Lansarea candidaţilor USL, printre rânduri…

Categorie: Politica 26 mai 2012

Scriam într-un articol anterior că acţiunea electorală a USL a fost foarte bine organizată sau, cel puţin, aşa s-a văzut din exterior. PSD, PNL şi PC au părut o echipă sudată şi puternică. Chiar dacă, poate, mai există unele probleme în interiorul Uniunii, liderii au ştiut să păstreze aparenţele. Iată câteva lucruri sesizate, totuşi, de noi, dincolo de acţiunea propriu-zisă privind lansarea candidaţilor pentru alegerile din 10 iunie.

- Senatorul PSD George Severin, care, în general, nu prea este invitat la acţiunile USL Câmpina, de această dată s-a aflat în sală. A stat alături de fostul preşedinte al PSD, Radu Florea. Nu a fost invitat pe scenă, alături de colegii din USL, în schimb a fost salutat de Crin Antonescu, dar după ce Severin părăsise deja sala. Se grăbea să plece la Bucureşti, pentru a participa la o emisiune televizată.
1 Lansarea candidaţilor USL, printre rânduri...

- În PNL încă sunt mulţi cei care nu pot accepta apropierea de PSD, mai ales de unii lideri ai PSD. „Fac orice, dar nu mă pune să-l aplaud pe Mircea Cosma şi să-i scandez numele, că e prea mult pentru mine!”, este concluzia unei discuţii între câţiva tineri liberali, o discuţie reluată pe hol, în termeni ceva mai duri, de alţi reprezentanţi ai PNL.
3 Lansarea candidaţilor USL, printre rânduri...
- Preşedintele liberalilor prahoveni, Mircea Roşca, nu a ratat nici o ocazie de a spune că el este cel care l-a adus pe Virgil Guran în PNL, că l-a convins să vină în rândul liberalilor, că l-a susţinut şi îl susţine în continuare, că garantează pentru el etc. E adevărat că Roşca este în PNL de ani buni, cu mult timp înainte ca Guran să devină membru al acestui partid. Dar Mircea Roşca evită să spună că a ajuns ceea ce este astăzi şi datorită lui Virgil Guran, că susţinerea a fost reciprocă, încă de pe vremea când Roşca era doar consilier local, iar Guran tocmai părăsise PSD-ul.
21 Lansarea candidaţilor USL, printre rânduri...

10 comentarii to “Lansarea candidaţilor USL, printre rânduri…”


 1. I Love Campina spune:

  Jos USL! Jos mafiile baronului local Guran! Jos coruptia! Hai Romania!

  RăspundeRăspunde
 2. sergiu spune:

  :) )))))))) te-apuca rasul cand vezi asemenea specimene :) )). Asta cred ca a trait in padure pana acum . Doamne,mare ti-e gradina !! :) ))

  RăspundeRăspunde
 3. elvisarghir spune:

  Acum intelege toata lumea de ce am plecat din PNL .

  RăspundeRăspunde
 4. sergiu spune:

  bine mai Elvis,dar si sa te dai cu tiseanu dupa ce l-ai injurat atata….parca nu e totusi…..

  RăspundeRăspunde
 5. celini spune:

  toate oficialitatile din Ploiesti,stimati domni pana acum ce ati facut pt campina? va spun eu ca NIMIC,ati tras tare sa faceti doar in Ploiesti,de Campina nu va pasat deloc,eu nu stiu cum aveti curajul acum sa veniti sa cereti voturi de la campineni

  RăspundeRăspunde
 6. Antonia spune:

  sa stiti ca si viceversa e valabila, sunt si psd-isti care injura de mama focului ca trebuie sa-i faca campanie electorala lui Guran adica unuia care a plecat din psd cu zdranganele dupa el. Cred ca nici lui Guran nu ii e usor dar macar el e acolo unde a vrut sa fie adica in frunte si cred ca va ajunge si mai sus. Nu la primarie, stie si el ca nu castigasi nici nu cred ca vrea sa castige, mai sus mult mai sus. O sa fie amuzant cand Guran o sa fie prin guvern iar psd-istii o sa fie tot la negocieri cu Tiseanu sau cu Jenica Tabacu.

  RăspundeRăspunde
 7. Tiseanu-Primar spune:

  Guran n-are sanse la guvern, ca sa ajungi deputat/senator, trebuie sa ai multa sustinere in spate. Pe Guran nu il sustin nici oameni din PNL, ce sa mai zic de PSD :)

  RăspundeRăspunde
 8. Realismul doare spune:

  Va avea aspiratii la parlamentare, probabil va vrea sa fie deputat. Vai de tara asta!

  RăspundeRăspunde
 9. sergiu spune:

  hahahaha,bine ca e Branza vreun miez :) ))

  RăspundeRăspunde
 10. Realismul doare spune:

  Nu stiu cine e Branza sau ce discutie are el/ea cu aceasta intorsura a discutiei, dar daca iti face tie placere domnule Otan sa vorbesti despre Branza..whatever.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF