Electoral

PP-DD – la prima acţiune oficială cu electoratul, la Fântâna cu Cireşi

PPDD 3Sute de câmpineni au încins grătarele, de 1 Mai, la Fântâna cu Cireşi. Vreme bună, poftă de mici, bere rece şi aer curat. Aproape curat. Printre cetăţenii de rând, mulţi oameni politici. Pentru că, reprezentanţii PDL au ales să-şi petreacă ziua la Fântâna cu Cireşi, iar PP-DD a ales locul pentru o primă acţiune de anvergură. Dacă pedeliştii s-au distrat… ei între ei, cei din partidul lui Dan Diaconescu şi-au cinstit susţinătorii (acceptaţi în spaţiul special amenajat doar pe bază de invitaţie) cu mici şi eşarfe violet, au rostit discursuri şi s-au prezentat electoratului într-un mod cât se poate de oficial. Se vorbea chiar că vine Dan Diaconescu, lucru care nu s-a întâmplat, pentru că şeful PP-DD se afla într-o acţiune electorală la Constanţa.
PPDD 1
PPDD 5
PDL 1

14 Comments

 1. anonim says:

  Asa inteleg unii sa isi faca simtita prezenta prin pomana electorala, specific romaneasca. Sper ca lumea sa inteleaga ca aceste pomeni nu sunt posibile decat din bani necurati si sa taxeze asta.

 2. Mirela Popescu says:

  cu invitatii..la tarc! :))
  de parca oamenii acestia ar fi animale! Sau le e frica sa nu se duca la alte partide?
  Oricum, o mizerie avand in vedere ca vor sa cumpere oamenii simpli fara prea multe venituri cu doi mici!

 3. Eugen says:

  1.Actiunea PP-DD nu a fost la „Fantana cu Ciresi”!. S-a desfasurat pe platoul Muscel, din fata caselor ANL, teren (este proprietate PRIVATA pentru constructia unui parc de distractii!) care a fost concesionat unei firme la care actionar majoritar este….
  2. Atentie la foto 4! Est actiunea PDL! Sa fie vreo legatura?

 4. alessia says:

  Ionut, ti-ai facut familia de ras, cum sa candidezi din partea acestui partid?pe Jenica o inteleg, asa este ea, dar tu ,un copil bun cu o familie de exceptie sa faci asa ceva?nu as fi crezut nici in visele mele cele mai negre.Te-ai gandit ce o sa le spui oamenilor cand vor constata ca cei 20.000 euro, casele, tractoarele ,dividendele ,promise de voi au fost doar minciuni?ar trebui sa te gandesti ca oamenii astia pe care ii cumparati acum cu o suta de lei si o sacosa cu mancare , chiar daca sunt de o conditie modesta s-ar putea sa fie , cum a zis Lapusneanu-„multi”si s-ar putea intoarce impotriva voastra?ce o sa faceti atunci, pe unde scoateti camasa?
  RUSINE

 5. Sanda Badulescu says:

  Nici nu am cuvinte sa va spun cit sint de dezamagita ca oameni ca doamna Jenica Tabacu accepta sa isi asocieze numele si imaginea cu acest partid ingrozitor, acest partid care ne jigneste ca si popor, incearca o manipulare grosolana, e ridicol ceea ce se intimpla. Daca venea Dan Diaconescu, urcati pe scena alaturi de el, doamna Tabacu? Ati fi putut face asa ceva? Munca dvs de o viata , cultura si inteligenta dvs, nu ar mai fi contat?
  PS – Adrian Pitigoi este cumva fiul doctorului Pitigoi?

 6. Sanda Badulescu says:

  Uitasem, tricolorul nu are ce sa caute linga gratare si politica. Ma scuzati dar cine a avut ideea sa stie ca a fost o idee proasta. Cum sa pui steagul national linga gratarul cu mici, la iarba verde? O idee foarte proasta a celor din PDL!

 7. Fan USL says:

  PPDD aveau drapelul la ei! Rusine lor, cu tot cu Dan Diaconescu!

 8. Doar eu says:

  doamne, eu cu cine votez? imi e mila de propria-mi persoana!

 9. fan USL says:

  jenica, pitigoiu, si dumitreasca au distrus PPDD, pacat era o treaba de facut acolo. pacat de oamenii care au muncit si au fost inlaturati!

 10. Fan USL says:

  Voteaza Guran, este cult, are o dictie excelenta, nu e corupt, nu umbla cu mafioti si femei usoare si este un amator de muzica simfonica extraordinar!

 11. Alexe says:

  Omenie se numeste ce fac membrii acestui partid….au inceput campania inaintea celorlalti incepand cu rromii din Turnatorie si de pe Voila,mintindu-i ca intotdeauna,cerandu-le Cnp-urile.In afara actualului si viitorului primar,Tiseanu toti au umblat cu denigrari(si 2 persoane din PDL cand a candidat Moldoveanu acum 4 ani- Bogdana Titei si Bondoc,mai ales la adresa PSD-ului chiar daca nu ii simpatizez nu este corect).Va fi o campanie murdara de la an la an

 12. Votez Tiseanu. Tu? says:

  Sa le fie rusine. Acum din ce se aude dau cate 100 Ron prin oras, ii imparte un mafiot, unul Misu. Rusine! de 3 ori rusine!

 13. Tiseanu pentru Campina says:

  Mai da-i incolo. Eu in locul lor, as lua banii,dar as vota tot Tiseanu si PDL la Consiliul Local.

 14. Kaedon says:

  This is the ideal answer. Evneroye should read this

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *