hai sa fim seriosi … daca nu tiseanu si administratia au facut ce e in Campina ,cine a facut ? Poate ca nu s a dus el cu lopata si a turnat asfaltul sau nu a construit el bazinul de inot ,dar daca nu era el cine se zbatea sa atraga fonduri ? Guran? Haideti sa nu mai vorbim aiurea si daca nu suntem de acord cu un om ,mai bine sa tacem ,dar nu sa spui ca nu el e cel ce a facut ,face si va face in Campina treaba! Si dramatica e povestea ta cu Iliescu … Nu mai suntem in perioada aceea !

 18. Realismul doare says:

  Realismul doare in aceasta tara. Realismul inseamna urmatorul lucru in Campina: Tiseanu a facut treaba excelenta pentru toata lumea! Normal, nu poti sa ii multumesti pe toti si asta este logic. Dar Guran-USL-PNL si Jenica Tabacu-PPDD promit locuri de munca. Vreau si eu sa ii intreb: Cum? Parc industrial? Bani de la Diaconescu(luati cu japca prin sms-urile trimise tot de cei care se uita la OTV)? Haideti sa fim realisti.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *