Electoral

Pe cine votăm pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Prahova?

10 candidaţi s-au înscris în cursa pentru şefia Consiliului Judeţean Prahova. Printre ei, un singur câmpinean – Florin Marcu, din partea Partidului Verde, în prezent consilier local. Ceilalţi candidaţi sunt Mircea Cosma (USL, actualul preşedinte al CJ), Adrian Dobre (PDL, fostul prefect al judeţului), Auraş Dragomir (PPDD), Daniel Niculae (UNPR), Gheorghe Marinescu (PRM), Constantin Chirilă (PNŢCD), Emil Bădescu (PNGCD), Aurelian Cocianu (PPPS) şi Dan Grăjdeanu (Partidul „Totul pentru Ţară”).

6 Comments

 1. I Vote Tiseanu says:

  Eu votez Adrian Dobre. E tanar, are putere de munca, e civilizat, e cult si nu are dosar de colaborator ca „altii”.

 2. Nea Nelu Comunistu says:

  Logic ca nu votez Cosma. Vreau sa se schimbe ceva in Prahova! Deci sigur Adrian Dobre, pare ca e capabil sa faca treaba.

 3. Sanda Badulescu says:

  Cu ce curaj vine USL in fata alegatorilor cand il propune la consiliul judetean pe acelasi Mircea Cozma??? Cum sa cred eu ca PSD s-a schimbat cand iese in fata cu vesnicul Mircea Cozma, un om catalogat pe buna dreptate ca baron local, eu l-as numi mafiot de-a dreptul???

 4. Votez Tiseanu. Tu? says:

  Sunt de acord cu tine, Sanda.

 5. amelia says:

  eu votez cu oricine altcineva decat Cosma.in 4 ani nu a dat un leu la Campina,s-a laudat ca face un drum care sa treaca pe langa Banesti si sa ajunga la Valea Doftanei, nu a facut nimic;singurul lui merit este ca in PAROHIA lui isi are sediul ASSESOFT si Sebastian Ghita care a devenit de curand adevaratul Prim Ministru-desi lumea crede ca sediul guvernului este la Palatul Victoria,altii la Grivco,fratilor va spun sediul Guvernului este la Asesosoft,RTV,iar Ghita este omul care conduce guvernul, asa cum baiatul lui Cosma conduce Consiliul Judetean, mai ales de cand tasu a devenit aproape o … in urma AVC suferit in urma cu un an

 6. Tiseanu pentru Campina says:

  Eu votez echipa PDL la Campina.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *