Politica

Mircea Roşca: „Cei care au condus Câmpina în ultimii 15 ani trebuie să plece!”

Mircea RoscaPreşedintele PNL Prahova şi co-preşedinte al USL, Mircea Roşca, este de părere că municipiul Câmpina are nevoie de o schimbare radicală în conducerea administrativă. Ieri, atât în cadrul conferinţei de presă, cât şi la lansarea oficială a candidaţilor USL la Primărie şi Consiliul Local, Mircea Roşca a repetat aproape obsesiv ideea că „trebuie schimbaţi cei care conduc Câmpina, pentru că deţin de 15 ani puterea locală şi nu au făcut nimic pentru cetăţeni, pentru localitate. Aceşti oameni care conduc de 15 ani Câmpina trebuie să plece!” Ei bine, câţiva dintre oamenii care au condus Câmpina în ultimii 15 ani se aflau chiar lângă Mircea Roşca.

Ne referim aici la reprezentanţii PSD, aflaţi acum în alianţă cu PNL. Când Mircea Roşca rostea vorbele de mai sus, în apropierea lui se aflau Gheorghe Tudor (fostul primar al municipiului, consilier local atât înainte de a fi primar, cât şi în ultimele două mandate), Ion Dragomir (actualul viceprimar, de asemenea, consilier local în ultimele două mandate), dar şi alţi reprezentanţi ai PSD aflaţi în administraţia locală.
Să nu uităm că, în mandatul 1996-2000, Câmpina a fost condusă de un primar CDR (Romul Remus Micu), iar Convenţia Democrată, din care făcea parte şi PNL, deţinea majoritatea în Consiliul Local. Apoi, în mandatul 2000-2004, la Câmpina am avut primar PDSR (Gheorghe Tudor), partid care a fost, de asemenea, majoritar în Consiliul Local. Deci opt ani din cei 15 menţionaţi de Roşca, la conducerea Câmpinei s-au aflat alte forţe politice decât cea reprezentată din 2004 încoace de primarul Horia Tiseanu (PDL). Poate că Mircea Roşca s-a gândit la faptul că, înainte de a fi primar, Horia Tiseanu a fost viceprimar opt ani la rând, dar, după cum a spus Ion Dragomir de mai multe ori, viceprimarul nu are prea multe atribuţii şi nici nu este lăsat să-şi facă treaba atâta vreme cât face parte din alt partid.
Interesantă a fost, însă, prezentarea pe care Virgil Guran le-a făcut-o colegilor din alianţă: „Ion Dragomir, actualul şi viitorul viceprimar al Câmpinei” şi „Gheorghe Tudor, cel mai bun primar pe care l-a avut Câmpina din 1990 încoace”.

8 Comments

 1. Paula Olga Chivu says:

  Cel care trebuie sa plece e Rosca!Sustin liberalismul, imi place dl Virgil Guran, il ador pe dl Crin Antnescu dar acest Rosca nu are ce sa caute in fruntea PNL, un om care a uitat de unde a plecat, de o aroganta iesita din comun si nebazata pe nimic.Lumea inca nu-l stie bine, mai sunt oameni totusi care-l cunosc si stiu ce coeficient de inteligenta are si cum calca pe cadavre.I-as recomanda domnului Guran sa nu se mai asocieze cu acest personaj care nu face cinste PNL!

 2. ioana says:

  Daca la Campina nu s-a facut nimic pentru cetateni 15 ani ce poate spune dl. Rosca despre Poiana Campina, unde cam tot atitia ani, administratia pe care si acum partidul dl Rosca o sustine .Aceasta administratie a transformat Comuna Poiana Campina intr-o gaura neagra. Poate ar fi mai bine ca Poiana Campina sa redevina cartier al Campinii ,asa cum a fost, iar aceasta administratie sa dispara de pe fata pamantului.

 3. Guran da tepe says:

  Ioana, cred ca nu ai iesit din casa de foarte mult timp. Tiseanu a fost cel mai bun primar dupa Ilioiu…si omul care chiar s-a agitat pentru campineni!

 4. ioana says:

  Pentru Guran da tepe-Cred ca nu m-am facut inteleasa .Vroiam sa spun ca daca dl .Rosca afirma ca in Campina ,,nu s-a facut nimic”(ai perfecta dreptate la Campina s-au miscat foarte multe), atunci ce poate spune de administratia de la Poiana Campina. Cu alte cuvinte daca-l critica pe Tiseanu ce poate spune de Duta la Poiana Campina.Acum cred ca s-a inteles mesajul meu

 5. Guran da tepe says:

  Acum da:) Problema cu Duta e ca nu a vrut sa faca treaba si si-a batut joc de oamenii din Poiana si Bobolia..

 6. Realismul doare says:

  Sergiu, esti prea subiectiv, presupun ca esti suparat pe primarul in functie, Tiseanu, dintr-un motiv al tau.
  Eu sunt suparat pe Guran si USL. Incearca sa castige prin cumparare voturile printr-o tombola de rahat…Mai bine banii aia, donati-i unei biserici sau spitalului! Se vede ca e USL in guvern acum, au inceput iar sa se faca numai porcarii! Asa ca Guran nu va vedea votul meu!

 7. EBH says:

  Rosca e singurul om care ar trebui sa plece ! Este un om care stie doar sa iasa la televizor si sa promita el ce a visat noaptea ! Nu l ati vazt ce se agita si ce inversunat este pe la toate emisiunile ? Mai usor ….

 8. k says:

  Daca era vorba de alt oras poate ca avea efect vrajeala asta ieftina … si-a ales prost orasul unde sa faca politica . Daca nici in Campina nu se mai observa nimic… poate are in plan sa ridice zgarie nori altfel nu vad cum poate sa il eclipseze pe vechiul primar .

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *